För en lång lång tid


Minne från middags kväll på Bali. Denna morgonen började med möte på Handelsbanken fortsatt med plugg och shopping, fika med L.


Tackar för går kvällen hos L med middag, prat, promenad och film.


Todays

 
Mindre smickrande bild, menmen. Dagens outfit blev lite vårinspererad.
Kofta - H&M
Linne - Odd Molly
Chinos - Lacoste
Halsduk - Burberry
Klocka - Dolce & Gabbana
Diadem - H&M

The Hills vs. Laguna Beach

Idag klarades det sista provet innan lovet av och imorgon är det sovmorgon, har redan pluggat en massa idag vilket innebär att jag nu ska unna mig en mys kväll. Har laddat upp med melon och te och ska se på The Hills eller Laguna Beach avsnitt (från mtv) i sängen med min älskade Lexington kudde. Frågan är vilken som vinner duellen.
 vs


What to wear?

Det ständiga dilemmat, "what to wear"? På lördag är det inflyttningsfest hos C som gäller! Men vad ska man ha på sig? Just nu går jag igenom min gaderob och har lagt ut alla möjligheter på sängen för att inse att jag har INGET att ha på mig. Panik! Kan inte bestämma om jag ska köra på linne/topp och jeans (jeans tjej som jag är) eller om jag ska satsa på klänning. Mycket möjligt att det får bli en shopping tur på stan på fredag med L!

Detta är några alternativ: 
     
Den första klänningen behöver dock sys in för den är för stor.

Dagens

 
Dagen började inte bra, började med att jag försov mig sedan var det en seg och sad bio film med klassen och efter det en ushigt matte prov. Vägdes dock upp med trevligt samtal i nallen med L och att jag efter skolan fick köpt mina Chanel  glasögon (glasögon är btw dyrt!).


Idag har jag budget outfit.
Kjol - Topshop (newport, isle of wight)
Tröja, strumpbyxor - H&M
Halsduk - Lm stockholm

Klocka - Dolce&Gabbana


Design 09

    

När matten efter flera timmar inte vill sammarbeta bytte jag bort den mot design (by Malin H)

Outfit



Nej nu är jag trött, trött på vinterjackan och trött på matte talen som inte vill sammarbeta. Hursom fick jag snällt ta på vinterjackan imorse eftersom det var så ushigt kallt!
Dagens Outfit:
Jacka - Woolrich
Jeans - Topshop
Skjorta - Polo Ralph Lauren
Stövlar - Bianco
Halsduk - Burberry
Klocka - Dolce & Gabbana
Armband - OXXO
Diadem (svart med rosett) - H&M
Väska - Calvine Klein

Fransar

 Denna fransväska kommer från Mango. Åh jag vill ha, väskoman som jag är.  Frans trenden är en av de tidigare trender som håller sig kvar till våren 09.
Skor med fransar från Topshop. Jag gillar de starkt! Vore perfekt till sommarn/våren!

Chloé spring 09

Chloé Spring 2009 Ready-to-WearChloé Spring 2009 Ready-to-WearChloé Spring 2009 Ready-to-Wear
 Dessa klänningar från Chloé jag säger bara me like! Jordnära färger och snygga skärningar!


Miu Miu

Miu Miu Spring 2009 Ready-to-Wear  Miu Miu Spring 2009 Ready-to-Wear

Två favoriter ur Miu Miu spring collection 09.

Ångrar Gant



Fyfy det är ruggigt kallt ute! Ångrar nu att jag inte köpte denna mysiga Gant tröja som jag hittade på DO (med Hanna) i sommras.

Undrar förövrigt varför mitt hår på denna bilden är vitt?

Your Wallpaper

Yes, nu är jag riktigt inspirerad att göra om mitt rum (iaf tapetsera om). Blev så glad när jag hittade att Your Wallpaper har återförsäljare i götet. Nu har de dessutom sammarbetat med några välkända designers. Är riktigt nyfiken på hur kollektionen ser ut!


