“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”


(Citatet från Coco Chanel)
Blekast i sverige? Jag är medveten om det, skyller dock på att jag jobbat på ett Handels kontor i veckor nu. Men nu är det varmt så jag trotsar och använder kort trotts allt, bleka ben is the new it?
Tunika: Hunky Dory, Shorts: Polo Ralph Lauren, Skor: Vagabond, Väska: Longchamp, Scarf: Batik (köpt på Bali), Diverse smycken.

.


Älskade lilla hunden låg och sov när jag kom smygande med kameran, tror inte han gillade att bli shotad dock.

TACK KORT


Fick detta tack kort här om dagen från E-tuna. Söta sysslingen Frida! Gillar starkt hennes "tröja" förresten, Marin stil ska det vara!

HJÄRTAR DIG


CLOSET


Min LILLA closet på sommarstället (ja jag lånar min brors på sommaren när min inte räcker till). Lite pedantisk? Jo kanske något, har oftast kläderna hängandes i färgskala...


Söta skor? Ja. Passar perfekt till ovan outfit? Ja. Ett bra val för en hel dag på jobbet? Nej. Varför? De gör ont som F, men vill man vara fin får man lida pin!

Klänning: ODD MOLLY! Last Years fynd!

LÖRDAG



Började dagen med en morgon promenad ute på naturreservatet med lilla hunden, en skön start på dagen!

Fortsatte dagen med ett solnings pass, en massa vatten glas och läsning av Snabba Cash!


Sedan blev det en tur med båten med bror och far min!

SALTKRÅKAN LIV


Mitt älskade lilla mysiga rum på sommarstället.


Traditionell kvälls promenad, vackert!

No 5 är numera vår alldeles egna sjöbod!


SALTKÅRKAN LIV ÄR MOLTO BENE!

TACK LL!

För en underbart mysig lunch igår. Mötte upp LL igår mitt i stan för att luncha. Båda arbetar som myror denna sommaren och bara ett sten kasst från varandra, blekast i sommar? Vi tog lunchen på en Grekisk restaurang, oh så gott! Efteråt fick jag följa med upp och se hur hon/de hade det uppe hos GT och TV4, spännande värre! LL var söt i marin inspirerad outfit, fick ingen pick menmen. Marint ska det vara på kusten!

PLANERING

Okej, nu krävs det en bra planering och packning. I kväll blir det middag och övernattning hos M när det sedan imorgon bitti bär av till sommarstället, hem på söndag kväll, till kontoret på måndag morgon och sedan direkt ut till Marstrand för att fira LI med en middag och övernattning, sedan blir det en tidig färja från Marstrand på tisdag morgon en morgon kaffe på Espresso House och sedan direkt till kontoret. Gissa om jag kommer vara trött efter detta, men med mycket kaffe så ordnar jag detta! Problemet är bara packningen ..

WORKING

Inte ett moln så långt ögat kan nå inte en droppe regn på flera dar ... yes it´s a nother day at work office. Har redan hunnit med att skicka tio tal DHL, svarat på hundra samtal och varit ute på olika bank besök (träffade sk på N). Snart blir det en lunch ute i solen och en kaffe på NK. Som jag längtar till helgen!

PHOTO SHOTE



... en osminkad sådan.

E.M.


Tog en lugn eftermiddag i trädgården när jag kom hem från en heldags jobb! Läste lite tidning, drack vatten och kaffe och pratade i nallen med MN som called mig.Älskar förresten, denna Lars Åberg koppen, visst är den het?

SUMMER GIFT


Bästaste farmor! Fick denna väska som jag bloggat om innan av henne i sommar present!

SOLSKEN


Tunika, Hunky Dory, chinos, Lacoste, skor, SeaAvenue.

Jag har slitit som ett djur ännu en dag på kontoret när det varit strålande sol och fått sms från vänner som legat på stranden och solat, avundsjuk jag? Nej inte alls, bara lite. Men hade en trevlig dag på jobbet trots allt, snälla LS gick iväg på dagen och köpte god kulglass för att muntra upp oss!

