Ännu en dag på sommarjobbet

Jaa nu sitter jag här i receptionen , mitt sommarjobb. Utanför kan man höra regnet fall från himlen (änglarna gråter mycket idag och även igår, hehe). Det är en lugn dag på jobbet idag så tänkte att jag därför lika gärna kunde passa på att blogga lite.

DAGENS OUTFIT:

Grå jeans - Cheap Monday
Vitt långt linne - Gina tricot
Svart / vit rutig söt bollero (typ) - köpt på topshop
De svarta favvo ballerina skorna - Bianco

Dagens väska är en Guess väska (som jag fyndade förra året för endast 900kr / halva priset)

Vill lära mig...

Just nu finns det mycket jag vill göra men också en del som jag vill lära mig att göra. Till exempel:

 Lära mig spela golf (ta gröna kortet)
 Gå kursen så att jag får börja övningsköra bil (pinsamt att jag inte gjort det än jag vet...)
 Ta förar grej så att jag kan köra båt
 Lära mig surfa


Lycka till, till mig att lära mig allt detta på en sommar när jag dessutom ska hinna med att jobba, fixa sol brännan, umgås med kompisar och bara bada och koppla av.





Receptionist

Idag fick jag verkligen känna på hur det är att jobba som receptionist (det är mitt sommar jobb, på pappas jobb btw). Har aldrig suttit och svarat i telefonen innan på riktigt, endast fått prova nån gång. Men denna dagen var båda "ordinarie receptionisterna" borta (den ena på semester och de andra hade fått ryggskott, stackarn). Så det blev jag och andra sommar vikarien N som fick ta hand om allt helt själva. Hjälp det var lite nervöst men ändå väldigt roligt. Tyckte att vi klarade det rikitgt bra, team work.  

Juice

Kom bara på en sak som jag MÅSTE  skriva. När jag lunchade inne i stan (en dag när jag jobbade) gick jag till ett café och beställde en super god juice. Den bestod av egen pressade apelsiner, hallon (bär) och melon. Ett tips om nån skulle vilja testa att göra en ny juice hemma. OBS med en mixer. Det är dessutom nyttigare om man gör allt helt själv (även apelsinerna, alltså pressa de själv). Kanske lite jobbigare men så mycket godare och fräshare.

SUMMER

Kände att det var dags att skriva ett inlägg (ledsen att det var så länge sedan jag skrev något). Jag vet dock inte vad jag ska skriva om. Nu har vi haft sommarlov i en vecka, men jag har inte haft något lov alls. Har nämligen jobbat hela veckan (inte helgen). Sommarjobbar som receptionist (hur stavas det ordet?) typ hos pappa min. Det är faktiskt kul, har fått suttit och svarat i telefonen (och gjort en del andra saker också). När det är fint väder ute är det däremot mindre kul att gå till jobbet och sitta inne nästan hela dagen och inte kunna bada, sola, sitta och äta glass på bryggan eller vara med kompisar och åka båt eller något annat kul. Som tur är har jag iallafall helgerna på mig att göra allt det roliga. Snart flyttar vi (familjen) ut till vårat sommar ställe på lilla ön R. Ska bli härligt att vara där ute vid havet och klipporna! Nästa helg är det dessutom R... Dagen på lördagen. Vilket innebär boll (hur stavar man till det...?)  tävling och lotteri på dagen nere vid "parken" på kvällen/natten är det fest nere vid hamnen. Nu får vi bara hoppas på att vädret blir fint med mycket sol och varmt. Jag längtar så efter nästa helg att vara där ute, R.. Dagen, bada, ligga på en klippa och sola, köpa glass i Cafét, åka båt och på eftermiddagen/kvällen sitta på en klippa vid havet med kompisar och grilla marsmallows (fy jag är verkligen inte bra på att stav) över en engångs grill och ha mysigt. Nu ska jag gå och rensa jordgubbar (älskar verkligen jordgubbar, det är så gott). Jag ska försöka att uppdatera bloggen oftare och jag ska ta med mig min bärbara dator ut till sommarstugan när vi flyttar ut dit. För jo äntligen har vi internett där ute (gissa om jag är glad...).

Det var allt för denna gången. Bye så länge!

SKOR

I torsdags var jag med i "tävlingen" på hovåsbadet. Den gick ut på att man behövde blåsa två¨gånger på kvällen vid speciella tider och då skulle man självklart inte ha druckigt. Jag klarade mig och vann dessutom 400kr att handla för på frölundatorg. Så idag var jag där och hittade två par söta skor som jag blev förälskad i och bara behövde köpa. Dessutom var det "ta två par betala för ett par" så då MÅSTE man ju ta två par. Alltså fick jag dessa två (se bilderna) för endast 399kr. Fynd eller vad?!

  och här är de andra  


GRATTIS MAMMA!

I lördags fyllde världens bästa mamma år (min mamma L)! Dagen till ära hade jag bakat en tårta till henne (se bilden). I födelsedags present fick hon en fin (och om ni frågar mig något dyr, men hon förkänade den absolut) gitarr. Av mig och lillebror min fick hon en söt liten hammare med blomster mönster. Låter kanske lite konstigt men den var jätte söt. GRATTIS MAMMA ÄN EN GÅNG I EFTERSKOTT! 

  

RSS 2.0