Flash dance

Yes kom nyss hem ifrån en minst sagt intensiv dans dag. Hade tre avslutnings föreställningar.  Det var roligt , älskar att dansa. Ena dansen gjordes till låten What a feeling från flash dance, bra jobbat tjejer. Därav scen kläderna kommentar : - Har ni baddräckter och benvärmare på er ? Tack för det , men det bjöd vi på. Kul hade vi iaf. Minne <3

 

Miami här är jag just nu ...

image171 ... i mina drömmar. Men istället sitter jag här i kalla Götet. Det är inget fel på götet. Absolut inte jag älskar denna staden och jag älskar min andra halva , Stockholm också. Men just nu längtar jag efter värmen. Kunna ligga vid det härligt vackra blåa havet i värmen på den vita mils långa stranden och bara ha det underbart. Och andra halvan av dagen kunna shoppa i superbra affärer (dessutom är det billigare i USA just nu). Yes går man affärslinjen och därför håller koll så gör man.

Nytt Shampoo



Jag tycker att det är roligt att variera sig när det kommer till shampoo. Annars vet man ju inte om det är bra eller inte, eller hur ? Idag köpte jag SACHAJUAN, stockholms normal shampoo. Det verkar vara väldigt bra och jag har hört flera bra saker om den. Nu är det alltså upp till bevis för att se om det är så bra som det sägs. Raporterar om det senare (när jag provat det) . 

P.S. I verkligheten är det mörkare än vad det är på denna bilden, bara så ni vet, hehe.



21 / 11

image169

image170

Detta var gårdagens outfit :

Jacka - Woolrich
Kofta - Soaked by Luxury (Design Only)
Linne -  Twist&Tango
Svart t-shirt - H&M
Svart mössa - H&M
Jeans - Gina Tricot

Outfit 19 / 11

image167

image168

Detta var alltså måndagens outfit bestående av:

jacka : Woolrich
kofta: Odd Molly
lång ärmad (grå) : Odd Molly
vit t-shirt : Topshop
vita strumpor : H&M
stövlar : bianco
jeans. gina tricot

Svårt

Jag har inte skrivit några inlägg här på ett tag nu. Det beror på attt just nu har jag varken insperation eller humör för att skriva något bra. Ni som känner mig väl vet nog vad detta beror på." Sex and the city. Carrie and Mr. Big. De var ihop men det fungerade inte. Det var inte det att de inte gillade varandra utan det bara hände. Några veckor senare fick Carrie veta att Big hade en ny tjej, de skulle gifta sig. Han som hade problem med att binda sig. Carrie inser att hon fortfarande har känslor kvar. Nu är frågan.: Varför gjorde Mr Big så, släptte denna bomb utan förvarning som om det inte var något ? Var det för att han egentligen fortfarande hade känslor för Carrie och ville göra henne svartsjuk ? För att han var osäket ? Vad borde Carrie göra , ignorera det och hennes känslor eller vara modig och ta upp det ?"   (detta var bara ett försök till en liknelse, inte identiskt dock).

Odd Molly

image165
Visst är det bra odd mollys text ? Tänk på det celebrating your selves !

image166

Älskar odd mollys symbol, kärlek! Är den inte fiin ?

5 / 11

image164

Detta blev dagens outfit:

Kofta - Odd Molly
Jacka - Woolrich
Jeans - Tommy Hilfliger
Svart långärmad (under koftan) - H&M
Väska - Tommy Hilfliger

Kvällen + Dagens outfit

Ikväll ska jag och några andra hem till S för att kolla på skäckisar. Hjääälp. Kommer inte våga gå hem sedan, som tur är tar det endast en minut för mig att gå hem så det är nog ganska så lungt ändå. Hoppas och tror att det blir en mysig kväll. Innan jag beger mig till S ska jag äta god grillad middag hemma med familjen och kolla på SvensonSvenson som jag gillar.

Gossip: Hörde precis från farmor i telefonen att hon pratat med släktingarna i Stockholm. Tydligen så snöar det där nu ! Tänk snart kanske det kommer till oss.

image162
Yes detta var dagens outfit.
Poncho - Mango
Stickad klänning - Gestuz
Tights - Gina tricot
Ballerina - Bianco
Armand - Raglady
Halsduk - H&M

Roligaste komentaren

Okej det är mycket roligt som har hänt. Och många roliga komentarer som har fällts. Men denna är bara så rolig. Såg filmen Happy Feet när jag var i stockholm nu senast. När ena pingvinen skulle hoppa ner för en hög istopp (de andra hade redan hoppat) vågade han inte för att han var höjdrädd. Då sa han :

- Okej jag får lura mig själv så kanske det går.
- Titta där !
- Vart då?
- Hjäääälp ! (han tappade balansen och trillade ner)

OBS ! Det är samma pingvin som pratar hela tiden alltså med sig själv.

Fredag kväll = Sushi

Denna fredag kväll tillbringade jag först med H . Vi tog en promenad ner till Sushi baren och satte oss där och åt super god vegetarisk sushi. Med pinnar ! Vilket en viss H verkade tycka var lite svårt i början. Men det är bara att träna. Det är vad jag har fått göra, med det menar eller påstår jag absolut inte att jag skulle vara speciellt duktig eller perfekt på det. Men det har underlättat att min pappa rest mycket i asien och på så sätt lärt mig hur man ska göra när man äter maten med pinnar.

Det var väldigt mysigt och roligt att sitta där nere och äta sushi med H. Många skratt blev det också. Det var längesedan vi träffades så det var trevligt. Vi kom bland annat in på en lite hmm .. konstig diskussion. Om guldfiskar. De har ju bara en sekunds minne eller nått sånt. Så hur kan de då komma ihåg om de är hungriga eller trötta ??? Bra fråga eller hur .. ?

När vi hade ätit klart bestämde vi oss för att ta en promenad till Hemköp för att införskaffa vindruvor m.m. Sedan bar det av hem till mig där vi satte oss och kollade på Sex and the city, tills det att S kom. Då satt / låg vi och pratade om allt och inget och kollade i min skolkatalog.

Jaa det var en rolig, trevlig, mysig kväll detta. Gillar er !

Shoppat

Nyligen var jag i Stockholm några dagar. Älskar den staden alltså, absolute. Jag shoppade förvånadsvärt lite faktiskt. Lite synd men så kan det bli ibland. Bland annat köppte jag i alla fall denna kavaj/kofta från Odd Molly på NK. Det är så härligt att gå runt inne på NK tycker jag. Speciellt på NK i Stockholm, det är så lungt, mysigt och väl organiserat. kärlek Här kommer en bild på den jag köpte.  

image161


Sedan var jag även inne i en liten butik i Gammla Stan. Det är Pernilla Wahlgrens mamma som äger dena butiken. Väldigt lite men otroligt charmig och mysig. De finns bara en massa olika sorters änglar i den. Och ni som känner mig kan ju tänka mig att jag då verkligen trivdes och gillade denna butik. Jag köte en liten tavla där med en ängel på och texten :


"Alla är vi änglar

med bara en vinge

flyga kan vi om vi

omfamnar varandra"


 


Ny kärlek

Det har alltid funnits där, men först nu förstår jag verkligen . Tog mig som en storm. Älskar allt med dig, till och med det som jag förts inte gillade. Men det är väl så att man måste kompromissa ibland. Ingenting är perfekt sägs det men du är så nära man kan komma. Du har alltid varit en halva av mig. Du grät inte när jag lämnade dig, för att du vet att jag snart kommer tillbaka. Du kommer alltid, alltid att finnas i mitt hjärta. STOCKHOLM !

RSS 2.0