Outfit + Middagen hos L

image318

Ja, detta blev kvällens middags outfit. Blus - Twist and Tango (transperant och blommig = hett sommar/vår trend) , jeans - , hade min svarta Soaked in Luxury kofta och Woolrich jacka till.

Jag kom till L vid halv sju tiden, då jag förts fick en rundvisning i huset. Vilket var väldigt fint, måste jag säga! Sedan skulle vi börja laga middagen, och nej ingen av oss var väl så bra i hemkunskap. Men tillslut lyckades vi göra en mycket god (tyckte vi..) Italiensk kycklingsallad. Vi satt över en timme vid matbordet (med utsikt över havet) åt och pratade på. När vi ätit klart begav vi oss till nedervåningen med hallon (mums), glass, cider och chokladkaka. Och kollade på Wallander ....

Kort och gott var det en super trevlig, mysig och rolig kväll!

Middag hos L

Yes, jag är alldeles strax off to middag hemma hos L. Ska verkligen bli mysigt. Hoppas att jag lyckas hitta nu också bara, skulle inte förvårna mig om jag irrar runt vid snipen någonstans totalt lost. Nej, men det ska nog bli bra! Om inte annat ska det bli gott och alltid trevligt sällskap!

Lägger upp en dagens outfit senare, när jag kommer hem.

I´m off to L .

Gratis Lacoste, tack lillebror!

Yes, precis idag fick jag en gratis svart Lacoste piké. Det var min bros som han hade växt ut. Ja ibland är han allt bra! Det pinsamma är att han är min lillebror (nästan 3år yngre), menmen är glad ändå! har inte bra bild på den dock tyvärr. Endast denna än så länge, men den får duga.



TACK VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR!

Shoppat idag

Jag och mamma min var en liten stund i stan idag. Då mamma skulle ett ärende följde jag med, jag menar det är alltid roligt att komma till affärerna. Jag hittade mig två saker ....
image315

Tänk er detta halsbandet på sommaren när man är fräscht solbrun, till bara en vanligt vit t-shirt eller linne, jeans och ett par pumps.

Okej, jag vet .. ännu en väska? Men kunde inte motså denna lilla söta. Gillar den verkligen!

DagensOutfit

image310

Idag hade jag körde jag på en lite Preppy stil (iaf kavajen) bestående av kortärmad kavaj från Topshop, Moto, jeans från Cheap Monday, svart t-shirt H&M ...
 ... bärde detta till dessa ankleboots från Nilsson. ..
 ... och tillsist detta örhänge som är stenålders gammalt men som jag gillar!

Hudfärgat och Pastell

Ja, precis som jag skrev i tidigare inlägg så är det hudfärgat och pastell färger som är allra hetast och trendigast till våren och sommaren. jag gillar det verkligen, är så glad för detta! Så förrutom mitt underbara pastell rosa/hudfärgade rosa nagelack som jag pratade om innan (som för övrigt kommer från Mavala) hittade jag dessa skor. Precis som många andra tjejer är jag helt såld på skor. Kan man verkligen ha för många utav de? Eller kan detta beronde komma från att ha kollat på för mycket SATC? I vilket fall som helst så är här några bilder på skor som jag vill skaffa mig nu ...

image308
Dessa kommer från Novita, jag har redan ett par exakt dessa fast i svart. Men skulle så gärna vilja ha ett par i denna färgen!
image309
Båda dessa kommer från Topshop, är de inte så fina? Tänk er dessa med tunna gråa strumpor till, nu i vår!


Den där Woolrich


image307
(På denna bilden bär jag min (svarta) Woolrich jacka till Odd Molly blus,vit, Calvin Klein väska, jeans, svarta skinnstövlar ... )

Jag har sett att jag har fått en massa komentarer om min Woolrich jacka (tyvärr går det inte att för tillfället visa alla komentarer, jag vet dock inte varför detta inte fungerar .. ) . Därför tänkte jag besvara på en del av frågorna angående denna jacka. Jag köpte den i vintras på NK den kostade 6 000 kronor. Vilket jag absolut tycker var ett kap att köpa denna jackan. Gillar den verkligen så otroligt mycket, den är varm, snygg samtidigt neutral en klassiker som aldrig går ur tiden.Och ja den har en päls runt luvan.

