Marstrand

Denna underbart fina dag spenderade jag på Marstrand med Lina och Emelie. Efter en stund träffade vi även Lisa och Mimmi. Vi gick runt på kajen pratade, köpte glass och vatten och spanade. På kajen mötte vi en massor av människor som vi stannade och pratade med. Tyvärr behövde jag åka hem redan vid 5 tiden annars hade jag stannat länge, men får bli en annan dag. När pappa min körde upp mig med vår båt körde vi förbi en liten öppen motorbåt med två tjugo något snygga killar i. De låg stilla men när vi körde förbi fick vi ögonkontakt och den ena kille ställde sig genast bakom ratten för att börja köra efter vår båt. Vid Marstrand kryllade det av båtar och vi tappade bort varann, men var lite kul. Det var en underbar dag med underbara människor på ett underbart ställe. Västkusten i mitt hjärta.  

På mig hade jag vita tygskor Cheape (trendigaste och hetaste att ha på marstrand nu, enligt ebba von sydow), jeansskjorts (även de enligt sydow hetaste på marstrand nu), vitt linne, brun lonchamp och vita solisar.

Hoppa



Detta har varit en underbar dag på lilla ön där sommarstället ligger. Jag har seglat med pappa och bror min, fikat nere vid hamnen på fiskeboa, solat och gått en långpromenad med lillebror. Då togs denna bilden. Det var inte lätt att tajma in hoppet men till slut lyckades det. På mig har jag gladiatorsandaler Vagabond, linne Odd Molly, jeans shorts Mango och solisar H&M (även longchamp väska som syns pyttelite bara).  

Gårdagens

Denna dagen har jag njutit av det vackra vädret på mitt sommarställe. Har legat på en klippa vid havet nästan hela dagen och solat, pratat i telefonen. Dock lyckades jag glömma min bikini hemma istan, attans typiskt. Men jag löste det ändå. Det som är tur är att nu har jag en anledning till att inte bada i havet (jag är medveten om att jag är en badkruka).  Vi kom ut hit till lilla ön igår kväll då tog vi en härlig kvälls promenad till hamnen.


Det blåste dock en hel del. Men outfiten bestod av Odd Molly klänning, strumpbyxor och solisar (vita känns helt rätt) från H&M, Jeansjacka från Zoul och väskan är mammas gammla. Jag tycker om att köpa solisar på H&M de är billiga och de har flera snygga. Jag tycker om att byta solisar ofta därför passar det bra med billigare.


RSS 2.0