Another day at work

Ännu en dag på jobbet, strålande sol ute och klar blå himmel, vad gör jag då? Jo jag sitter inne på ett kontor framför en dator och en massa papper och svarar i telen. Måste säga att det tar emot lite på morgonkvisten när jag egentligen bara vill säga "ta mig till havet". Men är glad över att ha ett jobb och det är faktiskt ett bra jobb på ett bra företag!


Vit tunika Tommy Hilfliger, chinos Lacoste, väska Longchampe.

Schackade den lilla svarta Longchampe väskan på NK igår på lunchen, det enda som inte var på rean, typiskt!? Men men älskar den ändock!

I kväll blir det Allsång på Skansen (TL är ju med!) och sedan äntligen Morden i Midsommer!

JIMMY CHOO HERE


Om jag blev glad när jag i veckan läste att Jimmy Choo ska samarbeta med H&M inför deras höstkolletion! För första gången ska de satsa extra på skor! Jag kommer stå och vänta på att få grabba tag i ett par skor och schacka! Förväntningarna är höga!

MIDSOMMAR



Midsommar helgen spenderas på sommarställets ön R! Med trevligt sällskap, sill, nubbe och strålande väder har det varit en lyckad helg! Gjort det som man ska göra på midsommar och även solat, "badat", fikat på cafét vid havet och åkt båt! L.O.V.E sommaren!

Idag åkte några av mina älskade tjejer iväg till Spanien, känner mig lite avundsjuk (men just nu trivs jag som fisken i vatten där jag är just nu). Men snart är de tillbaka i igen!

PFB

PASSION FOR BUSINESS, är en av mina nya favorit tidningar! Gillar att läsa den och insireras! Kan rekomendera den starkt! Perfekt sommarläsning när man sitter i bilkö till färjan påväg ut till öarna!


AIRPORT


Hämtade upp lillebror på flygplatsen, i favorit diademet från BURBERRY , konstigt att hämta hem ens tre år yngre bror på flygplatsen efter en vecka, men så roligt!

BLIVANDE MODELL?

På vägen till jobbet i veckan blev jag stoppad gående på Kungsgatan av en tjej i 20+ åldern. Hon berättade att hon gick på en modehögskola och att hennes modell hade backat ut så hon undrade om jag ville ställa upp. Jag blev sjukt förvånad över att hon frågade mig, undrar om det inte var en "före" och "efter" photo shote och hon behövde mig för "före" eller så hade hon kanske syn fel. Men jag tänker inte tänka i de banorna, blev glad över att hon faktiskt frågade mig att ställa upp som modell för en viktig sak. Jag tog det som en komplemang i vilket fall.

WORKING



  
Mina två första working outfit denna veckan. Endast fem veckor kvar nu känns skönt att ha en vecka avklarad!

BURBERRY KAMPANJ

Emma Watson i trenchcoat från Burberry.
Emma Watson i trenchcoat från Burberry.
Emma Watson, i en plåtning för Burberry, Kampanjen har premiär i Augusti.
Älskar den klassiska känslan över hela plåtningen/kampanjen!
http://chic.se/kategori/mode/

Beck med min underbara L

Yes, ikväll (sista kvällen innan arbetet, rl, börjar) ska jag min underbara L komma över för att äta och dricka gott och se på Beck! Kan inte bli bättre! Känner mig lite nervös inför morgondagen samtidigt som det ska bli riktigt kul, mixed emotion! Men tror säkert att det blir great!

"The City"


Tre stilikoner från tv serien "The City", Olivia Palermo till vänster.

GIN-TONIC, NYLACKAT OCH CHIC



Vad gör man en dag som denna? Jo man nylackar naglarna, köper sig en tidning och sätter sig ute i eftermiddags solen och kopplar av med en drink! Perfekt!

DAGENS


Håret uppsatt i en knut, pärlörhängen, Lacoste chinos, hm tshirt och Burberry halsduken matchad med röda skor från SeaAvenue, som jag gillar starkt!

