Ledig

Yes, idag var jag ledig från skolan. Blev dock inte mycket vila alls. Var uppe redan klockan 7.30 imorse då jag och mammis skulle träna på Balans vid 9. Efter det åkte vi direkt till odontologen, sedan var det bara hem äta lunch och sedan åkte jag in till stan igen för attt möta Hanna. Vi köpte fiina pärlor eftersom vi ska ha pärlkväll imorgon och sitta och göra egna smycken, kommer nog bli mysigt. Rappoterar med bilder senare om hur det blev. Senare träffade jag Susanna, vi gick runt i en massa affärer och kollade och pratade en massa. Jag hittade hundra olika saker som jag skulle vilja ha. Bland annat från dessa affärer:

Nk, väska
Yoko Yap (dessutom har de så underbart söta "påsar")
Milk and Honey, Odd Molly kofta (ut söt)
DO, Gand tröja och In wear klänning
Raglady, American Vintage tshirt

Ida Sjöstedt

Är inte denna kollektionen,08,  från Ida Sjöstedt bara för söt? Ja, bilder säger ju mer än hundra ord sägs det ju. Så här kommer några bilder från kollektionen. I like ... !
 
 

82

Åå jag vill så gärna ha detta armband, som för övrigt Elin Kling har. Märket är 82 och de kostar ynka 425 kronor. Tror att jag faktiskt ska köpa de, eller? Får fundera på det.


Vårjackan ?

Nu är jag ute efter en ny vårjacka! Skulle gärna vilja ha en liten jeans jacka (hittade en på MQ som jag funderar på) , lilla skinjackan då gärna en midjekort svart. Sedan såg jag en vårjacka, mörk blå med guldknappar, från H&M. Skulle vara snygg om man lite slarvigt viker upp ärmarna.

Chloé vår 08

Om det inte hade varit för blåsten idag, hade det varit en underbart fin vårdag idag. Menmen ska inte klaga det är ju trots allt bara februari och solen strålade i alla fall inte med sin frånvaro, skönt. Jag var precis inne och kollade på bilder från Chloés vår kollektion, måste bara lägga upp några bilder här.






Visst är det fiint ? Härligt vårigt, snart är våren här!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa .... som Ronja Rövardotter skulle sagt, med sitt vårskrik.

Gårdagens outfit


Jacka Woolrich, svart
Tshirt Mango
Jeans cheap monday, svarta stuprör
Jeans väst Zoul, MQ

Stövlar Bianco


Oscarsgalan

Okej jag vet verkligen inte vad det är för fel på Göteborgs vädret idag. Tidigare var det strålande sol och klarblå himmel. Nu ösregnar det och är grått och mulet. Därför var jag inne och kollade in detta .... Yes igår kväll var startade Oscarsgalan. Det absolut roligaste med den tycker jag är att få se vad käniseliten har för vackra klänningar på sig. Här är bilder på de allra finaste (enligt mig):


Katherine Heigl valde att matchade mattan, vilket blev en fullträff från Escada. Känns gammaldags holllywoodglamour, jättefint!



Heidi Klum bärde en röd bakelse från John Galliano, självklart klarade den tyska toppmodellen av att bära upp den. Tycker speciellt att den är fin över axlarna.


Gravida Jessica Alba valde lila, elegant från Marchesa. Gillar hennes fina hår och armband!



Detta är nog min personliga favorit, Cameron Diaz i Dior by Galliano. Åå så fint!


Den absolut sörtsta trenden på röda matten var helt klart just RÖTT.


Design by Malin H ...

Igår satt jag och designade ett tag på dagen. Jag gör det för att jag tycker att det är roligt och kan på ett sätt slappna av när jag gör det. Kan glömma tankarna om stress och annat mindre roligt. Detta var iaf vad jag gjorde:


Ny Shoppat

Ja, idag var jag och shoppade med mammis. Jag hittade denna (på bilden nedan, ingen rättvis bild dock) jeans västen. Som jag fick av mamma min. Hittade den på MQ från Zoul. Blev verkligen nöjd! Denna ska jag bära till vit tshirt och svarta jeans. Vårigt, trendigt och snyggt. Jag gillar absolut detta!

image247

Sommar, nu ?!

