"Poolparty"

Ikväll blir det först till kusinen Frida för att fira att hon fyllt 18. Blir trevligt eftersom det var så längesedan vi sågs. Efter det ska jag till Hovås hem till H för att gå på "Poolparty" som jag blev inbjuden till idag. Ska bli riktigt kul. Rapport om kvällen kommer såklart senare. Idag har jag haft en skön dag har legat och solat och tagit det lungt här hemma.

Lunchat Kronhusbodarna

Efter att jag idag skrivit ett naturkunskap prov (fyfy) mötte jag min underbara Linnéa. Vi tog en sen lunchKronhusbodarna vilket var super mysigt vi satt på uteserveringen med varsin kycklingsallad i det vackra och varma vädret. Vi pratade en massa och tog sedan en promenad i stan. För att sedan möta upp E och A vid NK. Det är verkligen underbart med detta varma väder som vi har nu tycker jag, trivs verkligen. Och varmare ska det bli, åh vad jag njuter nu!

På mig idag hade jag linnet som jag köpte igår från Fiorucci.

Linne Odd Molly, jeans H&M, väska Tommy Hilfliger


Shoppat

Igår tog jag en liten shopping rund på stan i Götet efter skolan. Jag hittade två fina linnen som jag köpte, var även på jakt efter skor men hittade dock inga i min storlek. På shopping rundan besöktes NK, Topshop, H&M, MQ och Fiorucci. Mina två linnen köpte jag på MQ och det andra på Fiorucci. Kännde verkligen att jag behövde detta med tanke på allt pluggande.


Detta linne köptes på MQ från märket SAINT TROPEZ

Bilden på det andra linnet kommer snart ...

Veckans Outfit

Tyvärr har jag haft en sjukt jobbig vecka med två slut prov, ett prov och tre inlämningar så därför har jag inte hunnit blogga här på ett tag. Men nu ska detta tas igen och det börjar med veckans outfits.


Jeans Cheap Monday, linne Topshop, jeans jacka Zoul, väska Calvin Klein, ballerinaskor Bianco
 
blus Odd Molly, jeans Cheap Monday, jeans jacka Zoul, väska Guess, armband OXOX

Jeans Tommy Hilfliger, linne Twist and Tango, väska Guess, jeans jacka Zoul


Långklänningen

                    

Nicole Richie är bara en av stilikonerna som upptäckt denna trend med etnisk inspererad långklänning vår/sommar 08 till vardags. Och hon bär den snyggt avslappnat. Perfekt till sommaren, i ett tunnt material.

Nicole Richie

image390

Stilikonen Nicole Richie sätter trenden helt rätt. 70-tals, trasiga jeans till enkel vit slapp tshirt stora solglasögon (som alltid) och kolla in flätan på huvudet. Precis som jag hade på tidigare outfit bild jag la upp. Snyggt!

Twist and Tango linne

Okej, detta är en gammal outfit från helgen. Men eftersom jag inte laggt upp någon bild på den än tänkte jag att jag kunde göra det nu. Kolla speciellt på linnet som är från Twist and Tango. jag tycker att det är så fint och gillar det verkligen.

image389

Jackan är från H&M förra säsongens fynd, linne Twist and Tango, Jeans Cheap Monday

Hemma

Fyfy idag har jag varit hemma, mindre roligt faktiskt. Känner mig just nu stressad och sådär. Att det precis började regna ordentligt utanför gör det ju inte precis bättre. Menmen ... nu ska man inte tänka så. Det bästa är att försöka hitta det positiva i saker. Vilket jag nu ska göra!

Outfit

image388

Detta är min outfit när jag i fredags skulle ner för att på kvällen möta L.
Jeans Tommy Hilfiger, tshirt topshop , kofta H&M, jeans jacka Zoul , väska Longchamp, armband OXXO design, pärl örhängen (gammal present).

Tommy Hilfliger goes trasiga

image387

Yes, mina Tommy Hilfliger jeans gick sönder för ett tag sedan. Men med tanke på att trasigt är tilbaka igen och även ännu mer till hösten/vintern. Känns riktigt bra att kunna få använda de igen. Såklart bar jag svarta tunna nylonstrumpbyxor under.

Fredag kväll + Outfit

Går kvällen var riktigt mysig och trevlig. Hade sällskap av underbara Lina hemma hos mig. Vi pratade en massa, kollade på Wallander (dock fel, menmen det var väldigt bra denna också) och drack te och åt vindruvor och non stopp till detta. Blev även en del pratande i mobilen ... På mig hade jag:

image386
Väldigt enkel hemma kvälls outfit. Tshirt från Topshop, jeans Tommy Hilfliger, Bikini topp H&M, armband OXXO Design, örhängen (gammal present). I handen håller jag min kära spegel mobil, samsung (som jag fick senast när jag fyllde år).
 
