Bohus-Malmön - Princess



Min nya dress, som jag fick av mamma min. Som tur var höll sig vädret fint med någorlunda varmt och stålande sol från en klar blå himmel. Puh annars hade inte min klänning mått bra. Dagen tillbringade jag alltså på Bohus-Malmön. Jag hittade just nu ingen bättre bild på klänningen .. men den är "klock-formad" ner till (vilket är lite jobbigt när det blåser).

Dagens Outfit



Denna dagen har jag gjort jag vet inte hur mycket, allt för att slippa tankarna i huvudet. Jag har hjälpt mamma min storhandla inför min lillebrors konfirmation i helgen, städat här hemma, bakat kladdkaka och polerat silver. Dagens outfit består av den ny köpta Odd Molly klänningen, tights gina tricot, jeans jacka Zoul, ballerina skor svarta Bianco och väska Longchamp.

Och ja mina naglar är lila, men detta beror på att min lillebror konfirmeras imorgon och då ska jag ha min nya blommiga klänning som jag fick. Då tänkte jag matcha med mörk lila naglar.

NK rea




Jag vet inte om det var SATC eller vad det var men efter bion blev jag så himla shoppingsugen. Så det fick bli en promenad till NK där rean hade börjat. Dessutom hade jag sommar pengen som jag fick av farmor och farfar mina i början av sommaren, som jag fortfarande inte handlat för. Och hallå så kan man ju inte ha det? Jag lyckades fynda Tommy Hilfliger plånboken ovan, sparade 200 kronor. Sedan fyndade jag även denna Odd Molly klänning den hade innan kostat 899 kronor och jag fick betala ynka ca 670 kronor. Denna klänning funkar både i sommar men även till hösten. Då den kan bäras till jeans blå som svarta, strumpbyxor (vilket är väldigt trendigt och helt rätt denna höst) eller barbent. Bilden gör den dock inte rättvis alls ..  Jag är riktigt glad över mina fynd! Nu har jag sparat en massa pengar, och för de pengarna kan jag köpa en hel del (eller så kanske det inte riktigt fungerar).  Dessutom är jag stolt över att jag endast shoppade upp för sommar pengen jag fick av farmor och farfar.   

SATC

Vad gör man inte när ens mamma vill se Sex and the city , the movie ? Klart jag ställde upp tog på kläderna, sprang ut i regnet och satte mig med henne i en biograf. Under filmen grät, skrattade, grät, skrattade, grät jag båda av lycka och sorg. Jag ska inte avslöja vad som händer i den för er som ännu inte sett den men vill se den. Kan verkligen rekomdera denna film, jag trodde den skulle vara bra men den var ännu bättre. It realy was lovely lovly !!

Jag skulle kunna se den hundra gånger till utan att tröttna (okej det kan jag med de flesta romantiska komedier och Dirty dancing samt Flash dance). Men bra som tusan var den i alla fall . Det jag tycker om, om denna film förrutom kläderna och karaktärerna är deras tankar och funderingar om livet och relationer och jämföra det med sitt eget liv.


Kate Moss


Yes idag ska jag hinna med mycket, bland annat ska jag städa och fixa hemma inför min lillebrors konfirmations mottagning. Denna dagen (okej kanske inte bara just denna) skulle jag vilja se ut som Kate Moss på bilden ovan. Lika avslappnad, stylish snygg men helt lagom enkelt.  

Tjoleholm slott

Denna kvällen spenderade jag med mamma och pappa min på konsert vid Tjoleholm slott. Det var väldigt mysigt och fint, vet inte hur många det var i publiken men många var det. Alla satt på sina filtar i gräset framför scenen med varsin picknickkorg. Solen lyste varmt med sin närvaro och värmde upp oss. Framför oss sprang en liten röd klädd flicka runt, hoppade och var lycklig. Hon var nog 3 år och något av det sötaste jag sett. Jo, jag är svag för småbarn precis som min vän H. Jag blev speciellt glad när "Dancing Queen" och Ted Gärdestads låt spelades.

