STUDIER

  
Nu sitter jag (med ett glas vitt vin) och ska finslipa det sista på företagsekonomi artikel. Efter tisdagen är det inget mer plugg denna terminen. Så underbart skönt!

design


S/S



   

Denna dagen har jag firat Morsdag med pompa och ståt! Dessutom har jag solat och njutit av den underbara S/S dagen.

MISSION

  
Den nya jackan som jag pratade om att jag kirrat.

090530


http://jakandjil.com/blog/

FASHION FALL 09


CHANEL

CHANEL

CHLOÉ

CHLOÉ

Så här fashion prepp a lá Chanel, vill jag vara dressed när jag om några veckor börjar jobba! Gillas!

www.style.com

Läget I Modevärlden

Såg precis på ett program i SVT om modeveckorna i Milano, London, Stockholm och New York. Ett riktigt inspirerande program. Med tanke på lågkonjunkturen var det många som förväntade sig att se dystra och enkla kläder på catwalken. I stället visades ännu mer färger, ännu mer lyx och helt enkelt ännu mer! Modevärlden visade att det kommer ett ljus efter denna lågkonjunktur och att däppa hjälper ingen! Unna dig istället något som är unikt och speciellt!

MORGON KAFFE OCH KIRRAT PRESENT

Detta har varit en dag full med oväntade överraskningar. Började med att jag försov mig så jag hann bara träna i en halv timme (istället för en timme), sedan åkte jag in till stan för att möta upp F, för en morgon kaffe på espresso house NK, dock var bussen försenad pluss att det var lång kö så jag kom 15min försent. Sedan ringde M och sa att han redan var klar, så det blev istället en morgon kaffe med F och M. Efter detta, sprang vi runt i stan för att leta presenter till mamma. Blev tillslut ett halsband från Efva Attling och ett armband från Fanny Michel. Påvägen hem mötte vi oväntat lilla mormor som var påväg till oss. Hemma blev det solning i trädgården och vitt vin i nya utemöblerna! Ibland är livet bra! Imorgon blir det solning på ön, fika i hamnen, Marstrand och båttur.

Kirrade en ny jacka igår, bild kommer.


Kramar!


B.A.T med underbara H

Sa nyligen hejdå till underbara H som kommit över och förhöjt min eftermiddag/kväll. Genom att se på B.A.T (Breakfast at Tiffanys), som för övrigt är en otroligt bra film gillar den starkt, dricka chamagne te och prata ute i nya utemöblerna precis innan regnet föll. Med andra ord en marvelous kväll!

Imorgon blir det morgon kaffe med F istan på Espresso House (för de har laktosfri latte) och sedan kirra b-day present åt mamma med bror min, M. Ser fram emot en underbar helg med fint väder, solning, båt turer i skärgården och västkustens öar.

STRESS...

Gissa vem som stressade upp vid 5.50 imorse för att hinna till skjutsen och sedan när hon kom till skolan upptäckte att det inte var någon lektion? Yes, jag. Känndes lagom kul när jag visste att jag kunnat ligga kvar i den varma sängen ytterligare några minuter. Fick dock en hel del gjort (och en kopp kaffe). Nu har jag suttit med plugg inför italienska slutprov och en atrikel i företagsekonomin. Är dock snart klar och då ska jag avsluta kvällen med te och DHW, man måste belöna sig själv lite.

Imorgon ska jag möta upp F för att lämna över presenten som jag chackade i förra veckan. Ska bli trevligt! Vet dock inte hur jag ska få ihop tiden, men jag jobbar på det.

pusskram!

Blå, blå vindar och hav

Vaknade upp av att solen lyste genom fönstret och måsarna kvittrade. Blev en mys frukost utomhus i syrenbersån. Sedan en pluggstund följd av en härlig båttur runt lilla ön R. "Det är bra att blåsa bort alla sina problem på havet och sedan lämna de där", som min kloka farmor skulle sagt.