Insperation + Manikyr

I helgen ägnade jag mig bland annat åt att när jag var på Rörö, göra en (eller faktiskt två) små insperations tavlor. Detta blev resultatet av de.

image305
Tycker det är roligt att göra sådanna här, och även (som meningen är) inspererande.

Idag fick jag även gjort en manikyr. Blev blek rosa färg, som känns väldigt vårig. Och perfekt till våren och sommaren!



Vad tycks, ingen bra bild dock. Men jag blev nöjd. Korta runda, blekt rosa naglar = hetaste i vår!

Anonym?

Okej, nu känner jag att jag vill säga något till svar på de komentarer jag fått om mitt prat (eller inte prat). Precis som någon skrev så är även jag på olika sätt beroende på vilka jag är med och i vilken miljö/situation jag befinner mig i.  När jag är med människor som jag kännt länge, eller som jag känner mig trygg med är jag en pratglad malin (precis som jag skrivit här i bloggen). Medans jag är helt medveten om att även om jag inte vill så när jag tillexempel är med folk som jag inte känner mig trygg med eller inte känner så bra, kan bli "tystare" och ja kanske till och med lite blyg. Jag har blivit minder och mindre men still. Men åandra sidan är det något fel med att vara lite blyg... ? Alla måste väl få vara som de är och skulle det inte vara tråkigt om alla var exakt likadana?  Men det är sådan jag är, jag jobbar på det och no one is perfect, right?

Däremot måste jag faktiskt säja att jag håller med om jag som tidigare sagts i komentarerna att det är lite fegt att du som skrivit komentarer om att jag inte pratar mycket, att du skriver dessa Anonymt. För även om de andra som läser inte vet vem du är ändå, och det inte spelar någon roll då. Men tydligen så vet jag vem du är, och jag skulle gärna vilja veta vem du är .... !  Jag tycker iaf att du borde berätta för mig vem du är .. ja menar varför inte?

Ja det var bara detta jag ville fått sagt, kändes konstigt att flera komenterade om mig utan att jag fick säja något om det själv.

Hoppas ni haft en bra dag.

P.S. Jag är ingen pluggis, som någon anna skrev, däremot har jag sjukt mycket i skolan så då måste man plugga, tyvärr (jag njuter dock inte av det ett dugg).

Plugg

Okej, nu har det snöat jag vet inte hur länge. Sitter just nu med en av mina Filippa K. muggar med te och en skål med hallon och försöker vara duktig och plugga. Har suttit i vad som känns som evigheter så nu tar jag en (tycker jag) välförkänt pause.  Jag vill ha sommar och vår nu (vet att jag har skrivit detta innan, men det tåls att upprepa med tanke på att det bara fortsätter att snöa .. ).

Gårdagens kväll spenderade jag här hemma med S, vi satt uppe sent och kollade på Parlamentet och sedan även på en film. Det var trevligt och mysigt som alltid.

Nej  nu får det bli back to plugg. Men senare ska jag lägga upp bilder på mina insperations tavlor, som jag gjorde i helgen.

Dagens

image304

Rörö

Utanför trillar vit små snöflingor i mängder .. (låter nästan som jag skulle börja skriva en bok, hehe).  Tänkte visa några bilder från mitt favorit rum här i sommarhuset. Jag vet inte vad det är som gör det men detta rummet får mig att känna mig lugn, avslappnad och jag bara älskar det.....