Dagens


Jag kom precis hem från att varit med mamma min i mataffären. Hjälptes åt att handla inför helgen då min lillebror konfimeras. Självklart köpte jag även veckans Sofis Mode, som är ett måste för mig! Nu sitter jag och plannerar ..  

14 days

Okej, jag har börjar nedräkningen och nu är det ynka 14 dagar kvar tills jag åker. Och jag har PIRR och fjärillar i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ju närmare jag kommer avfärden dessto pirrigare blir jag. Har till och med drömt mardrömmar om det. Börjar tro att jag tagit vatten över huvudet, samtidigt som det ska bli otroligt roligt. Det är en once in a life time experience . Om 14 dagar sitter jag på väg till Isle of Wight, seglarparadis. Hoppas att det i alla fall i tre veckor framåt blir mitt paradis också.  Jag kommer troligen gråta för att jag kommer sakna alla nära och kära i Sverige, samtidigt som jag hoppas på att jag kommer knyta nya band och få nya nära på min resa.

Lika som bär?

Okej, kanske inte riktigt till hunda procent men ganska nära?
 Scarlett Johansson
 Malin Holmander (jag)
Eller ... ? Det är såklart klänningarna som jag syftar på när jag säger lika som bär ..

Morden i Midsomer

Jag kom precis hem från en mysig kväll med tjejerna Hanna och Cissi. Blev en glad överraskning att Cissi var där. Vi kollade som sagt på Morden i Midsomer, det hör sommaren till, Vi åt popcorn som Hanna denna gång lyckades riktigt bra med. Vi hann även med att kolla på några vänner avsnitt, de är så klockrena. Kvällen innehöll även hemma gjord choklad gojs (och nej jag lär mig fortfarande, men fick hjälp av experten själv) och många härliga skratt.

Kvällens outfit bestod som sagt av jeans Acne, tröja Key West, klänning Zoul, väska Friis&co och skor Cheap


Midsomer med Hanna

Snart ska jag ta en promenad till Hanna där vi tillsammans ska se på Morden i Midsomer. Ska bli riktigt trevligt och mysigt. Lägger upp en dagens outfit när jag kommer hem. Om jag vågar gå hem efter att sett Morden i Midsomer. Jag vet är lite barnsligt men är faktiskt otroligt lätt skrämmd. Tror att outfiten får bli jeans Acne, vit klänning Zoul och tröja Key West.


Platå - hudfärgat - pastell


Dessa vackra komme båda från Topshop. Om jag skulle få som jag ville skulle dessa stå i min gaderob och användas till gråa tunna strumpyxor. Den lilla platån följer med även till hösten 08. Topshop har många fina modeller, som alltid.

Kornblått - helt rätt


Dessa fina kornblå skor kommer från Acne, och fortsätter vara helt rätt till hösten. Åh jag vill ha dem!

Väska 2


Denna stora kuvertväska med nitar i vinrött  kommer från Botkiers collection till hösten 08. Själv tycker jag att den är riktigt snygg till en enkel outfit.

Olsen




Dagens stilikon och insperation blir systrarna Olsen. Med tanke på höst modet och kläderna som snart är här.

Allsång + Midsomer

    

Måste bara blogga detta, ikväll börjar sommar TV:n med först Allsång på skansen och sedam Morden i Midsomer. Jag vet inte, men tror att det är många andra svenskar som precis som jag tycker att detta är en sommartradition och liksom hör till sommaren. Blev så glad när jag läste detta! Ikväll är bland annat Håkan H med.

Kombon med K


 Jag vet inte varför men jag verkligen älskar denna kombo! Därför är jag väldigt glad över att denna kombo är en av de största trenderna till hösten 08.

Väskan


Såg denna väskan och blev lite smått förälskad. Visst är dne söt? Jag skulle vilja bära den till ett enkelt vitt linne/tshirt , slitna jeans och klackar.

Helt rätt där



Denna tjejen träffar många höst trender helt rätt i denna outfit. Fransar på väskan, strumpbyxor och spets kjol.