 


Mode Collection höst/vintern 08

Jag såg som jag skrev innan på programmet på Svt 2 om hösten och vinterns mode och trender 08. Det var inga direkta nyheter men tänkte ändå att jag kunde lista upp vad jag såg mest av, trender.

Strumpbyxor, tjocka varma helst i svart, grått eller rött

Skräddat, strikt men samtidigt ledigt. Mycket feminint med blick på midjan markerat med bälte.  Både brittsikt och 40-tals inspererat. Mycket fransar, hatt, klassiskt och volym. 

Lager på lager, är en stor trend och blandas hej vilt. 

Global mix

Många olika mönster och material 

Dekadent, med stövlar, tweed och lite päls.

Konst inspererat när det kommer till tyger

Sport, influerar hos många designer med luvor och dragkedjor

Ekologiskt - etisk medvetenhet och naturmaterial

Grått och blått i kombination men också var för sig

Blått och rosa i kombination men också de var för sig (då menar jag inte himmelsk blå eller marin blå utan mer blå/grå variant)

Mycket brunt i olika nyanser och rött

Jag tycker att det kommer bli en underbar mode höst/vinter, gillar det verkligen.


Design by Malin

                  

Detta roade jag mig med när jag kom hem ... samtidigt som jag drack te och åt jordgubbar. Mums, det var mysigt. Dresses by Malin Holmander, me. Hihi.

Missa inte

Ni har väl inte missat att Svt 2 ikväll klockan 20.00 sänder ett program där de visar modevisningar från 08 höst och vinter collectioner! Självklart kommer jag sitta fast klistrad framför tv:n då. Även om jag redan sett en del, och redan vet en del om vad som kommer vara inne då. Och det jag sett änsålänge kan jag bara säga att jag gillar mycket!  Dessutom ska de intervjua flera stora modenamn. Kommer en rapport senare ikväll om detta, när jag sett det.

Linnéa

Denna dagen är det Linnéa som har namnsdag. Eftersom jag känner en sådan, uppmärksammar jag detta extra. Grattis i stort till dig, och alla andra Linnéor där ute! Hoppas att ni fått en bra dag!

Dagens

image380



Jacka - H&M (fyndade på rea förra året)
Tröja - "Raer" , de två sista är bakvända, köpt på SOLO
Jeans - H&M
Väska - Calvin Klein
Armband - OXXO
Linne - H&M

Som ni ser har det varit en skän helg och jag fick trots allt lite färg, hihi.

Hovåsbadet

Dagen tillbringade jag som sagt på underbara Hovåsbadet, med Hanna och Susanna, solandes. Det var så otroligt skönt! Fick till och med en del färg, även om jag bara solade i lite drygt två timmar. Sedan blev jag hämtad av pappa min så åkte vi och köpte thai mat, och satt sedan i trädgården pratade och åt. Jag pluggade även en del företagsekonomi kalkylering. Riktigt trevlig dag med andra ord!


Här låg vi idag, med havsutsikt.

LWD , Little White Dress

Ni har säkert märkt att jag tycker om min vita lilla baby doll klänning. Till sommaren tycker jag det känns fräsht och snyggt att byta ut LBD mot LWD. En annan som hittat en fin vit klänning är Sofi Fahrman, som här matchar den snyggt med ett brunt skärp i midjan.

image379

Beach



Morgon dagen ska jag tillbringa med två underbara tjejer vid Hovåsbadet. Så klart ska vi sola på klipporna och prata en massor där. Ska bli mysigt. Önskar dock att jag hade haft denna bikini som Jessica Alba har på bilden ovan.  Jag har dock en liknande den nedan, men tveksam på om det blir den eller an svart. Hur som tycker jag det är snyggt med en klassiska trekanst bikinin.

2 in 1 Outfits

image375
Skjorta Boomerang, Jeans Cheap Monday, Ballerina Bianco, Väska Friis&co, Armband köpta på Gran Canaria

image376
Kavaj Odd Molly, jeans H&M

Dress for ... outfit

image374

Yes, jag körde på svart vitt. Jeans från Cheap Monday, klänning Zoul (bloggade om tidigare), kofta Soaked In Luxury, Armband Raglady och örhängen (fått i present).

