Dagens outfit

image208

Mindre bra bild, menmen.

Skjorta , vit : Soaked in Luxury
Jeans, gråa: Cheap Monday
Halsband, litet silver hjärta: Indiska

My Vikings

image207

Det var dessa viking stövlar som jag köpte igår. Är de inte snygga ? Gillar att det är lite skogsmulle stil över dem. Tänk er dessa till ett par svarta stuprörs jeans, en sommrig söt vit odd molly blus och en mellan stor skinväska. Åå jag är nöjd, det är vad ni kommer kunna se mig i en lite regnig vår/sommar dag. Köpte de på Nilson för 600kr . Har förövrigt sett Elin Kling i ett par likadana.


Nej nu ska jag fortsätta med att stor städa mitt rum. Ska gå igenom rubb och stubb ... kan ta ett tag.  


Söndagen

Detta har verkligen varit en underbart härlig söndag. Dagen började med att mamma väckte mig klockan nio. Då vi skulle göra oss i ordning för att åka till Balans och gå på Hatha (en slags Yoga). Åå vad jag älskar det stället! Jag blev lugn bara av att kliva in genom dörren till detta ställe. Kan verkligen rekomendera ett besök till Balans föurtom olika Yoga typer har de även Pilates. Som förövrigt jag och mamma min ska gå på imorgon kväll.


I lördags kväll var det som sagt tjejmiddag hos Hanna (Grattis i efterskott gumman!) ! Det var en väldigt rolig och mysig kväll. Tack så mycket! :D


Malin goes Lamm

image206

Yes , nu är jag redo för kvällens tjejmiddag hos H. Alla fick var sin bockstav som man skulle klä sig efter. Ja , jag fick bokstaven L och ska fösöka likna ett litet gulligt lamm. Hur bra jag lyckades vet jag dock inte . 

Ha en underbar kväll ! 

Shoppat

Efter skolan i dag mötte jag mamma min inne i stan. Det var mysigt , shoppade en del och fikade på "Kronhusbodarna" (är inte hundra på hur det stavas dock).

      

Skjorta (randig), East West
Skjorta (vit) , Soaked in Luxury

Kofta , H&M
Topp , H&M

Armband , OXXO Design

Åå är verkligen nöjd med mina ny shoppade kläder och smycke. Blev däremot av med en hel del pengar nu, haha, menmen that´s life !

Olyckligt kär

Varför , varför skulle jag gått in dit idag när jag kunde tagit vagnen på andra sidan och åkt hem med en gång ? Men nej jag skulle absolut gå in dit och få se. Fastnade direkt med blicken, det var helt enkelt kärlek vid  första ögonkastet. Så typiskt mig detta , faktiskt (vilket btw är ett väldigt bra ord, faktiskt ,asså. ) . Jag har lärt mig efter mina misstag och har därför bestämt mig för att vänta och fundera på saken innan. När vi då behövde skiljas åt olika håll kändes det sorglit. Med tanke på att jag inte vet än om vi får återses.... 

                                                                                    - Klänningen (Penople & Monica Cruze för MNG)


Den var svart, ursööt tubklänning med blommig svart spets. Knälång, halva priset (700kr), tajt upp till men gick en aningen utåt nertill. Ska jag slå till och köpa den eller gå vidare och försöka glömma den ?

Gossip Girl goes Preppy

Om ni har missat det så har den otroligt bra serien (baserad på böckerna med samma namn) Gossip girl premiär i sveriges tv kanaler 29 Januari. Då kommer i alla fall jag sitta fast klistrad framför tv:n. Inte nog med att Gossip girl är en underbar serie och böcker så har även tjejerna otroligt snygga kläder på sig. Mode i hög grad, där.  Leighton Meester (spelar Blair Waldorf) och de andra girlsen visar en snygg (skolflicks) Preppy stil, á la Upper East Side. Perfekta insperationen inför vårens klädval.

image198

image199
image200

Nytt Armband

image197

Detta fina armband låg i min brevlåda i förr går , köpt från Cocoo.se. Gillar det verkligen !

Outfit , från förra veckan

image196

T-shirt från Penélope & Mónica Cruz for MNG, Jeans H&M , Orange nagelack Mavala

Strumpbyxor i högklackade, nu så rätt !

image194
Ruthie Davis

Ja men varför inte ? Jag tycker absolut att det är härligt att höra. Nu är det accepterat att bära högklackat till strumpbyxor. Snyggt, bekvämt och de högklackade får och kan användas mer än till bara vardags. Weeiii ....

Btw, är inte dessa skor på bilden snygga ? Vill ha de med .


Shoes, en dyr ovana?

Oh vad jag verkligen älskar skor. Ja jag tror jag har blivit smittad efter att ha kollat på alldeles för mycket Sex and the city. Beroende framkallande ? Menmen, man har ansvar för sig själv så jag kan faktiskt inte direkt skylla på någon eller något annat egentligen. Jag läste precis Ebba Von Sydows blogg. Där hittade jag dessa dyrglipar . Åå skapade direkt ett ha begär. Drömma kan man ju alltid. Elller?

image191
Burberry
image192
Mochino Cheap and Chic (är inte hundra på stavningen där, dock)

image193
Perfekta vår skorna ? Tycker iaf jag att de är .

Våren !

Ååå är galet om hur mycket jag längtar till våren nu. Är trött på vinterkläderna, vinterskorna och framförallt vintervädret. Någon som känner igen sig ? Men snart är vårkläderna ute i butikerna. Alltså är det på hög tid att kolla upp vad som är trendigast till våren 2008.

Små blomster mönstiga klännningar, kjolar, skor och blusar kommer synas i de allra flesta butiker. Åå så gulligt. Känns väldigt Summer Roberts i OC säsong tre tycker jag.


            

Både klänning och blus kommer från Topshop .

RSS 2.0