 Min lilla med betoning på lilla men så söta gaderob här. Som är "fylld" med helgens kläder.
 Halva mitt rum (och då förstår ni hur utroligt litet mitt rum är) . På dörren hänger min Woolrich jacka (jo den har en päls på luvan, som någon komenterade om), på sängen ligger cosmopolitan och elle tidning och mina design (egna) skisser och mapp nedanför sängen står min Calvin Klein och Lonchamp väska.
  Vet inte om det syns så bra men detta är iaf mitt lilla fönster i mitt rum (jo jag har ett till litet fönster). Detta är precis vid golvet ... deckorerat med vita/gråa stenar, snäckor och änglar.
 Självklart kom "påskharen" med ett litet godis ägg igår. Till höger ligger mitt lilla paraply som köptes i USA på Disney World, där jag var med familjen när jag var 6år gammal, då en speciel gjorde målade detta paraply till mig med blommor och texten Malin på.

Gårdagens Outfit

image299

Skjorta - Boomerang
Halsband - Indiska
Jeans -
Scarf - H&M

(Bilden är från tv-rummet på R-ö, taget av min fotograf / lillebror Magnus)

R - ö /Påsk

Ja då var jag på R - ö (alltså den lilla ön i götetsskärgård som börjar på R) där jag har mitt sommarställe. Jag kom hit igår med familjen. Det var första gången på länge som vi var här hela familjen. Tänk förra året vid precis denna tiden var låg jag i en solstol solade och hade det såå skönt på Gran Canaria. Nu sitter jag i stället på denna lilla ö i min säng och små fryser. Menmen, jag ska inte klaga fick ialla fall en liten härlig solstund förrut idag när jag och min bror satt på en klippa vid havet och solade. Det var underbart, mitt paradis, solien glittrade i havet det var helt tyst förrutom havet som kluckade och det var helt vindstilla.

Jag vill önska er alla en (i efterskott) GLAD PÅSK!

Nostalgi/sommar

Ååhh satt och kollade på några gamla bilder från i sommras förrut. Längtar så otroligt mycket till sommaren och våren nu. Då det ska hända en massa roliga saker och de älskade ballerinorna och tunna vår/sommarkläder kommer fram och på. Bland annat hittade jag denna bilden ... som är från när jag hälsade på HHönö en kväll, efter att vi varit på cirkus. Haha. Ja det var roligt och mysigt, minne.



Långfredagens Outfit

image297

Lena PH och Orup

Kom precis hem nu från att varit på Rondo med familjen min. Klockan 13.30 kom taxin för att hämta upp oss och köra oss till Rondo.  Där lunchade vi och sedan var det konsert med Lena PH och Orup. Det var verkligen jätte bra, de är så duktiga, roliga och kan verkligen sjunga bra. Svårt att beskriva det men det var en skön stämning, och en rolig eftermiddag.



Lena hade dessutom väldigt fina klänningar på sig (självklart det första jag la märke till)

Gemma Ward och Jessica Stam

Mina dagens två stilikoner blir alltid lika söta Gemma Ward och Jessica Stam.

image292image293image294

Sommarfräsch, sockersöt docka med riktigt bra stil/kläd smak. Önskar jag också kunde se så ut...

image295image296

Jeassica Stam är inte heller fel. Söt fest chic.

Dagens Outfit

YES äntligen är det en veckas ledighet! Det är verkligen efterlängtat, välförkänt och ska bli så underbart skönt! Denna dagen (skärtorsdagen) hade vi STORT samhälls/ekonomi prov. I den STORA aulan, kändes lite som att sitta i en gammal kyrka, eller liknande. Ja ja det är skönt att ha det gjort nu i alla fall. Innan provet hade vi en långhåltimma då blev det en sojalatte, kycklingsallad och lite fönstershopping som gällde. Jag kan inte plugga innan ett prov , hjälper aldrig utan oftast kan det isället själpa (hur stavas det?...). Istället hittade jag en massa saker som jag skulle vilja ha och köpa. Sopaholic .... ? Nejdå.

Här kommer i vilket fall en dagens outfit:

image290
image291

Jag har verkligen börjat gilla randigt, känns sommrigt, fräscht, skärgård ... tycker jag.