Dagen började med en tur till flygplatsen för att säga hejdå till min bror och för att hämta min pappa, som jag inte sett på några veckor. Kändes lite nostalgiskt, då jag som tvååring "sprang" runt  flera gånger på flygplatsen väntande på pappa. Efter detta blev det en härlig power-walk på en timme, riktigt skönt! Jag körde på vad som tydligen kallas östermalm stilen, långärmad, väst, uppsatt hår, keps och långbyxor.

MYSPYS..

.. i hög grad! Igår kväll blev det en myspys kväll med gott sällskap, varmt te, doftljus och "The Hills"!

Älskar "The Hills" och "The City", för de snygga stilikonernas skull!

FRIHET/OUTFIT


Outfit från skolavslutningen, klänning Bali, diadem Raglady, smycken diverse b la Dolce&Gabbana.

Nu är det andra dagen på ledighet, 10 veckor utan något som helst plugg, vilket känns underbart! Men samtidgt lite konstigt, jag har så mycket tid över som jag inte vet vad jag ska göra av med. På måndag blir det dock lite mer normalt för då börjar jag jobba 8.30-16! Ska bli roligt få arbeta, känna sig viktig, komma in till stan, spinga runt lite små stressad och luncha på uteserveringar!

Economy vs. Fashion

Okej, jag vet att det trots allt är några månader kvar tills jag måste bestämt mig men har redan börjat fundera och tvistar mellan economy utbildining (handelshögskolan) eller fashion i Borås. Jag är intreserad av båda så frågan är väl vilket jag vill göra till en karriär. Ena stunden är jag helt säker på den ena men i nästa är jag säker på den andra. Hm, tuff choise, tur att jag har ett tag till på mig att gnola och fundera!

ÄNTLIGEN....


.. fått tillbaka min nalle. Som jag saknat den. De har varit på reparation i flera veckor och de fick byta i princip allt på den. Nu ser den ut som helt ny igen, vilket är bra. Alla bilder och sånt är dock borta, men jag ska inte klaga alla repor och det avskavna runt skärmen är ju borta så jag är glad!

SENAST KLIRRAT....


Bara för dig L, grattis!

I söndags kväll firade jag L i förskott eftersom jag inte kunde träffa henne idag på the real b-day. Händelsen till ära hade jag BAKAT muffinsar och jag LYCKADES till och med bra. Kan inte säga att jag är känd för att vara duktig i köket, har brännt och misslyckats med det mesta. Så när jag flyttar hemifrån kan jag i alla fall leva på muffinasar, känns tryggt.

Känner mig stolt över vad jag lyckades åstadkomma.

FÖRELÄSNING

Kom nyligen från en föreläsning som handlade om allt från att du kan välja hur du vill tänka, du styr dina egna tankar och kan vända de till något positivt, hur viktigt det är att faktiskt följa sin magkänsla till stilpersonlighet, vilka färger man passar bäst i osv. En mycket rolig och lärorik föreläsning! Dessutom bjöds det på vin, fruktsallad, kaffe och smörgåstårta. Väldigt gott!

M O D E V I S N I N G





Simonsland i Borås. Detta är kreationer gjorda av elever från modeskolan i Borås. Åå så fint och inspirerande! L O V E it!
http://saralouisenilsson.blogg.se/index.html

AUTUM 09



ACNE, gillar hur Acne använder enkla rena linjer och ändå får kläderna att se spännande ut!
style.com

Styling handlar om att göra det bästa av det du har ...



...och jag tycker att denna tjejen Aya har gjort ett marvoluse jobb!

thesatorialist.com


Enkelt och fantastiskt, klockrent!



jakandjil.com
thesatorialist.com

"Du borde inte döma någon förrän du har gått i någon annans shoes"


Christian Dior Goddess Heels

Skulle inte ha något emot dess när jag snart ska trippa iväg till bion. Typiskt att jag alltid ska pricka in bio när det är strålande sol ute!


WORKING 9 TO 5

Yes snart börjar jag jobba, hela sex veckor av sommaren. Malin  going Receptionista! Det ska bli roligt, trevliga arbetskamrater, eget ansvar och lagom jobbit. Så nu planerar jag för att "get dressed for sucsess". 