Ååå så jag längtar till sommaren nu! Fast jag är nog inte ensam. Hoppas verkligen att det blir en fin sommar detta året som kompensation från förra årets. Detta året vill jag ha mycket sol, varmt (då menar jag inte fjuttiga 20 grader ... får gärna vara minst 25+) klart väder. Men hur ska jag hinna med allt denna sommaren ska till Bournmouth i tre veckor, sedan vill jag:

Åka till Stockholm några dagar
Besöka Varberg
Café i Allingsås
Skärgården , Marstrand m.m.
Sommarstället
Stranden
Ute serveringar
Grill kvällar
Lära mig spela Tennis
Ta grönt Golf kort
Ta Båt "körkort"

Och mycket annat, ja det handlar nog mycket om plannering.

Gårdagen

Som jag skrev i tidigare i ett inlägg träffade åkte jag in till stan och träffade H, H och C (med pojkvän) för shopping och fika. Jag hittade några olika fina saker men köpte dock ingenting. Första gången jag inte köpt något när jag varit i stan ? Gick runt på NK (finns nästan inget bättre, älskar NK, gillar dock Sthlms NK mer än Götets) och Åhléns. Kollade även in på Sisters (där hittade jag en snygg jacka från Soaked In Luxury i lila ton, den känns väldigt Gossip girl lite Preppy. Piffar verkligen upp en vardaglig outfit.) Scorett (novita skorna skulle jag vilja ha nästan alla) och MQ (där hittade jag bl a. en jeans väst från Zoul). 

Efter shoppingen begav vi oss alla fem till ett litet mysigt café, nämligen Kronhusbodarna. Väckte lite gamla goa minnen, hehe. Det var mysigt satt där och pratade länge om allt och inget. Tillslut var det bara jag och H kvar när klockan började bli sent bestämde vi oss för att gå hem. 

Vilket var lättare sagt än gjort, herre gu vad det blåste mycket när vi skulle bege oss mot bussen. Vi kunde inte gå framåt, så pappa min fick komma och köra oss hem. Trodde att vi skulle blåsa bort. Inte så konstigt på en bro i närheten hade en lastbil vält av blåsten. Ojojoj ... drama ... 

Det var en mysig eftermiddag, tack!

 

Chloé Sevignys



Älskar hennes nya kollektion! Verkligen ni måste kolla in den! C R A  I N G S! 
Se bara hennes logga, så snygg! Tycker jag i alla fall. Läste att ELLE UK tyckte så här om linjen:

 "It's not cheap - we're talking more The Row from the Olsen twins than Lily Allen for New Look - and prices start from around £150. Nonetheless, I have a feeling that it will prove a hit amongst the more adventurous of the fashion pack."


Celeb insperation

image243
Tvilling systern Olsson visar hur snyggt det är med klarröda högklackade skor.
image244
Mischa Barton är lika söt och inspererande som alltid. Otroligt fin klänning med matchande enkla ballerina skor.
image245
Även Mischa visar tidigt att jeans västen är trendig i vår.
image246
En något hippi chick Mischa B. i super söt klänning.

SATC

Nu sitter jag inne i mitt lilla (rosa) rum, i min super mysiga fåtölj. Så klart kollar jag på SATC (sex and the city) boxen. Förvånad ? Vet verkligen inte vad det är som gör det men bli verkligen fängslad när jag kollar på det. Över outfiten, kärleken, dramat och deras tankar. Får mig att fundera och tänka. Gillar det verkligen!

Ush denna dagen började med en dålig morgon följd av en mycket låång håltimme i skolan. Tror och hoppas dock att dagen ska bli bättre. Ska snart in till stan och träffa H för en fika och en hel del shopping. Äntligen!
Ska bli så mysigt!