BALI

JAAA, gissa om jag blev glad när pappa här om dagen kom hem och berättade att han äntligen hade bokat biljetter till Bali för hela familjen i två veckor. Vi ska åka 26 december alltså är vi hemma på julafton. Vi kommer dock vara borta på nyår men who cares? Det ska bli riktigt härligt! Kolla bara på dessa bilder från det 4 stjärniga hotellet som vi ska bo på, det ni läckert va?

LÄNGTAR!! Men ska hinna med en massa både roligt och midre roligt innan dess.

Park Avenu Café + Dagens Outfit

Denna dagens hålltimma spenderade jag med mamma min. Som jag mötte upp på stan. Sedan gick vi till Park Avenu Café där vi lunchade med varsin god sallad och efteråt varsin espresso (med socker). Det var dock ingen billig lunch precis men gott var det. Och ibland får man unna sig sådanna saker, tycker jag faktiskt.

Denna dagen har jag min långärmade Odd Molly tröja.

image289

Espresso House + Dagens Outfit

Gårdagens håltimma, spenderade jag, M, C, E och J på Espresso House. Jag köpte mig en soya latte och så satt vi där och pluggade på samhälls/ekonomi provet. Vilket var trevligt och gott!

Här kommer också en dagens outfit, hade idag min RedGreen tröja, marinblå och varm, som jag fick av pappa min på årets båtmässa.

  

Hej mitt vinterland!

Igår (måndag) när jag vaknade och tittade ut genom fönstret blev jag minst sagt förvånad över att se en massa snö på tomten. Faktum var att det fortfarande snöade. Ja, bor man i sverige och götet så gör man. Vad kan man mer säga, enadagen solar man och andra är det snökaos.

image285

Dagens

image283image284


Sushi / melodifestivalen kväll

Igår kväll mötte jag S för att gå ner och köpa sushi till oss och H. Sedan tog vi en lååång prmenad innnan vi kom fram till H. Ja, genvägar är ju senvägar! Väk framme gjorde vi iordning sushin på H:s Sushi sett, så fint blev det. Vi tog även med oss vindruvor, vatten och mörk choklad ner till den STORA soffan framför tv:n. Efter en stund lagom till melodifestivalens början kom H och C också. Det var en trevlig och mysig kväll, allt.  

Söndag

Denna söndagen har jag pluggat, pluggat, pluggat, suttit ute och solat (fick en härlig vårkänsla när jag satt där i solen och lyssnade på Thomas Ledin, pluggat igen och nu är mormor och morfar här på söndags middag. Ska alldeles snart lägga upp en bild på dagens outfit.

Christian Louboutin

Okej, jag såg nyligen på Oprahs show. Där hon i detta program gästades av Christian Louboutin shoes. Åå vad fina dessa skor är. Han tänker inte på trender utan mer på att varje sko ska vara ett eget konstverk. Christian Louboutin skor signaleras med den röda sulan som alla skorna har. Alla skorna är dessutom handgjorda, varje del. Därav också det dyra priset, tyvärr. Men titta på de och drömma kan man ju alltid, eller hur?

            

        

Jag skulle vilja ha alla dessa och några till, och när jag inte använder de skulle jag vilja ha de stående som prydnad på en hylla.
 

Dagens Stilikon

Ashley och Mary-Kate Olsen får bli dagens stilikoner. Jag gillar deras stil som de blandar lyxigt med vintage.

image268
Hur söt får man bli? Svart och vitt en klassiker som alltid fungerar. Känns både fint och avslappnat.

image269
Blå skjorta med slarvigt uppvikta ärmar och instoppad i svarta jeans. Gladiator inspererade hög klackade. Så vardags fint!
image270
Så härligt sommrig outfit, helrätt i jeansshorts och flätat skärp.
 image271
Enkel men stilren oufit, med en färgglad blå scarf och svarta pumps.

Sjuk

Ush fy och blää. Idag har jag varit hemma hela dagen och varit SJUK. Inte alls kul. Missade mässan som vi höll idag och allt. Typsikt att man ska bli sjuk på en sådan viktig once in a life time dag. Kännde faktiskt redan igår att jag var skruttig. Så idag har jag druckigt en massa te, sovit, läst och/ pluggat, designat och pysslat med en insperations "tavla".

