VICTORIA SECRET FASHION SHOW


http://farm2.static.flickr.com/1180/759009603_9076a1e664.jpg

Såg precis ett klipp av Viktoria Secrets Fashion Show, lika slående varje år! Nu ska jag göra mig gott söder te, sätta mig i fåtöljen och läsa "Jane Eyre" (har brutalt mycket att läsa innan APUn är över, denna + en engelska bok). Men mysigt att kunna ta en lugn stund!

KLIRR KLIRR



Helgens shopping b la detta fina armand köpt på Raglady från märket MINT.. De har väldigt snygga saker och prisvärda! Kötpe även ett par leggins på Raglady, klänning Zara, kalender NK, stövlar NK och fick "pekade ut" födelsedagsklappar och julklappar på NK. Bilder på dessa kommer senare.


EN VECKA SENARE ...


Oh jag är stolt, förra lördagen fick jag denna ros av min bror som han i sin tur fick efter en konsert. Och jag har lyckats hålla den vid liv! Jag har långt ifrån gröna fingrar, därför känner jag mig stolt över att jag faktiskt kommit ihåg att vattna denna!

VÄRLDENS BÄSTA m





När jag i fredags kom hem (super trött efter en vecka med otrevligt tidiga mornar) väntade dessa två godingar på min säng, översa avsändare m. Åå vad glad jag blev! The Holiday är förresten en sjukt bra film! Den och Love Actually är mina favoriter på vintern!

OUTSIDE IT'S RAINING


Passade på att vila ut mig efter första arbetsveckan, genom att skissa lite smått.


Uff, idag öser regnet ner över ett grått Göte. Kännde inte alls för att vakna ur min dröm och stiga upp ur sängen idag, så tog en skön sovmorgon istället. Åt sedan nybakade scones drack varmt champagne te och läste ELLE samt DI. Kom precis hem från en tripp på NK (perfe place när det ösregnar, hittar allt under ett enda tak) där det klirrades födelsedagspresent och julklapp.  


PIRR I MAGEN ..


Imorgon är första dagen på APU platsen där jag kommer spendera de flesta timmarna de närmaste 12 veckorna, inte utan att det känns lite pirr i magen. Fast ett bra pirr! Förstår dock inte hur jag kommer orka, tidiga mornar start vi 5-6 tiden och inte hemma förrän 6-7 om dagarna. Puh. Men det ska bli roligt att jobba och lära sig nytt och få ansvar!

Nu har jag lackat naglarna, ordnat lunch låda, "packat" väskan och laggt fram morgon dagens outfit. Så nu blir det en kopp te och sedan en tidig sömn.

 

"TODAY"


Yesterday bestod av promenad med Hanna, gäster på middag och kvälls konsert på konserthuset! Fick en underbar start på dagen imorse, avokado och te till frukost, läste DI och fick mig en espresso! Idag blir det till att måla klart (nästan) väggarna i mitt sovrum.




FREE


http://jakandjil.com/blog/

Okej, inte helt fri. Men åtminstone inte något prov de närmaste 15 veckorna! Gu vad skönt! Kommer dock jobba 8-17 varje vardag. Och så ska Projektarbetet skrivas, APU-rapport, Engelska bok och Svenska bok läsas och Konditions träna. Men jag är tacksam för att slippa proven!

DAY BY MIKKELSEN VS MALENE BIRGER = LOVE


http://disconaplondon.files.wordpress.com/2009/04/malene-birger-2.jpg

http://images.teamsugar.com/files/usr/2/24455/MaleneBirger%203.jpg

http://assets.lexposure.net/photos/images/News/d/92928/spotlight_preview/daybirgeretmikkelsenfallwinter200910womenswear.jpg

PROMENIX


http://idastrid.blogg.se/images/2008/heidiklum_20684630.jpg

Tog precis en lång promenix med S. Riktigt länge sedan vi umgicks så det var minst sagt på tiden. Väldigt trevligt och skönt med en break från plugget! Nu sitter jag åter i sängen och skriver på en essay om etik och moral inom affärslivet. Snart blir det bio, Flickan som lekte med elden, som min far fick i Fars dags present av mig och min bror! Mysigt söndags slut!

091008



Resultatet av en uttråkad Malin som väntade på ett visst samtal.

Nu är det dags för fredags mys, lax/räk paj, smutta på vitt vin, film och tjöt!

NEW WALL



From Pink to White. Under lovet började jag och mammis på att måla om mitt rum (började öva på denna väggen som ändå inte kommer synas sedan eftersom den kommer täckas av en ny gaderob). Puh, äntligen säger jag! Bort med det rosa och in med en vit färg med grå nyans! Känns fräsht!

Fanns dock några eluttag som satt ivägen när Malin kom med rollen och lite tapet som lossnade, menmen får fortsätta öva och hoppas på att de andra väggarna blir bättre! Så illa blev det trots allt inte.

Morgon stund har guld i mun ...

Kan (nästan) inte bli en bättre höst morgon. Nybakade kadermummascones och en stor kopp champagne te, mums! Insvept i en varm stor filt läsandes DI. Nu blir det plugg innan det bär av in till stan för ännu en dag i plugget.



http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=9555354

BEAUTY SLEEP


(by Malin H)

Puh, nu ska jag búrra ner mig under varma täcket och få min beauty sleep (behövlig!). Satt två timmar idag på en plast stol och såg filmen "Wall Street" för inspiration inför en essay. Intressant och bra film! Men oj vad ont i "sittmusklerna" jag fick efter det, borde skaffa skönare stolar i Aulan?! Menmen ska bli skönt med en mjuk,varm säng nu!

Nattinatti!

VALENTINO S10

Valentino Spring 2010 Ready-to-Wear
Valentino Spring 2010 Ready-to-Wear

Valentino Spring 2010 Ready-to-Wear
Valentino Spring 2010 Ready-to-Wear
Valentino Spring 2010 Ready-to-Wear
http://www.style.com/fashionshows/complete/S2010RTW-VALENTIN

Vill ha vår nu (och dessa i min gaderob)

Hur lyckas man?


http://img.listal.com/image/391660/500full-miranda-kerr.jpg

Imorse satte jag i två hårnålar i håret, men när jag kom hem satt bara en utav dem kvar. Då kände jag att det "kliade" på låret. Sedan upptäckte jag att det var min hårnål som på något underligt sätt lyckats ta sig från håret och ner i mina jeans. Hur tusan lyckas man? Kan inte knäcka denna nöt!

LANVIN S10 RTW

Kärlek ...

Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
Lanvin Spring 2010 Ready-to-Wear
http://www.style.com/fashionshows/complete/S2010RTW-LANVIN

Oj,oj vad jag längtar till våren och London weekend nu!

YSL S10 RTW

Yves Saint Laurent Spring 2010 Ready-to-Wear
Yves Saint Laurent Spring 2010 Ready-to-Wear
Yves Saint Laurent Spring 2010 Ready-to-Wear
Yves Saint Laurent Spring 2010 Ready-to-Wear

Inte undran på att YSL är rikast i graven, när märket YSL visar upp dessa guldklimpar inför S10 ready to wear!

http://www.style.com/fashionshows/complete/S2010RTW-YSLRG

RIKAST I GRAVEN?!


http://chicinparis.files.wordpress.com/2008/06/ysl1sm.jpg

Yes, läste precis på E24 Lifestyle att denna man Yves Saint Laurent är den rikaste döda kändisen!

RSS 2.0