Funderar på vilka skor jag ska köpa, hitta en hel del fina i dag på vägen hem. Ett par helt vanliga vita tygskor från din sko (endast 199kr), flera olika Novita grymmt snygga högklackade skor (från 699kr +).
Men finns så mycket jag vill köpa just nu (eller alltid) som ni såg i tidigare inlägg. Får nog helt enkelt överväga detta i-landsproblem på fikan med H.


I´m off


På min shopping lista

Jeans väst
Jeans
"gladiator sandaler"
Kleinblå pumps med hög klack och peep toe
Snygga högklackade skor
Ballerina skor, till våren
Vita tyg skor
Converse vita
(verkar som att alla tjejer på Hvit... har det nu, jag har tyvärr inte hunnit köpa några än.)
"Klumpigt", stort halsband a lá Art deco (tror att Topshop har något liknande)
Solglasögon, gärna svarta, bruna eller varför inte leopard som dessa:

som systarna Olsson snyggt bär upp.
Vårjacka i modellen kortare och gärna med trekvartsärm
Fjäderörhängen


Ja även denna listan kan göras lååång, men detta är vad som toppar den, i alla fall just nu.



Vår skor

Hittade snygga vår skor i massor. Ååå vad jag skulle vilja ha alla dessa i min sko gaderob nu till våren!

image235
Dessa är från Topshop, 800kr. Måste hålla utkik efter dessa.
image236
Känns superlyxiga, för endast 369 kr , från Laredoute. Visst ser de lyxiga ut?
image237
Riktigt snygga, från Miu Miu ... kostar dock ca 5 000kr , Netaporter
image238
Klarröda skor piggar alltid upp en vardaglig outfit, dessa kommer från Din sko
image239
Grymmt snygga skor, tycker jag. Från Barbara Bui 3 995kr , Mrsh

image241
Dessa vill jag ha i sommar på öarna, Marstrand ... från Laredoute.se 199 kr

Jag älskar verkligen skor och skulle kunna lägga upp många fler bilder på skor som jag vill ha, men det får räcka för nu.

Oversize ring

Till våren är det mycket oversize smycken som gäller! Detta gäller även när det kommer till ringar. Jag kommer att använda min bruna oversize ring mycket! Tror jag köpte den på H&M för flera år sedan.

Liknande denna som Rihanna visar på denna bilden.
image234

Okej denna bilden var inte så tydlig men kolla på hennes höger hand, pekfingret.

Min lilla sötis

image233

Jag kom på att jag inte visat hur min söta lilla vovve ser ut. Simba är åtta år. Älskis, visst är han söt?

GG

Kollade nyligen på gossip girl. Jag gillar verkligen den serien och de böckerna som serien är basserad på. Framför allt gillar jag kläderna som karaktärerna har på sig och stilen verry Preppy. Här kommer en bild från dagens avsnitt, jeans västen. Som är en stor trend i våren. Så snyggt, tycker iaf jag. Ska köpa en så snart som möjligt, undrar vart man hittar en riktigt snygg?

image231

Även modellen Gemma Word hakade på trenden för längesedan.
image232


Elle galan

Älskar, ikväll sändas Elle galan på tv. Det är så otroligt spännande varje år att se vem som får vilket pris.
Uppdaterar senare ....

Skärgårdsdoktorn

Ååh det går inte annat än att älska denna serien. Miljön och musiken är olslagbar. Gu vad jag längtar till sommaren och skärgården nu.
  image230

Spa i Varberg

Yes, här kommer några bilder som jag lovade innan från spa helgen i Varberg .