Nu känner jag mig i alla fall lite bättre, känns bra.

Rosett

Till våren är håraccesoarerna en av de viktigaste accesoarerna. Självklart är blomman i håret den absolut största accesoaren men även rosetter är hett i vår och sommar.  För ett tag sedan införskaffade jag därför en söt rosett att ha i håret. Back in the days, farmor min komenterade denna i helgen när de var här på middag. Hon tyckte den var väldigt fin och sa att hon hade en liknande när hon var i min ålder. Ja, kan inte säga annat än att hon hade riktigt bra smak då. Gillar också att det gamla modet från förr börjar komma tillbaka (vilket det har hållt på att göra ett tag nu i och för sig). Jag älskar att kolla på bilder från klassiska filmen Breakfust at Tiffanys med Audry Hepburn och bilder på andra äldre mode ikoner. Så här ser min rosett ut:
 
image267

Dagens

Dagen började först inte så bra. Skulle på affärsmöte, men typiskt av mig så gick jag vilse. Som tur var kunde jag ringa G som hjälpte mig att hitta rätt. Hehe. Här kommer en dagens outfit.

image265

image266

Denna dag har jag på mig:

Jacka - Woolrich
Kofta - Mamma mins (från H&M)
Blus - Odd Molly
Jeans - Gina Tricot
Väska - Calvin Klein
Stövlar - Svarta skinn , Bianco

Gårdagens Outfit

image264

Kofta- Odd Molly
Skjort - (syns lite) East West
Scarf - Friis & company
Jeans - Gina tricot
Väska- Calvin Klein

Sienna Miller

Dagens insperation får alltid lika söta och stilsäkra Sienna Miller stå för.

image262
Otroligt söt vårig/sommrig outfit , så här skulle jag också vilja se ut när jag är ute och går med lilla hunden.
image263
Ååh denna outfit gillar jag verkligen, enkel men snygg. Med en trendig blommig scarf, "gladiator sandaler", flera svarta armband och alltid snyggt med mörk blå stuprörs jeans.

Söndagen

Idag var jag med mamma min på Ronald Mcdonald huset och hjälpte till. Det var riktigt roligt att känna att jag kunde hjälpa till, lite välgörenhet där.  Ååh var en så söt liten bebis i huset idag. Jag gillar verkligen bebisar, finns nog inget sötare. Träffade även en gullig åtta årig tjej som så gärna ville hjälpa mig när jag ordnade fint i köken.


Annars har jag bara hunnit med att plugga och gå på konsert idag. Det var min duktiga lillebror som spelade, därför som jag gick på denna konsert. Blev en stolt storasyster när jag satt där och lyssnade, bra jobbat M!

P.S. Undrar vem det är som skriver komentarer Anonymt om att jag pratar en massa, eller inte. Är bara nyfiken på vem det är som skriver dessa, för jag har ingen aning.


Hur man blir av med en kille på 10 dar

Jag såg precis klart på filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dar", som den romantiska komedin med Kate Hudson och Matthew McConaughey i huvudrollerna. Ååh den är så bra denna filmen. Vet inte hur många gånger jag har sett den. Kan den troligen utan och innantill vid detta laget, men ändå så tycker jag lika mycket om den varje gång. Romantiska komendier är alltid bra tycker jag, och sedan så är de ju så söta Kate och Matthew. Tror nog att alla redan har sett denna filmen men om ni mod förmodan inte skulle sett den redan kan jag verkligen rekomendera den! Förutom att teamt i filmen är bra och gulligt älskar jag verkligen klänningarna som Kate har på sig i filmen, eller Andie som hennes rollfigur heter. Härligt sommriga, blommiga och den gula som hon har i slutet. Älskar rygg skärningen på den klänningen, den lågt skurna ryggen. Även om jag hade velat ha den i en annan färg. Men söt är den i alla fall.