VOGUE SPAINS EDITOR

THERE IS SOMETHING ABOUT THOSE SHOES  

Gillar känslan att springa runt på stan i klackar och vara sådär skönt stressad.

facehunter.com
thesartorialist.com
jakandjil.com

SUMMER


Nelly.com


SNYGGT



Blondinbellas klänning men framförallt skorna, love them!

MIDSOMMAR TIPS


Om ni inte redan spottat dessa kan jag tipsa om att de finns att skacka på Design Torget, de blir dina för endast 55kronor. Perfekta presenten runt midsommar (med små flaskor snaps till) eller det perfekta servetterna till midsommar middagen. På servetterna finns tolv olika snapsvisor!

Resultat á la




Detta blev resultatet av en torsdags kväll med huvudbanga och uttråkad, ja man måste ju roa sig på något sätt, eller hur?

Fruktansvärd Huvudbanga


Idag har jag fruktansvärd huvudbanga, vill/kan dock inte sova, så ägnar mig åt läsning av tidningar, skissa och dricka en massa te!
Ny klirrat armband, gillar det starkt!

Har bland annat läst denna tidning idag, en ny titel i hyllan, riktigt bra nummer!

OUTFITS

 

Denna klänning och jacka pluss svarta nylonstrumpbyxor och svarta ballerina blev student uppvacktnings outfiten.

CELEBRATE

Denna veckan har både mammas b-day och två flickors studenter firats! Väldigt kul att ordna och leta presenter och uppvackta andra tycker jag! Och tur med vädret hade vi!

   

Lilla mormor och jag tar en födelsdags fika med mom.

Kusin L och jag , fy vad DU är bra!


TAGGAD


Efter gårdagens student mottagningar känner jag mig taggad inför att planera och ordna med min egen, next year! Längtar, men innan dess ska det hända en massa spännande saker!

Nu står kaffe och läsning av tidningen Life Style, women, på min to-do-list.

P.S. Jennifer, klänningen i tidigare inlägg kommer från en secondhand butik i USA, segt nog.

Fy vad ni är bra!

Vilken dag, stressade upp imorse för att åka in till stan och hämta ut biljetter och köpa en present, som jag lovat göra. Sedan hem ut en promenad med hunden och på med klänningen. Åkte först för att uppvackta L med godmat, present och skumpa. Sedan var det vidare till F för att fira hennes student med ännu mera gott. Jag kom på att det är svårt att klara av och äta två student "middagar" på raden. Men vad roligt det var, ni är så duktiga flickor!


pusskram


Drivingrange

Kom nyligen från två timmar på drivingrangen med H. Riktigt trevligt och roligt att komma igång med golfen igen. Dock glömde klantiga jag handskar vilket gjorde att jag nu fått världens blåsa på vänsterhanden, ajaj. Men det var värt det, att få vara ute, trevligt sällskap och golf. Nästa gång glömmer jag dock inte handskar.

P.S. Jag kommer just nu inte ihåg varifrån klänningen kommer men jag ska kolla upp det.

PERFECT


Detta är första eftermiddagen ,på vad som känns som en evighet, som jag kan sitta ner i min fåtölj dricka te och läsa en bra tidning. Härligt att kunna njuta av små stunder i livet. Senare blir det drivingranchen med H för att träna på golf svingen.

GOING DRESSED NUDE


Denna skulle jag vilja ha till sommaren, till solbrun hud. Summer!

solstråle

Vilken dag, stressad upp hällde i mig morgon kaffet och rusade till bussen för att komma till en inställd lektion. Hade sedan Företagsekonomi B där vi lämnade in böckerna och betinget sedan var skoldagen slut. Kom hem tog en promenad med hunden och pluggade sedan italienska. Tror jag druckigt minst 3liter vatten denna varma dag. Men vilket underbart väder, hoppas det håller i sig!


Imorgon blir det en tidig start med firande av mamma på hennes b-day, ge presenter och göra iordning frukost.

RSS 2.0