 Utsikten från våran hotell Svit

 Jag packa upp med en gång och fyllde gaderoben

image224
Dessa två koftor fick följa med mig hem. Efter min och mammis shopping powerwalk.

image226
Min fredags middags outfit. Hade inget smink på mig, därav resultatet. Men bjuder på detta.
Klänning - MQ
Scarf - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Halsband - Mammas
Väska - Mammas gammla
Diadem - H&M
Örhängen - gammla
Hade svarta höga pums till detta .
 Detta shoppades från lilla shoppen på hotellet kerstin florian produkter, liten borste och ljuvligt gott luktande tvål.
 Shoppade även denna söta lilla väska.
image229
Min middags outfit för lördagen. Inget smink på denna bilden heller, men bjuder på det (igen)
Klänning - Clara, DO
Kofta - Soaked In Luxury, DO
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Höga pumps Nilson
Väska - Glitter
Armband - Coco.com
Örhängen - gammla
Diadem - H&M

Nyss Hemkommen

Ja, då var jag hemma i Götet igen efter en helt underbar helg. Har varit i Varberg på spa med familjen sedan fredags (som jag skrev i tidigare inlägg). När vi på fredagen kom dit började vi med att checka in och sedan packa upp i "våran" svit. Sedan gick boysen ut och sprang medans mammis och jag tog en powerwalk på 30 min till Varbergs lilla (med betoning på lilla!) centrum. Där hittade vi en H&M affär som vi lyckades hitta lite fina saker i som fick följa med tillbaka. Vid 5 tiden när det började bli mörkt tog vi en power walk tillbaka till hotellet.

Ååå det var så vackert. Vi gick längs havet och såg solnedgången gå ner bortom havet. Det var vindstilla och faktiskt inte så farligt kallt. Lovely  helt enkelt.

Lördagen vid 12 tiden fick jag en Bodyscrub behandling. Gu vad skönt det var. Blev så otroligt len på hela kroppen! Självklart gick jag och mammis med en gång efteråt till Shoppen och köpte Kerstin Florian scruben och Satin lotion, för att kunna göra samma sak hemma.

Lördag eftermiddag var jag och mammis på Yoga, efter att hela familjen varit ett tag på gymmet.


Nu måste jag packa upp. Senare kommer det bilder från helgen ....


Alla Hjärtans Dag

Tror verkligen inte att det kan undgått någon att det var alla hjärtans dag idag. Det är en gullig dag tycker jag, att man åtminstone en gång om året visar de som är en kärast hur mycket man tycker om de. Detta behöver såklart inte bara vara av det motsatta könet, alltså ens pojkvänn eller så (om man har någon). Varför inte visa det till ens underbara vänner och familj? Det gjorde iaf jag idag. Även om de troligen redan vet om det. Jag tror tyvärr att många har för höga och för stora förväntningar på denna dagen. Och därför ofta leder till besvikelser. När det egentligen kan räcka med ett sött sms, telefon samtal, en ros eller en kram etc.
 
Jag hoppas att ni alla har haft en underbar dag! Och att ni har på något sätt visat era nära och kära hur mycket de betyder för er. Och att de har visat det till er, hur mycket ni betyder för de. För kom ihåg ni är alla unika, det finns inte en enda som är precis som du. (Detta sa en man till mig idag ... eller jag var på handledar kurs med mina föräldrar och då sa han dey till oss alla. Jag tyckte att det var väldigt fint sagt, och så rätt!)

XOXO


Varberg - Spa

Yes, imorgon bär det av till Varbergs Kust och Kurortshotell spa med familjen. Ska vara där till söndag. Tyvärr kommer jag inte ha tillgång till någon dator där så kommer inte kunna blogga på hela helgen, tyvärr.

På vägen ner ska vi stanna vid IKEA kolla på några saker och luncha där. På lördagen ska jag få en bodyscrub behandling, ska bli spännande och väldigt skönt. Hoppas även på att kunna boka några träningspass på hotellet med mammis.

Tror att jag och mamma min ska ta en promenad in till varberg "stan" på fredagen. Och se om vi kan hitta något roligt i någon liten affär.

Jag har även skrivit en lista över de viktigaste sakerna att ta med:

Två middags outfitter
Tre olika vardags outfitter
Bikini
Nya cosmopolitan
Frukt
Design, skissar
Mobilen
Ipod
Plugg, böcker (ja tyvärr måste man så måste man)
Stora neccisären (självklart och annat självklart ... hur stavar man till neccisären, btw?)

