Lars Winnerbäck



Äntligen har det kommit ut en ny skiva med Larsan. I veckan var det skivsingering i närheten av där jag bor. Tyvärr kunde jag inte gå dit denna dagen. Även om jag hade gått hade jag troligen inte kommit fram. Hörde från en kompis som varit där och stått i kö i en halvtimme utan att komma fram, tyvärr. Anyway ska jag lyssna på det nya albumet och alla nya låtarna. Nu i höst mörkret.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå ut och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


Från texten Om du lämnar mig nu.



Shoppat

Efter skolan idag tog jag en promenad på stan (dagens motion). Hittade en massa fina saker bland annat denna söta klänning (på bilden) från Raglady och ett par vita kneigh high strumpor. Inne i nordstan var det modevisning. Jag hann tyvärr inte se allt, dock. Sötast på modevisningen var helt klart de små 5 åriga barnen som gick för Guppi. Så otroligt söta. (Ja jag är svag för småbarn.)  

image144 

Min Outfit 23/9 - 07

image143

Gårdagens Outfit

Skjorta: Boomerangimage142

Mössa: H&M
Jeans:  Gina T
Stövlar: Bianco

Väska: Glitter




Igår hade jag en hälsodag. Började dagen med en god frukost fullkornsbröd och grön te. Sedan var det en lång promenad med hunden som gällde. Tillbaka igen städade jag mitt rum. Senare tog jag en promenad för att köpa sushi. Men de hade stängt så jag fick gå till Billhälls/Hemköp istället ( ja jag är envis, det heter faktiskt Billhällsbacken) köpte där en paj och senaste nummret av Elle.

Älskar denna skjortan by the way. Vill ha en Ralph L och en massa andra också. I både rosa och blått.

(det är familjens söta lilla hund i bakrunden)


Svensk stilikon

Jag tycker att det finns väldit många svenskar som klär sig väldigt bra. Om man gämför med till exempel Barcelona, där jag var i vinttras. Hade förväntat mig att nästan alla skulle klä sig toppen bra. Men så var inte fallet. Inte de jag så i alla fall. Min svenska största stil och insperations ikon är Elin Kling. Här kommer några av mina favorit outfiter:

image137

image138

image139

2 days in Paris

Igår var jag på bio med darlingen Linnéa. Vi såg denna filmen (på bilden) 2 days in Paris. Den var lite annorlunda men väldigt rolig. Skrattade flera gånger bl a, åt ballongerna (haha måste ha sett filmen för att förstå). Om man vill få sig flera goda skratt (som förlänger livet också,  btw) så kan jag absolute rekomendera denna filmen. Innan bio lunchade vi på Bruno ("vårat" café) med varsin Pannini. Vi lyckades även hamna mitt i IFK:s "hejjarklack". För er som inte visste om det spelade IFK match igår på Ullevie. Hur som helst. Jag hade en väldigt bra och trevlig dag igår. Thanks L <3.



Idag blir det att vara inne (sånt tråkigt väder regn regn, regn) städa rummet, plugga Italienska, Företagsekonomi  och förbereda frågorna inför intervjun med Olivia imorgon.  


Pappa, hemma nu

"Pappa kom hem för jag längtar efter dig ... "

Så gick en låt som jag brukade sjunga när jag var mindre och min pappa var bortrest i Asien på affärsresa. Jag brukade stå i fönstret på övervåningen och vinka och säga god natt. För enligt min logik så var jag ju mycket närmare om jag stod på övervåningen, dessutom hade jag en kikare som jag tittade i för att kunna se längre. Hmm.. jag var kanske inte jätte smart när jag var liten nej (jag svarade även när jag var fyra år och någon undrade hur gammal jag var, "utan tummen").