Nej, nu måste jag nog försöka sova. Ska upp tidigt imorgon bitti och jobba! Ska nämligen följa med mamma min till RMH och jobba. Alltså nästan lite välgörenhet, där. Ska bli roligt, verkligen! Blev förövrigt en mysig hemma kväll med familjen och farmor och farfar. Som, som alltid är lika snälla och underbara.

Fika och Shopping med L

Senare idag, vid halv 12 tiden träffade jag Lina på bussen in till stan. Vi började med att gå till NK där jag köpte min efterlängtade väska ( Calvin Klein ). Som jag faktiskt har spanat in nu ett tag. Känndes riktigt bra att få köpa den, blev så glad! Efter att vi hade kollat runt på lite kläder bestämde vi oss för att ta en fika på NK Espresso House. Ja men självklart tog vi varsin muffins och en stor kopp te. Åhh det var verkligen jätte mysigt, vi pratade en massa och kom dessutom på att vi har en massa gemensamt. Alltid kul!

Tack för denna mysiga dag!

P.S. Här kommer en bild på min käraste väska som jag idag köpte mig.

image261
Det är ett "band" till den som ligger instoppat i väskan så att man har den trärs över axlarna. Det jag gillar mest med denna väskan är att den är enkel och klassisk men samtidigt så fin. Älskar!


Nej nu måste jag gå, nu kommer nämligen Farmor och Farfar på middag för att fira Pappan min!

Grattis Pappa min!

Imorse blev jag väckt halv åtta (suck)! Men idag är det pappa mins födelsedag! Så självklart gick jag direkt upp ur sängen. Sedan gick mamma, min lillebror, lilla hunden (som blev helt förvånad och troligen tyckte att vi betedde oss lite konstigt) och jag upp till pappa i sängen och sjöng vackert  (eller det kan ju diskuteras, men med tanke på att det var tidigt en lördags morgon tyckte jag att det var vackert) Ja må han leva, och såklart delade vi ut fina paket också. Tror och hoppas på att han blev glad.

Shoppat - Yoko Yap

Efter tandläkaren kännde jag att jag behövde lite uppmuntran, så jag tog en runda in till stan. Där köpte jag en present till pappa min som fyller år imorgon. Jag hittade även denna (på bilden) jeans jacka från MQ, som är ett MÅSTE i vår och sommar. Sedan var jag inne på Yoko Yap, min nya älsklings affär! De har inte bara bra och fina skor utan även så himla snäll och gullig personal! Om ni bor i Götet eller ska hit nångång måste ni verkligen gå dit och besöka denna affären. Jag köpte ett par ursöta vita tyg skor där.

image257
Jeans jackan från MQ, Zoul. Inte en så bra bild dock, men den är väldigt fin in real life!
image258
Hur söta är inte dessa kassar? Nästan så att man köper ett par skor för att få denna kassen, faktiskt.
image259
De vita ursöta tygskorna som jag köpte på Yoko Yap. Åå kommer använda dessa mycket i vår och sommar, och inte minst sagt ute på skärgården. Längtar!!
image260
Hihi, de sötaste på hela skorna är ändå baksidan med den lilla hunden.

Powerwalk

Imorse började jag dagen med att ta en skön powerwalk, som det heter, ner till Tandläkaren. Ush, tycker inte om att gå till Tandläkaren. Som tur är är min tandhyginist som jag skulle träffa världens snällaste, annars hade jag nog vägrat öppna munnen när jag var där.

NK Sthlm får större utbud

Yes, blev så glad när jag läste denna nyheten på Elin Klings blogg, som jag dagligen läser. Under februari och mars månad öppnar tre nya modeavdelningar dessutom ska två avdelningar få betydligt större yta. Alltså kommer utbudet från BÅDE svenska och internationella designers bli bredare. De märken och avdelningar som du under våren kommer kunna hitta på NK Sthlm är,


Bruuns Bazaar (öppnat en egen avdelning), Filippa K (finns på ny yta brevid Tiger), NK Svenska Designers, Paul & Friends (större avdelning), NK Herrtrend (har kompletterat med nya märken)   ( ... hittade denna "fakta" från Elin Klings blogg som sagt)

Gissa vart jag kommer befinna mig, lediga helgen på våren?