Höst mode 08

Med tanke på att all sommarrea har satt igång nu tänkte jag skriva en reminder på vad som kommer vara trenderna och hett till hösten. Vad som är bra att fynda nu på rean.

Spets
Stickat
Fransar
Slitna jeans


Färgerna:
Blått-Rosa
Grått-Blått
Brunt
Rött


Smögen - Marint - Dagens

Nu kom jag precis hem, har varit istan med mamma min och shoppat presenter i massor. Blev riktigt nöjd med vad vi hittade både i konfirmationspresenter och present som jag ska ha med till min värdfamilj i Isle of wight. Visst är det roligt att köpa presenter? Jag tycker faktiskt att det är roligare än att köpa saker till sig själv!! Gårdagen blev en tidig start eftersom vi då skulle åka till Smögen/Bohus-Malmön för att hälsa på min lillebror som är på konfirmationsläger där. Det var riktigt mysigt trots att det regnade. Vi lunchade på Smögen, gick längs bryggan och shoppade sedan lite. Jag fick bland annat en tröja (som gick under båttillbehör, vilket innebär att pappa min betalar, ja jag är medveten om att jag är lite bortskämd ibland).



Detta är dagens outfit: Tröjan var den jag fick i Smögen och kommer från Key West, jeans Acne, skärp och väska  mammas gammla till detta hade jag mina bruna skinn Seglarskor (som jag bloggat om tidigare) Sea Avenue.

Lars Wallin



Visst är denna Lars Wallin klänning vacker?

My dress in Cosmopolitan




Yes som ni kan se är klänningen som jag köpte från H&M för ett tag sedan , med i senaste nummret av Cosmopolitan.

Cosmopolitan

Åh jag var precis nere vid lilla Ica och hanlade, till min lyckade hade de senaste nummret av Cosmopolitan. Vilket är en annan tidning som jag är beroende av. Såg dock att nästa nummer kommer ut när jag är på Isle Of Wight, så jag ska skriva en stor lapp här hemma och påminna mina föräldrar om att köpa det till mig så att jag kan läsa när jag kommer hem.

Om ni inte redan köpt detta nummer kan jag verkligen rekomendera er att köpa den. Innehåller en massa av rolig och bra läsning, snygga mode fotograferingar och dessutom en ny tidning Cosmopolitan man. Så får du även herr doften DAVIDOFF ADVENTURE. Som luktar riktigt gott tycker jag, och som jag skrivit tidigare behöver man faktiskt inte ge bort den utan kan vara coolt att använda som tjej i lite mängd till en i övrigt väldigt feminin outfit. Vet även flera andra som håller med och har sagt detta.  

Dagens Outfit



Hemsk, bild .. menmen det bjuder jag på. Min ursäkt ... morgon trött .. Jaja på mig har jag denna dag jeans jacka och vit klänning båda köpa från MQ, liten svart kuvertväska köpt på Valbergs Kurorts Hotell, jeans (under) Acne , örhängen vita sötvattenpärlor och svarta ballerina skor

Watch for men senaste trenden

Senaste trenden inom när det kommer till watches (okej jag är medveten om att min engelska är sådär) är för women att bära herr watches. Jag har länge velat ha en "herr watch" i silver. Det är riktigt snyggt tycker jag och speciellt till en mer feminin outfit i övrigt t ex vit klänning. Bland annat tycker jag att Gant  har flera snygga modeller. Tror att jag nu äntligen ska införskaffa mig en sådan watch.

     Denna kommer från just Gant
Zlatans käresta Helena Seger går i spetsen för den nya trend Helena Seger, är en av alla som hakat på trenden.

Skärgårds båttur


Nu kom vi nyligen in från en liten båttur i skärgården. Denna bilden är dock tagen från tidigare idag när jag var ute på promenad med lilla vovven. På mig har jag randig tröja köpt i smögen, jeans shorts mango, skor seglarskor Sea Avenue, brunt flätat skärp mammas, väska Longchamp.
Jag hade samma outfit när vi var ute med båten, fast då hade jag även min marinblå stickade RedGreen tröja.