Men nu har jag växt ifårn det stadiet (för länge sedan). Jag har också blivit mera van vid att han är bortrest då och då. Nu till saken. Idag kom alltså min pappa hem från en affärsresa på två veckor i Singapor, Indionesien och Vietnamn (åh jag är så avundsjuk på att jag inte fick följa med, denna gången, har varit med i Singapor en gång i två veckor). Det var så klart roligt att träffa honom igen. Dessutom kom han hem med fyra Lacost pikéer till mig. Nej de är inte fejkade. Äkta vara ska det vara så klart!


Ikväll blir det mysig hemma kväll med Pappa och lillebror (mamma är iväg på annat denna kväll, tyvärr). Pappas super goda hemmalagade pizza utan ost  framför en film står på schemat denna kväll.  


Haga Café

Idag efterskolan tog jag (spår) vagnen till Haga kyrkan där jag mötte Hanna F för att ta en fika inne i Haga. Efter en stunds letande hittade vi ett mysigt litet café som bland annat serverar hur stora kanelbullar och kokosbullar som helst. Och då menar jag verkligen STORA. De såg verkligen goda och lockande ut. Men eftersom både jag och Hanna var hungriga tog vi i stället varsin Panni med kyckling och avokado rörö i grovt bröd, med en färskpressad apelsin juice till.  Det var väldigt gott. Verkligen roligt att träffa H också. Det var så länge sedan vi träffades, så det fanns ju en del att prata ikapp om.

Efter att ha suttit på cafét ett tag han vi med ett stopp på Frölunda Torg innan det var dags att åka hem. Där kollade vi runt i några affärer. Hittade en massa fina saker som jag VILL HA  på Raglady. Tyvärr är de flesta sakerna där ganska dyra så kan inte köpa allt på en gång.  Tillsvidare köpte jag bara ett par vita stora pärlörhängen. Hanna passade på att köpa lite block och pennor på W. Hittade även min dröm mobil PRADA, och flera goda krämer på The body shop.









Tack för en mysig och trevlig fika idag H. <3


Intervjuad

Idag när jag gick på Frölunda Torg (hade missat bussen hem) stoppades jag av tre tjejer sok undrade om jag hade en minut över för att bli intervjuad. De skrev för en skoltidning (skulle gissa på att de gick i 6:an) och skulle nu göra ett reportage om personlig stil. Intervjun gick ungefär såhär:

Vad kommer du att satsa på inför hösten?

-
Skinnjacka, pumps, svarta skinnstövlar med högt skafft och stickat.

Vad skulle du aldrig ta på dig?

- Hmm .. finns säker mycket, Tyvärr kommer jag inte på något just nu.

Vilken är din favorit affär?

- Topshop, Mango, Design Only ( +en hundra andra)

Vilket är ditt favorit märke?

- Chloé

Till mitt försvar för varför jag inte gav så bra svar, säger jag att jag faktiskt inte var förberedd över huvudtaget.

Sticky Fingers

Igår kväll var jag alltså på insparksfest på Sticky Fingers. Det var väldigt roligt. Tyvärr missade jag (jazz) dansen. Men som tur var blev det en hel del dansande på kvällen ändå. Dans som dans (älskar verkligen att dansa). Åh det finns så mycket som jag skulle vilja/kunna skriva om gårdags kvällen. Men kan inte få ner allt i ord. Det hände en hel del i alla fall. Jag vill absolute inte låta som någon fjortis. Vilket jag troligen skulle göra om jag försökte förklara vad som hände och inte hände igår kväll. Däför nöjer jag mig med att skriva att det var en underbar rolig kväll tillsammans med många snälla och trevliga människor.



Insparksfest

image136

På torsdag är det insparks fest på Sticky Fingers. Det eviga dilemmat åretstår dock. VAD SKA MAN HA PÅ SIG? Jag har ingen aning men funderar nästan på att bara ta snygga jeans, linne, skinnjacka (som jag ska köpa i stan efter skolan imorgon), sött halsband kanske även något armband och ett par ballerinaskor. Alltså en liknande outfit outfit som på bilden ovan.