Jag tycker om när det är enkla rena färger och stilrent blandat med lite personligt och marin stil.

Cream white



Åh vad jag gillar denna söta kjolen från Topshop! Passar perfekt till fashion summer 09. Me like, med bara ett enkelt linne till och sommarbrännan!

G trenden

  

Fanny Kjellberg, visar hur glasögon trenden ska se ut! Markerade glasögon är något jag såg mycket av på Stureplan, NK och PUB.

Chanel á la Stureplan

Nu kom jag nyligen tillbaka från besöket hos synoptik. Visade sig att jag behöver glasögon när jag sitter framför datorn och tv:n. Dock så kunde jag inte bestämma mig för vilka av dessa Chanel jag tycket bäst om. Därför fick jag låna med mig båda paren hem några dagar. Ush har besluts ångest tycker om de båda.

Det jag gillar med de är att jag ser äldre ut (och smart!!!). Känns som att det är lite á la Stureplan kännsla över dem, vilket jag gillar startkt.  



     

Last year



Detta är en sammanfattning av året 08, vilket på många sätt var det bästa året! Det var 08:ornas år (alltså halft mitt). Detta är vad jag gjorde signerat året 08. Nu är det dock ett nytt år med nya förutsättningar. Glöm det gamla och gör 09 till det bästa året!

You are so last year!

Kojs



Kom nyligen hem från konserthuset där jag var på konsert/trolleri konster med familjen min. Innan det spenderade jag tid ompysslad hos mormor och morfar, väldigt mysigt måste jag säga! Nu ska jag dock sova. Imorgon bitti står besök hos "ögonläkare" (synoptik) på schemat. Lite nervöst!

Hur går detta ihop?

Nu får jag inte ihop det, sedan igår har jag (vad som känns som) världens träningsverk i mage och ben! Saken är den att jag har inte tränat. Imorse var det så illa att jag knappt kom upp ur sängen. Ser ut som en äldre dam när jag går, åldrats i förtid?

Nu har jag i alla fall en lång håltimma innan det blir prov. Dagens schema är fullt efter provet ska jag vara ett snällt barnbarn och besöka mina morföräldrar. Där efter blir det konsert på konserthuset med familjen. När jag ikväll kommer hem ska  jag sätta mig med "bank-papper".   

På mig idag har jag:

Hunky Dory tröja
Burberry halsduk
Jeans hm
Longchampe väska
Dolce Gabbana klocka
Armband med de kinesiska stjärntecknen, jag är tydligen häst, present
Everest termos (Vad skulle jag göra utan den med te eller kaffe på morgonkvisten?)

Dagens outfit

  

Skjorta:   Polo Ralph Lauren
Jeans:  Acne
Stövlar: Bianco
Klocka: Dolce Gabbana
Armband: Present av söta tjejer
Termos: Starbucks

Mobil: Samsung, med lisa i andra enden!

By Marlen Birger?



Denna klänning fyndade jag på min resa på Bali, är den inte lik en Marlen Birger klänning? Den är dock för stor så jag måste gå till G och be dem sy in den en del. Men jag gillar den starkt ändå! Kommer vara perfekt till våren och sommarens mode (med en förhoppningsvis fin bränna till)!

Plugg, plugg, plugg

Denna dagen har jag pluggat som jag vet inte vad. Har suttit med ett svenska tal som ska hållas imorgon, hjälp vad jag är nervös men får hoppas på det bästa ändå. Sedan har jag även pluggat till ett italienska prov. För att plugga bättre och få en mysig stämming ordnande jag först te när jag kom hem, tände levande ljus och fick senare Espresso av pappa min.

       

Todays


Väska: Longchampe
Jeans: Acne
Skjorta: Tommy Hilfliger
Klocka: Dolce&Gabbana
Armband: Present från tjejerna

Tack!