Stockholms-tjej

Yes detta var vad mamma min kallade mig igår på grund av mina kläder. Faktum är att det stämmer kanske rätt bra ändå eftersom jag är halv stockholmare. På mig hade jag skjorta Boomerang, seglarskor Sea Avenue, jacka Henri Lloyd, jeans cheap monday. Bilden är tagen från kvälls promenaden igår kväll nere vid hamnen. Det är alltid mysigt för det är nästan alltid någon som man träffar på där som man känner. Igår kväll var det en f.d arbetskamrat till pappa min som vi stannade och pratade med. Är så härligt med promenader tycker jag. Nu ska jag och pappa min ut en liten sväng med vår lilla motorbåt, ska bli trevligt i detta underbara soliga väder.



Gårdagens


I går hade jag på mig kjolen från H&M, gladiator skor (som jag köpte för att jag tyckte de var snygga och inte av någon annan anledning) från vagabond och vitt linne Filippa K.

Smögen

Yes, denna dagen spenderade jag med familjen på Bohus- Malmön där vi besökte min lillebror som är där på konfirmationsläger. Har fakiskt aldrig varit där förrut men det var väldigt gulligt och fint där ute så det ska bli roligt att få återkomma dit! Sedan åkte vi och en annan familj till smögen där vi lunchade vid ett café vid hamnen (dock inne eftersom det regnade). Vi lunchade med räksmörgåsar (som var väldigt goda, dock lite jobbigt att peta bort majonäsen, menmen, hehe) kan verkligen rekomendera detta ställe var så mysigt!

Efter lunchandet och när regnet upphört tog vi en promenad längs hamnen ... och hittade en mysig liten affär där jag hittade dessa skor (på bilden). Eftersom det var "seglar skor" räknar pappa min det till båt tillbehör vilket jag inte säger emot eftersom detta innebär att jag fick dem. GIssa om jag blev glad?


De kommer från Sea Avenue, som ni kanske förstår. De kommer användas flitigt i sommar!

Jag har hittat ett nytt smultron ställle, Smögen, dit kommer jag åka många gånger i sommar, hoppas jag!

Regn - Indian dans

Fyfy, nu har regnet kommit till Götet och nej här vill vi inte ha det. Hoppas på att det snart åker bort så att solen och värmen kan komma tillbaka, det är faktiskt sommar. Men jag läste precis Elin Klings blogg där hon skrev om indian dans. Då kom jag att tänka på när jag var liten, kanske var 6år. Då jag och S lekte i skogen och av någon konstig anledning ville vi att det faktiskt skulle börja regna (jag vet, helt sjukt). Vi hittade då en pinne och började hitta på någon slags indian dans, fast motsatsen. Och tro det eller ej men inom bara nån minut öppnade sig himlen och det började ös regna. Jag tror nog i och för sig inte att det var pågrund av vårat påhitt men ganska coolt ändå, tyckte vi då i alla fall. Haha, man var rolig när man var liten.

Nu måste jag sova, då jag ska upp tidigt imorgon för att åka och hälsa på lillebror min som är på konfirmationsläger.


Dagen

Denna dagen har jag hunnit med att sola, övningsköra (shit det var otäckt men det gick riktigt bra och jag blev barnsligt glad när jag körde runt på parkeringen fram och tillbaka och runt, runt) , stått på golf drive rangen med pappa och slått 50 bollar (gick väl mindre bra, menmen det var kul i alla fall och det är poängen). Nu är det alldeles strax matchen mellan sverige och spanien som gäller. Därför hinner jag inte lägga upp någon dagens outfit nu, men det kommer inom kort lovar jag.

P.S. Tack L och S för era kommentarer, ni är så söta och jag blir så glad.

Denna jeans jacka

Jag fick en kommentar innan om varifrån min jeans jacka kommer. Även om jag tror att jag redan skrivit det i tidigare inlägg kan jag meddela att jeans jackan jag har på bilderna kommer från märket Zoul och är köpt på MQ. Detta var dock ett tag sedan (kanske ett halv år) så är inte säker på om de har kvar den, tyvärr.