Underbar dag

Denna dagen började med en tidig morgon, steg upp redan klockan 8.00. Och ja med tanke på att jag har lov nu denna veckan tycker jag att det är tidigt faktiskt. Då jag och mammis åkte iväg till fantastiska Balans. Där jag skulla på Pilates och mammis på någon sortst Yoga. Det var otroligt skönt, kan verkligen rekomendera Pilates eller Yoga Balans. Efteråt satte vi oss en liten stund i te rummet och tog oss en kopp rött te i soffan.

När vi sedan vi 11 tiden kom hem ringde S och frågade om jag var klar för att gå ner till Träningsverket och sola solarium som vi hade pratat om. Så vi tog en promenad ner. För mig var det förtsa gången att sola solaruim, var därför lite nefös innan. Men åå vad härligt det var efteråt, verkligen. Måste snart göras om!

Efteråt tog jag en liten power walk, och en kopp grön te när jag kom hem igen. För att sedan vara duktig nog att strostäda rummet och sedan plugga (har två prov nästa vecka pluss en redovisning, en inlämming och läxor i massor .. suck).

Nu sitter jag här och äter vindruvor (älskar vindruvor) och funderar över vilka outfits jag ska ta med mig till Varberg på fredag.


Outfit , gårdagens

image217
    Detta är gårdagens IKEA outfit :

Klänning: Raglady, Koola anna
T-shirt: Vero Moda
Tights: Gina Tricot
Jacka : Woolrich
Skor: Bianco

image219

Sedan kvällens outfit:

Tröja: RedGreen
Linne: Cubus
Jeans: H&M

Gårdagen

Igår var jag på IKEA med mammisen och lillebror (som tyvärr nu är längre än mig). Så klart skulle vi egentligen inte handla något med slutade med att vi gick ut därifrån med 1 000 kr mindre i plånboken. Som vanligt när man är på IKEA med andra ord. Jag fick mig en tavla i svart vitt med motiv av NY, gillar verkligen sådana tavlor, vill så gärna åka till NY och Californien some time, sedan fick jag en svart tavel ram (till min tavla hemma svart vit med motiv av Eifeltornet, skull också väldigt gärna vilja åka till Paris någon gång), jag fick också beiget påslakan, galgar och lite andra små saker som är bra att ha.

Älskar att gå runt på IKEA , ta ett varv först på övervåningen kolla på alla saker och fundera på hur det skulle passa hemma hos sig eller när jag så småningom flyttar hemifrån till lägenhet. Hur det skulle kunna passa där, fantisera och drömma kan man alltid göra. När man sedan gått ett varv på övervåningen kommer man till Resurangen, där det finns jätte god mat, som är väldigt billig dessutom. Lagom vid lunch tid. Sedan brukar vi ta ett varv på nedervåningen där alla små saker finns, och ett och annat åker ned i kassen eller vagnen.

IKEA har liksom blivit som ett nöje, och ja jag tycker om det!



Gårdags kvällen avslutades hemma hos Susanna, dit även Daniel och Erik kom. Vi fyra kollade på en minst sagt mysko film .. hehe.


Besök hos Matilda

Nyligen kom jag och mammis hem från minsta kusinen Matilda. Hon är 8 år gammal och världens sötaste lilla Matilda. Hon genomgick en ganska stor operation för ungefär två veckor sedan nu. Hennes föräldrar hade berättat att jag kanske skulle komma och hälsa på henne på sjukhuset så det första hon sa när hon kom till sjukhuset (innan hon opererats) var : Malin, Malin! , på teckenspråk. Ååh känns underbart att någon gillar en så mycket och vara någons "idol".

Hon var så söt när vi satt i soffan hos de och fikade idag, självklart ville hon att jag skulle sitta bredvid henne. Fick kramor i en massor av henne och pussar. Så gulligt när hon "pussas" hon lutar sig fram och gör "smack" ljudet, hehe. Sedan blev hon så trött så hon lutade sig mot mig och nästan somnade.


