GRATTIS

Vad är det för dag idag, vad är det för idag, är det en vanlig dag idag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Lillebrors födelsedag, HurraHurra!

//från Lotta på Bråkmakargatan

GRATTIS LILLEBROR MIN


TRANQUILO viva la grill!

Denna restaurang som ligger vid saluhallen är nog den bästa i hela götet. Jag var där för ett tag sedan med pappa min en kväll för att äta middag. Då en servitris råkade spilla en massa stearin på min bruna Longchamp väska. Tyvärr gick det inte att få bort detta från väskan. Ägaren och personalen på denna restaurang är dock så otroligt snälla så de sprang runt och letade efter en likadan väska runt om i stan. Den modellen som jag hade fanns dock inte kvar någonstans, så de sa att jag fick själv leta upp en väska som jag tyckte om eftersom de inte vågade chansa.

Så idag efter skolan gick jag till NK där jag hittade en liknande Longchamp väska till samma pris. Den på bilden nedan. Jag saknar min gammla ändock, men jag ska inte klaga, jag gillar den nya väldigt mycket också. Jag gick direkt med kvittot till restaurangen som de hade sagt. Så fick jag pengar för hela väskan. Var inte detta snällt så säg?

Denna restautangen ska jag besöka, många många fler gånger! Då jag går affärsprgramet har jag lärt mig av detta. Det gäller att bemöta sina kunder på ett bra sätt och erkänna sina misstag. Så kunden blir nöjd vilket leder till att denna kommer tillbaka och rekomenderar till andra. Vilket jag nu gjort!


NEW SHOES

Innan jag åkte iväg i sommar var jag inne istan med mamma min för att införskaffa de allra sista, sista minuten sakerna. Då sprang jag bland annat på dessa söta skor, på rean. Jag tyckte de var så söta och lådan till de var nästan sötare och de var nu till 50% så jag slog till. Hittade de på Rebel, ordinarie pris var 1600kr så gissa om jag blev glad när jag hittade de för 50%.


Last friday

Igår var det sista fredagen på lovet. Det var underbart fint soligt väder som tur var. Så jag spenderade en hel dag med Maria. Vi åkte till en liten obebodd ö med två av hennes kompisar, Oskar och Philip. Båten och "kaptenen" var Oskar. Vi blev riktigt blöta dock även fast det knappt blåste nått. Men båten var liten och som en balja och det blev inte bättre av att "kaptenen" tycker om att köra crazy (men han kunde i alla fall köra båt), hihi. Väl ute på ön solade vi och åt lite fika (lunch för min del med gifflar, juice, choklad och havre kex). Innan vi kommit tillbaka till hamnen lyckades dock ankaret hamna på botten av havet och motorn stanna ett antal gånger. Men hem kom vi och senare på kvällen blev det räkor, pizza och film mys hemma hos Maria. Så det blev absolut en lyckad och mysig dag!

Känndes som västkustens saltkråkan, när vi åkte ut till den lilla ön. Underbart!


Dagen med stort D



I torsdags var det äntligen den stora dagen. Då jag fick ta ut tandställningen .. och se så fina tänderna blev (eller jämfört med innan är det helt otroligt). Det var plågsamt dessa två år och att ta ut den. Men det var det mödan värt. Dessutom fick jag en present av föräldrarna mina. En Hunky Dory tröja som jag sett ut sen tidigare. Bild på den kommer senare.

Isle of Wight

Som sagt har jag denna sommaren spenderat tre veckor på en ö i engelska kanalen som heter Isle of Wight. Vilket var en mycket större ö än vad jag trott. Det var också en fin ö, flera långa långa vita stränder, palmer och små söta engelska byggnader. Shopingen var faktiskt inte heller så dålig. Dessutom kunde man lätt ta sig till Portsmouth och Bournmouth (hamn städer på fastlandet) där shoppingen var bra. Resväskan klarade sig precis på vägen hem från övervikt (puh).

Detta shoppades:
Polo Ralph Lauren tröja (Portsmouth, blev överlycklig när jag hittade den affären)
DKNY väska (Bourmouth)
Två kjolar Topshop (Newport)
Boddy Topshop (Newport)
Henri Lloyd tröja (Cowes east coast, Present till lillebror min)
Jeans Topshop (Newport)

 Den ena Topshop kjolen jag köpte  fina utsikten från rummet mitt
 Lyxiga provrummet hos Polo Ralph Lauren
 Denna marin blå Topshop kjol är den andra jag köpte   Polo Ralph Lauren tröjan jag köpte och en glimt av DKNY väskan.    
 Hittade i Portsmouth  Köpte många koppar kaffe här  Här köpte jag tröja till min lillebror
 ... och så här ser den ut. Henri Lloyden.

Dålig uppdatering

Förlåt jag är medveten om att jag inte har uppdaterat denna blogg på evigheter nästan. Jag var på Isle of Wight i tre veckor och ja något mer har jag inte att säga till mitt försvar. Men nu ska det bli ändring på detta! Det lovar jag!

RSS 2.0