Sedan har jag suttit med ett antal koppar kaffe för att skriva på en företagsekonomi artikel, med hjälp av pappa och farfar. Ibland är de väldigt bra de äldre!


Fått en syssling, en liten flicka!

Fick precis reda på att idag föddes hon äntligen. Min lilla syssling och Js dotter! Åå jag är så glad. Nu blir det till att inhandla och checka in baby kollektioner från Ralph Lauren, H&M och en mängd andra. Tycker det är så gulligt! Sedan ska jag ta tåget upp till E-tuna i sommar och besöka den lilla tjejen.

Grattis J&M!



Söta, söta F

Världens bästa F. Igår kväll var jag bjuden på b-day middag hos F. Tyvärr blev jag sjuk och kunde inte komma. Så idag ringde F upp mig för att höra hur det var med mig. Sött tycker jag! Dock har jag bjudit ut till en fika i veckan så att jag kan lämna över min present! Har kommit underfund med att det är ganska många som fyller år nu. Vilket jag gillar, älskar att tänka ut och köpa presenter!

Detta inlägg är till F, bara för att du är så underbar!

Klirrat nya ute möbler



Dessa utemöbler klirrades igår i butiken Bra Sommarmöbler (mycket bra ställe, för övrigt). Våra möbler har dock mörka dynor men annars är det samma, en tre sitts soffa, två fåtöljer och ett bord. Vill inte tänka på hur mycket de kostade, men de var värda det! Invigde de igår med ett glas vin, gott sällskap, i solen. Gissa om jag kommer bjuda in till mysiga kvällar efter jobbet i sommar?

MARSTRAND

Tog en båttur från sommarstället upp till Marstrand. Halv om halvt bra väder, menmen regnade gjorde det i alla fall inte. Blev lunch med räkmacka (95kronor kostade den, men det var den värd!). Kan starkt rekomenderas! Det blev även en promenad längs kajen och en shopping runda på SeaAvenue.

Mötte en SK som var ute och gick med hunden på kajen när jag stod och väntade på min far. Hunden stannade och satte sig brevid mig och vägrade sedan röra på sig, varken fram eller bak. Lite roligt och oväntat. En bra "raggnings" teknik? (kallas hundtricket) ...

Snart öppnar både Nautiska Kompaniet (med märken som Henri Lloyd m.m) och Boomerang, detta kräver ett återbesök! Hoppas dock på bättre väder då! Älskar de marina märkerna. Seglarstil gör sommaren.


Champagne Te

Min räddning, Champagne te. Vaknade med rikgtigt halsont, fyfy. Hade hellre varit pigg och kry men nu sitter jag här med varmt te, en filt och pluggar lite smått. Jaja, det blir i alla fall lite nytta gjord.

P.S. Fick en komentar angående mina "framtids planer", jag har en egen vilja. Och jag har själv beslutat vad jag vill göra med mitt liv. Jag har bara goda/framgångsrika förebilder som visar vägen. Är det fel att dela vissa intressen med sin pappa? Jag tror att förebilder är bra, det kallas Modellinlärning (hade prov på det i Psykologin i veckan).

Ice Cream and White Wine

Låter kanske inte som en klockren kombo men om man lägger till Beck och toppen sällskap med sin underbara kan det inte bli mycket bättre. Allt handlar om sällskapet.

SILHOUETTE





http://jakandjil.com/blog/?paged=5

L U N C H E L O F H A N S S O N

Lunch i veckan med pappa min. Åt god mat, gick vidare för att ta en espresso (as usually). Samtals ämnet gick kring Handelshögskolan, ekonomi, bank och karriär. Typiskt? Är det hemskt eller bra att jag bor i samma område som min pappa bodde i när han var i min ålder, att jag gått på samma högstadie, går samma gymnasium, samma linje, vill börja på samma högskola och sedan jobba inom samma bransch?

Black and White



Gillar dessa Chanel strumpbyxor starkt. Stilrena och enkla men ändå speciella.

L O O K B O O K




http://www.thesartorialist.blogspot.com/

RSS 2.0