På vägen dit hade jag och mammis köpt med oss en målarbok med klistermärken och en penna så klart med sagoprinsessorna på. Tänk när man var så  lite och verkligen avgudade dessa prinsessor. Och älskade att få allt som var rosa eller förknippades med sagoprinsessorna. Blev lite nostalgisk där. Vi köpte även med en lite söt blomma i en rosa kruka med en liten prinsess flicka på.

Hon blev jätte glad! Åå så roligt att kunna glädja någon så. Jag gillar verkligen att hjälpa och glädja andra människor speciellt små barn.

Nej nu måste jag räkna lite matte, suck! Måste man så måste man .. tyvärr .

image220


Dagens Outfit bestod av:

Jeans: Gina Tricot
Blus: Odd Molly
Jacka: Woolrich
Skor: Nilson, höga pumps


Kvällen

Kom nyligen hem från att följt L till busshållplatsen. Hade verkligen en skojig kväll! Började med att möta henne vd bussen sedan gick vi för att köpa oss vindruvor och dricka. När vi kom in i mitt hus igen kollade vi på filmen The Perfect Man. Åå den är bra och rolig, dock väldigt förutsägbar men who cares ?

Vi var verkligen på riktigt flummigt humör ikväll, haha. Skrattade så att vi fick ont i magen, träningsverk imorgon? Haha.

Kan inte beskriva kvällen i ord men roligt hade vi i alla fall . Tack underbara L.

By Malin H

         


Ja, roligt måste man ju ha. Detta är Malin H ( = jag ) Collection spring 2008. hehe


BÅTMÄSSAN

Jag kom precis hem från Båmässan nu. Var verkligen trevligt! Åt som sagt mycket god brunch på resturang E. med pappa min gick runt och kollade på olika båtar. Hoppas på att pappa nappade på idén om en större båt, I hope!
Så klart gick vi även runt där uppe och kollade på kläder m.m. Jo jag är nog pappas lilla flicka. Jag fick en marin blå stickad REDGREEN tröja och en matchande väst, av honom som tack för att jag följde med.

Tack, världens bästa pappa !


image211

Ledsen för den dåliga bilden, är faktiskt ingen fotograf. Blev väldigt nöjd över denna tröja då orginal priset ute i affär är 1 100 kr. Även om det var pappa som betalade.



Här har vi västen som jag fick, väldigt varm och skön. (kommer inte ihåg vad den kostade dock)

Brunch på Båtmässan

Yes, imorgon ska jag och "båtgalna" pappa min självklart äta våran brunch Båtmässan i Götet. Det ska bli väldigt mysigt. Pappasflicka !

Denna helgen är nämligen min mamma och lillebror i Stockholm, där lillebror får träna klarinett med en mycket duktig orkester. Visst är det lite jobbigt att han alltid spelar hemma. Men han har blivit riktigt duktig nu. Förra helgen tävlade han i Falun och blev publik favorit. Det var bara de 10 bästa i sverige i åldern 15-20 som fick vara med. Min lillebror är 14år. Stolt storasyster!

Nu är jag off, ska till favorit farmor och farfar och äta middag i deras villa. Troligen stannar jag och pappa kvar och kollar på Göta kanal 2 som kommer ikväll på tv.  Ja, jag tycker faktiskt att den filmen är bra på riktigt inte den bästa men dn är bra, hehe.

Elle galan

Ikväll äger den mycket omtalade Elle galan rum. Åå vad jag hade velat vara där, men det är jag inte ensam om att önska. Får nöla mig med att se bilderna och läsa om det imorgon istället.

Shoppat Odd Molly

Okej, jag kan verkligen inte gå in i en affär (som jag gillar) utan att köpa något. I slutet av denna veckan köpte jag denna Odd Molly blus (för ynka 899kr) från Raglady på vägen hem från skolan. Om jag inte skrivit det innan så älskar jag verkligen märket Odd Molly och nästan hela deras nya Collection.

image209

Denna känns perfekt till våren (som jag hoppas kommer snart). Annars till ett par snygga jeans och viking stövlarna.


Jag köpte även en scarf från H&M i ljus rosa, mysig och perfekt  till sommar kvällen.


RSS 2.0