Topshop skirts

 

Topshop är en affär som jag verkligen tycker om, de har en mängd fina kläder och skor till medelpriser. Vad sägs om dessa två kjolar som jag hittade när jag var inne och kollade på Topshops hemsida, är de inte bara så fina? Åh jag vill ha de i min överfyllda gaderob nu nu.

Packar

Just nu håller jag på att packa inför morgon dagen då jag flyttar ut till sommarstället ett tag. Fy det är jobbigt att packa, tar alltid med mig för mycket. Så denna gången ska jag verkligen försöka tänka till och sortera bort så mycket som möjligt. För som det ser ut nu ligger det ett berg av kläder på min säng, och då menar jag berg!

Nu väntar jag också på att S ska dyka upp och hålla mig sällskap, ska bli trevligt. Tänkte även lägga upp en dagens outfit som består av kjolen som jag fyndade igår.


Dagens Outfit


Här är en bild på dagens outfit som jag hade när jag och mamma min sprang mellan affärerna istan idag, som jag beskrev innan.

Shopping med mamma min

Denna dag spenderade jag shoppandes inne i stan med mamma min. Det var en super mysig dag och vi hann även med en liten fika. Måste bara tipsa om teet som jag drack för det var så otroligt gott, det hette Champange. På mig inne i stan hade jag min LBD, jeans jacka, mammas gammla bruna skin väska och svarta ballerina skor.

 Dessa svarta gladiator skor köpte jag på Vagabond.

 Denna söta blommiga kjol fyndade jag från H&M

 Denna fin fina klänning hittade jag på Mango, mamma tyckte den var så fin och söt på mig så hon köpte den till mig! Åh så glad jag blev, världens bästa och guligaste mamma. Tror att jag ska ha denna på midsommar, med mina nya gladiator skor, utsläppt hår (eller slarvig toffs) och jeans jacka.


Avslutning

Det blåser ordentligt ute, är kallt och det är mulet (börjar klarna nu dock). Med andra ord är det skolavslutning idag. Fast nej nu ska jag inte vara nergativ det ska bli otroligt med sommar nu och ledigt! Faktum är att denna sommaren ska jag bara ha roligt jag ska inte jobba något utan ska på språkresa, träffa underbara människor, sola, vara vid havet och göra allt som hör sommaren till! Ikvälll spelar dessutom Sverige - Grekland, vilket så klart ska kollas in, inne istan med några människor. Ska bli trevligt!

 
Detta hade jag på mig ..

Sofis Mode

Jag är helt beroende av Sofis Mode, bilaga till Aftonbladet som kommer varje måndag.  Jag köpte den igår som alltid. Och för er som inte köpt den kan jag verkligen tipsa om att passa på att göra det finns till och med imorgon (onsdag). I detta nummer finns som vanligt en massor fina kläder och bilder. Bland annat finns linnet som jag köpte från MQ med i detta nummer (SAINT TROPEZ).




Kolla bara vilket snyggt omslag!


GRATTIS!

Idag fyller min bästa LISA år, tusen grattis till födelsedagsbarnet som är stor flicka nu! Min flummis tjej, vi kommer leva sjukt länge med tanke på hur mycket vi skrattar. <3

Fika m. Lina

Denna dagen känndes ganska onödig med tanke på att vi knappt gjorde något på lektionerna. Däremot mötte jag upp Lina mitt på dagen för att vara smakråd till en väldigt fin blommig klänning som hon köpte på Zara. Vi pratade mycket och tog en liten fika på Espresso House vid NK innan vi skilldes åt. Hjälp var nära på att bli påkörd nästan vid övergångsstället i stan, som tur var skyddade ängeln Lina mig och stannade mig. Jag tänkte och tittade nog åt ett annat håll, hihi, eller vad tror du Lina? 


Det var ett väldigt mysigt avbrott i vardagen i alla fall!


