Om en vecka ..

exakt ska jag bila upp med familjen min till Stockholm. Det ska verkligen bli roligt. Älskar den staden, fast Göteborg är också bra men på ett annat sätt. Göteborg är mer mysigt, litet och skarmigt (vet inte hur detta ord stavas) på ett sätt. Jag kommer shoppa en hel del i de bästa affärerna ( för jo jag är ambitös och har gjort en lista på alla affärer och cafeér som ska besökas). Självklart kommer jag senare att skriva om vad jag köpt och lägga upp vilder här i bloggen. 

Fika i stan

Igår var jag på stan med Hanna efter skolan i nästan ca fyra timmar. Jag köpte min efterlängtade jacka (en svart Woolrich) som jag införskaffade på NK. Jag älskar verkligen att gå runt inne på NK. Allt där är så perfect och fint. Som en dröm. Precis som Marissa sa i ett avsnitt av OC "det känns som att alla ens problem kan lösas genom att bara köpa rätt par jeans där". 
I alla fall så förutom att gå och kolla i en massa olika affärer tog vi en sen lunch på condeco med varsin god pannini. Vi hann också med en låång och mysig fika på Kafé Vallgatan. Det är dyrt där men väldigt mysigt och gott.

Tack för en trevlig och mysig dag på stan Hanna. (L)

Regn Stövlar

Yes, med tanke på vad vi har för väder här i sverige är det på tiden att köpa sig ett par regnis stövlar. Funderar på att köpa antingen dessa (eller liknande) som Elin Kling har (på bilderna, stövlarna är från Viking) eller ett par från Marc Jacob. Som ser liknande ut (hittade tyvärr ingen bild på de).

image159

image160

Tycker även att hon i övrigt har fina outfitter på dessa bilder.  

 

Miu Miu

Absolute älskar Miu Miu:s vår kollektion inför 2008. Se bara vilka otroligt söta kjolar.

image158  

Julen

Just nu spelas min julskiva på hög volym i mitt rum för fult. Det är faktiskt bara drygt två månader kvar tills det är jul. Så varför skulle man inte kunna börja redan nu? Jag älskar verkligen julen. Allt innan och allt som hör till. När alla släktingar träffas öppnar paket och har trevligt och mysigt. Julen är helt enkelt en mysig tid, enligt mig. Längtar redan. Fast först ska det hinnas med en massa annat. Höstlov, min b-day, L.s b-day, andra tillställningar, lucia, första snön (förhoppningsvis) och en rad med andra saker. Så länge fortsätter jag lyssna på julmusiken, haha.  

Modevisning Pris; Chanel

Här kommer några av mina favorit bilder från Chanels modevisning inför våren 2008.

image154
Svart vitt är aldrig fel. Och kolla på skorna, me like.

image155
Svart vitt återigen och skärp i midjan = snyggt. Ser mysigt ut på någotsätt. 

image156
Gillar utsmyckningen vid halsen och de strikta raka linjerna runt. Ser gulligt ut.

image157
Självklart var alltid lika söta Rachel Bilson och såg på visningen.

Springtur

Äntligen blev den av springturen med mamma min. Har inte varit ute och sprungit sedan jag vet inte när, alldeles för längesedan var det i alla fall. För en stund sedan kom jag tillbaka in i värmen igen. Där förrätten, egna fångade krabbor, väntade på bordet. Helgen har varit riktigt lugn inte gjort så mycket alls. Var på mitt sommarställe där det var lugnt, stilla och avslappnande. Vilket kan vara en skön kontrast (jämfört med stan) i bland. Jag tog flera långpromenader vid havet som låg helt stilla och spegelblankt. Sedan var jag också duktig och pluggade en del. Har en massor just nu ... I söndags morgon blev jag även serverad Vietnamnetiskt kaffe, som min pappa hade köpt med sig hem från senaste resan dit. Det var väldigt gott och annorlunda. Smakade nästan lite som choklad (fast man måste tycka om kaffe för att gilla det). Mumsmums.

Spice Girls

När jag var liten på 90 talet var jag helt frälst av Spice Girls. Jag hade en magttröja med de på, cd skiva, deras film ... etc. Ja lite smått galen var man. Jag kommer ihåg att jag tyckte mest om Emma av tjejerna i gänget. Här kommer några härliga bilder, lite nostalgi. 

 image151  image153
image152

Kanelbullensdag

Självklart vad jag och tjejerna och köpte
kanelbullar på rasten dagen till ära.
Får man absolute inte missa!
 Vi köpte våra på Konsum,
väldigt goda var de!

Vinter

Snart är det vinter igen. Det börjar redan bara bli mörkare och mörkare, kallare och kallare. Fast på ett sätt tycker jag ändå att det är mysigt. Det betyder också att det blir närmare och närmare min födelsedag (17år blir jag i dec.) , julafton (då alla får en massor av paket och hela stora släkten träffas) lusse baket, pepparkaksgubbarna och gummorna som ska bakas, knäcken och nyår.  På vintern kan man även sitta inne under en varm filt med öppna brasan tänd, levande ljus på och tittandes på en bra film med trevligt sällskap. Kan det bli mysigare. Nej tror faktiskt nästan inte att det kan det.

Sex and the city

Jag absolute älskar Sex and the city. Som jag säkert har skrivit tidagre fick jag hela boxen i somras av några gäster. Eftersom sommaren var som den var i år (regnig) , hann jag med att se alla säsonger både en och två gånger. Jag vet inte vad det är som gör att man (eller i alla fall jag) tycker om den serien så mycket. En sak som är säker är i varje fall att Sara Jessica Parker som spelar C har väldigt snygga outfitter (oftats). Titta bara på dessa outfitter, som är från nya inspelningen. Längtar tills den kommer ut. 

image148 image149 

Stil ikon nr 1

Om det är någons stil som jag verkligen gillar är det Audrey Hepburns. Hennes stil är klassisk och enkel men så snygg och stilren. 

image145 image146image147


RSS 2.0