Dagens outfit

image256

Inte så bra bild dock, men no one is perfekt, right?

Svart Kofta- Soaked In Luxury , DO
Jeans- Gina Tricot
Tshirt - Magno
Diadem- H&M
Armband - OXXO Design

Gåva

Idag passade jag på att köpa den senaste ELLE tidningen. Åå så bra den var! Tjock och fylld med en massa fina märken, kläder och mode! När jag kom hem väntade två "presenter" på mig. Mamma min hade varit och köpt två skönhetsprodukter från Dr.Hauschka, den ena var ett läppbalsam och den andra var en tonad dagkräm. Kan verkligen rekomendera dessa produkter! Tycker att de är väldigt bra, och känns fräsha.  De finns bland annat att köpa på Raglady och Hälsokosten . Här kommer en bild på både tidningen och produkterna.

image255

Blumarine och Ida Sjöstedt

Sitter här och kollat på lite plnering inför varma resor. Tänkte att det då kunde passa bra med, lite vår och sommar insperation nu så här i det tråkiga, kalla vädret.

image253
Blumarine
image254
Ida Sjöstedt

Plugg, Plugg

Idag har jag suttit i princip hela dagen och pluggat till Italienska provet .. suck. Men måste man så måste man, hoppas bara att något fastnade.

image252

Nödproviant när jag pluggar är ett stort glas vatten och vindruvor (de ser nästan mögliga ut på denna bild men lovar att det inte alls var det). Sedan behövs så klart italienska boken och som alltid mobilen min.

Rapport....shoppingen

Här kommer en bild (som jag lovade) de jag shoppade igår , med pappa min:

image251

Dagens outfit

Yes, idag har jag hunit med att förts bruncha Göteborgs Operan med familjen, sedan pluggat, varit på min lillebrors konsert och sedan pluggat lite till (bakade faktiskt cocosbollar till för att få lite energi).

Här kommer en dagens outfit (på beställning, hihi):

image250

Jacka: Woolrich
Skjorta: Boomerang (ny shoppade)
Jeans: Cheap Monday
Ballerinaskor: Bianco
Väska: Mammas gammla


Shopping/Shoppaholic

Okej, vi ska läsa en bok i engelskan. Jag fick en bok som heter Shoppaholic, av min mamma. Hmm ... känner mig lite träffad, undrar om hon ville säga något med det? För jo jag erkänner jag är en Shoppaholic, vilket ibland kan vara väldigt jobbigt. Även om det låter lite fånigt kanske. Tror säkert att det är många fler än jag som delar detta. Nästan en sjukdom på riktigt faktiskt, för faktum är att om jag inte får shoppa mår jag dåligt.

Jaja, nu är jag glad och mår bra i alla fall fick nämligen åka och shoppa med papppa min idag en stund. Då hittade jag en blå Boomerang skjorta och ett par Björn Borg trosor och lite annat smått. Lägger senare upp bilder på dessa. Promise.

Nu ska jag sova, då jag känner mig förkyld kan jag behöva en del sömn. Dessutom om jag somnar nu blir det fortare nästa dag. Smart va ? (Not...) Då jag ska brunchaGöteborgs Operan med familjen och sedan på konsert som min lillebror spelar.

Melodifestivalen

Då var alla bidragen i årets melodifestival representerade. Idag var det Linda och Charlotte som fick gå vidare direkt. Inte så förvånande dock. Snyggaste klänningen ikväll stog däremot Sibel för. Som hade en himelskt fin rosa dröm klänning kreaktion av Lars Wallin. Verkligen fin! Har inte hittat någon bild på den än tyvärr, men antar att de flesta redan har sett den.

RSS 2.0