Grillning vid Hovåsbadet

image373

Jag kom nyligen hem från en kväll vid Hovåsbadet, där jag och några kompisar suttit på en liten ö och grillat. Det var verkligen så mysigt och trevligt. Grillning, trevligt sällskap, bra musik, skratt, prat, sitta på en klippa vid havet, solnedgång ... kan det bli mycket bättre? Nu är sommaren här och det känns underbart!

Jag tänkte lite marin stil, så på mig hade jag tröja RedGreen, klänning Zoul, Jeans Acne, Armband Raglady , (skor vita tygskor, Chipie) väska Chanel (mammas).


På vägen ner till Hovåsbadet lyckades jag och S dessutom göra bort oss. Vi var glada och lite flummiga så lyssnade vi på musik i mobilen. Och i tron om att ingen annan var där och såg/hörde oss, började vi sjunga med i låten riktigt högt (men mindre vackert). Dessvärre stod det fem 20+, brat killar vid en uppfart till ett hus som vi gick förbi. Fy pinsamt, men de tyckte nog att det var kul för de började sjunga med vissla och hojta.  Kul att man kan glädja andra!


Trasiga jeans

Jag vet att jag bloggat om detta tidigare, men det tåls att upprepa. Trenden med trasiga jeans är tillbaka. Personligen tycker jag att det är snyggt men gränsen mellan vad som är fashion snyggt och trashigt är i detta fallet hårfin. Som det heter lagom är bäst! Själv har jag lyckats göra sönder mina favvo Tommy Hilfliger jeans .. dock kanske på fel ställe, får se om de kan användas ändå. Kanske med svarta neonstrumpbyxor under. Vilket är riktigt snyggt att ha under och helt rätt!

Todays Outfit



Denna fina dag hade jag på mig, jeans från älskade Acne, blus från Odd Molly, jeans jackan kommer från Zoul och väskan från Tommy Hilfliger.

Söndagens outfit

image371

En underbar vårig söndag då jag solade, pluggade ute och tog en lång promenad med lilla hunden. Då körde jag på en vårig outfit.

Klänning: Zoul
Jeans: Acne
Kofta: H&M
Armband: Köpta på Gran Canaria
Skor: (synns inte på bild, dock) Chipie

Rosa Jeans

Min nya favorit och vad jag nu är ute efter att hitta på stan att ta med hem, är de ljus rosa stuprörsjeansen. Tycker det känns så härligt vårigt och sött med dessa och bara ett enkelt vitt avslappnat linne till. Eller vad tycks?
Kommande vecka ska jag iaf bege mig ut för att hitta ett par som dessa.

    

Nu när sommar värmen äntligen är här känns detta perfekt som outfit.

Kvällen

Jag sa precis hejdå till tjejerna H,H och L som varit här hos mig denna lördag kväll. Det blev en riktig rolig kväll med underbara tjejer, som innehöll mycket skratt, prat, h:s Bert, nostalgi bilder och mycket mer. Summan av kaddemumman en toppen kväll!

Nej, imorgon måste det bli en plugg kväll, tyvärr. Så det får bli en hyfsad tidig kväll.

Chanel

Det hypade märket chanel används flitigt av celebritsarna. Chanel är alltid klassiskt och snyggt men nu känns det hetare än på länge, med tanke på den Preppy stil som nu gäller.



Nicole Richie med en av hennes Chanel väskor. Såå fin, tycker jag.

Stilikon Rachel Bilson

Denna dagens stilikon får bli Rachel Bilson som alltid har så söta kläder. Jag hittade dessa bilder på henne när jag letade igenom gamla bilder.

    Rachel är snygg i röda solisar
 Klär snyggt och avslappnat upp trenden med jeansshorts
 Rachel är lika söt och matchar trenderna jeansjacka + blommigt
 Fin med tunnt skärp i midjan, nya trenden
 Rachel i kort svart kavaj som hon bär upp på ett fint sätt.

Stugan

Nu är jag framme vid sommarstugan på lilla ön och har hunnit packa upp mina väskor (ja jag vet att jag endast ska vara här tre dagar, lyckas alltid packa för mycket menmen) och hängt upp kläderna i gaderoben. Även om det är dåligt väder här nu (regn, regn, regn) så känns det mysigt att vara här ute. Älskar mitt lilla söta rum, trivs verkligen där. När vi åkte förbi hamnen såg vi att det var flera (närmare bestämt 7 stycken) båtar som vågat sig ut och låg där nere. Nu får vi hoppas att solen också vågar sig fram så man kan sola på en klippa och ta mysiga promenader.

RSS 2.0