Dessa underbara armband fick jag av mina underbara tjejer i lördags kväll! Tack så mycket!

S/S 09

Åh jag är kär! Det är en längtans kärlek. Kärlek vid första ögonkasstet! Nyligen besökte jag Hunky Dory och Odd Mollys hemsidor för att se på S/S 09 collectionerna. Gud vad jag längtar tills de kommer ut i butik, jag vill ha nästan allt! Kan berätta att stora trender blir fortsatt blommigt och ljusa färger som vitt, cream vitt, beige, rosa och ljus blått. Underbara plagg och underbara färger nu längtar jag bara tills de kommer ut i butiken!

Favoriter

Nu är det kallt och blåser ute, den lilla snö som kom igår kväll har precis töat bort. Jag sitter och kollar på kort från semestern på Bali, över jul och nyår 08/09. När vädret är så här längtar jag tillbaka ner till värmen, även om det tog 28 flyg och vänte timmar dit. Jag längtar tillbaka till fem stjärniga hotellet, poolerna med 28grader varmt vatten och med en bar mitt i poolen, till solstolen på den vita stranden där det serverades färsk frukt, drinkar, jag längtar efter att höra havet och klimatet med 30 grader i skuggan! En annan sak som jag saknar mycket är de otroligt trevliga och service vänliga människorna! Vår chauför var en underbar människa trots att han inte hade ett hög lönat jobb eller kunde bo i samma stad som sina barn var han ändå possitiv och kunde se det ljusa i livet. Vi sa att det är så vackert på Bali. Då svarade han "Jag har aldrig varit utanför Bali så jag vet inte om det är sant men jag bara tackar och ler".

I alla fall så hittade jag några bilder på favorit outfiterna som jag fått komentarer om att lägga upp bilder på.

                   

        

En bra start med champa och heaven 23

Denna kvällen firade jag min 18års dag i efterskott med några underbara tjejer! Det blev middag på Heaven 23, champagne, prat, tårta (egentligen hade jag tänkt baka en egen men sedan sprack mitt tidsschema så vad gör man? jo jag och pappa min åkte ner till hemköp där vi hittade en färdig frans chokladtårta, allt med chokld är gott, så köpte vi röda äkta rosor som jag dekorerade med .. vad gör man inte i nödfall?) och dans hemma hos mig efteråt. Verkligen en super mysig kväll, som sent kommer glömmas! Nu börjar klockan dock bli mycket och jag ska försöka få lite sömn så att jag orkar med morgon dagen då det är plugget som står på schemat.
 

Hanna och Jag. Min outfit denna kvällen blev Polo Ralph Lauren svart skjorta, Tommy Hilfliger jeans, Dolce & Gabbana klocka och stövlar från bianco (väskan som man bara ser axel rämmen på är mammas gammla).
 
 Tårtan som jag nästan bakade själv

Denna kväll kändes som en mycket bra start på året 09!

Back and clean

Det var år och dagar sedan mitt senaste blogg inlägg i denna blogg men nu har jag fått tillbaka "lusten" för att blogga. Och det blir en ny och fräsh (vet inte hur många gånger jag använder det ordet, känns nästan över mognat vid detta laget)start med ett ny städat rum! Ikväll skulle tjejerna komma över så då fick jag eld i baken (eller hur det ordspråket går) för att städa som bara den! Resultatet blev detta:

                 

Faktiskt så är jag lite stolt över hur noga jag städade (tog några timmar att få det fint, menmen)! Lägg märke till Lexington kudden i sängen som jag invisterade i, i fredags på shoppingrunda på NK och den vita skjortan från Hilfliger som hänger på gaderoben (även den inköpt under samma shopping runda). Burberry halsduken som hänger runt skjortan fick jag i julklapp, gissa om jag blev glad? Kunde knappt andas när jag öppnade det mystiska paketet.


RSS 2.0