Made by Malin H.

image134

Jag roade mig också med att designa lite egna kläder idag. Som jag sa innan i ett tidigare inlägg älskar jag att designa och har nu tagit upp intresset igen.

image135

Ja detta var då några av de kläder jag designade under dagen.

Knep för att hitta drömprinsen?

Igår eftermiddag när jag satt på bussen hem från Hvitfeldtska satte sig en man från (typ) meros camping. Han såg ovårdad ut, var smal, hade shabbiga kläder, pratade för sig själv och hade ett rött öga. Han sa flera otäcka saker och jag kände mig obekväm och rädd av att sitta bakom honom och på sättet som han pratade till mig. Men precis innan han skulle gå av lyckades han säga en lite intressant sak till mig. Det finns knep för att hitta drömprinsen, se till att hitta de ! Jag vet inte riktigt vad han menade, dock. Undrar och har funderat över vad det var för knep han pratade om. Om de ens finns, hur får man i så fall reda på de? Tåls att tänka på detta. Skulle bli väldigt glad om någon kunde ge svar på denna fråga.

Hemma spa dag

Idag har jag haft en skön avkopplande dag hemma. Eftersom jag fortfarande är förskyld har jag inte varit ute jag har inte heller orkat göra så mycket. Jag började dagen med en god frukt frukost och te. Sedan var det dags för lite hemma spa. Började med att tvätta ansiktet noga med Kerstin Florian ansikts gele. Fortsatte sedan med en svart ansiktsmask även den Kerstin Florian. Efter att haft den på sig i 10 minuter tvättade jag bort den med en varm liten handduk. För att vara säker på att det blev helt ren och fukta tog jag på ansiktsvatten (först på bomull och sedan ansiktet). För att få en ännu mjukare hy använde jag min Kerstin Florian ansikts kräm sist. Kerstin Florian produkterna går endast att köpa på span som Varbergs kur&kust hotell och Hagabadet. Sammanlagt kostade dessa tre produkter drygt 1 200 kr.

Fredag

Så var det fredag igen. Denna veckan har faktiskt gått ganska fort, tycker jag. Det har varit en rolig vecka. Dansen har som sagt börjat, trivs på gymnasiet och träffat männiksor som jag inte träffat på länge. Dessutom har jag blivit inspererad att börja designa kläder igen. Det var ett tag som jag höll på hela tiden att designa egna kläder (bara skissa de då). Men sedan tog jag ett uppehåll med det. Vet inte varför, för jag älskar det och tycker verkligen att det är jätte kul. Nu har jag alltså blivit insprerad att börja igen. Så snart kanske det kommer att gå och köpa kläder by Malin H. Med tanke på att jag går affärsprogrammet också. Haha. 


image133

(Denna bilden tycker jag insprerar. Väldigt fin design).

Idag var jag och några tjejer i klassen och fika på Espresso House eftersom vi fick en håltimme (bland annat C, S, M och E). Jag tog en Mocca latte, oh så gott. Gillar kaffe. Och Mocca latte smakar som o´boy tyckte jag och C. Mysig dag. I kväll blir det att bara ta det lungt. Jag mår sådär så däför blir det en hemma kväll. Som också är mysigt ibland.     


Dance

Yes imorgon börjar äntligen dansen igen. Har verkligen längtat hela sommaren efter att få dansa. Vet inte vad det är men det är något med dans som gör att jag blir glad och får en energi kick. Som när jag är på dåligt humör eller sjuk så lägger jag mig och kollar på Dirty Dancing eller Flash Dance och genast känns det så mycket bättre. Låter kanske sjukt, men det är sant. Tyvärr har jag glömt bort nästan hälften av danserna, dock. Men minnet kommer nog tillbaka när jag väl är i dans salen igen. Back on the dancelesson.

Min outfit för denna dagen har varit:

Tommy Hilfliger jeans, mörk blå
Svart långärmad tröja
Grå kofta, Gina tricot
Svarta ballerina skor
Guess väska (full med saker)

En varm halsduk (bor man i kalla sverige så gör man)


RSS 2.0