LBD till konsert

Jag kom nyligen hem från att lyssnat på när min lillebror spelade på en konsert. Även om det är sjukt jobbigt när han övar jämt hemma är det roligt att lyssna på när han spelar solo på konserter, när publiken nästan står upp och apploderar efter han spelat klart. Stolt storasyster.


Till konserten körde jag på LBD (little black dress) som jag köpte i Barcelona när jag var där med Linnéa. Jag hade svarta ballerina skor till och diadem från H&M (och mammas gammla väska).

Golf Outfit

Idag hann jag äntligen med att spela golf med pappa min. Vi stod dock endast på drive ranchen och slog ca 90 bollar. Med tanke på att det bara var andra gången jag gjorde detta (första gången var i singapore) så gick det ganska bra. Man känner sig ganska så dum när man står där och ska tänka på att stå lite brett med benen och med böjda knän. Hur som så var det riktigt roligt i alla fall. Och jag blev så glad och stålt när jag fick bollarna att flyga.


Min Golf outfit bestod av jeansshorts Mango, brunt flätat skärp mammas gammla, tshirt Ralph Lauren POLO, väska brun Longchamp och vita tygskor Vagabond.

Middag Lina

Jag kom nyligen hem från en underbar kväll med middag hos Lina, en helt underbart söt tjej. Kvällen innehöll mycket prat, skratt, sing star och god middag på altanen med utsikt över havet, så fint. Träffade även flera nya människor vilket var väldigt roligt!  Det var med andra ord en helt fantastiskt kväll med underbara tjejer och sötaste värdinnan. Helt enkelt en oförglömmlig kväll! Det togs många bilder har dock inga på min dator än men kanske kan lägga upp det senare.


 Detta var de fina blommorna som jag hanna och hanna köpte till vår socker söta lina. Visst är de fina?

Väntar

Nu väntar jag på att Hanna snart ska komma så att vi kan åka till Lina på middag. Medans jag ändå sitter här tänkte jag att jag lika gärna kunde lägga upp ytterligare en outfit.

Blus från Design Only, jeansshorts Mango och väska Calvin Klein

Dagens


Denna dagen då jag om ett tag ska åka till Lina på middag (med Hanna, Hanna och flera andra, ska bli riktigt trevligt och mysigt) har jag på mig jeansshorts från Mango, blus från Odd Molly och min bruna Longchamp.  Kom nyligen hem från ett ärende men kan inte skriva här än vad detta var, men lägger upp bild senare.

Spännande dag

Nu kom jag precis hem efter att följt L till bussen.

Denna Sveriges Nationaldag spenderade jag med underbara Lisa. Vi hade sjukt roligt och det blev minst sagt en händelserik dag, som innehöll bland annat vattenbalong attack (blev ägda av 5åringar, okej det var inte lätt vi låg och solade i trädgården när det började dyka ner vattenballonger från grannen, så vad gör man? man hämtar hjälm... ), solning, promenad (gick först dock vilse innan vi hittade utsikten över havet. det finns faktiskt många skogar och det är inte alltid lätt att veta vilken som är rätt) och ihjäl skrämda av en skräckfilm. Ja som sagt finns det mycket som kan hända på en dag, men vi hade i alla fall roligt på vägen och fick oss många goda skratt. Vi kan nog aldrig ha tråkigt vi två.
Detta var vad min outfit bestod av igår.

Student Outfit

Jag kom nyligen hem från student uppvacktning av min kusin Niklas. Grattis till dig! Det var trevligt med god mat och underbart väder.

Dagen till ära hade jag på mig min någorlunda nya tubklänning från H&M, strumpbyxor även de från H&M och kuvert väska som är mammas gammla. Lägg märke till denna kombination både plagg/accecoarer och färger för detta kommer det synas mycket av till hösten då det blir en av de stora trenderna.


Sommarvärme, dagens

Åh jag gillar och trivs verkligen i detta härliga varma sommar väder. Som man säger jag "trivs som fisken i vattnet".


Detta var dagens outfit, tshirt och jeans shorts (ett måste denna säsongen) Mango, väska Calvin Klein, vattenflaska Loka till detta hade jag mina vita tyg skor från Chipie, Yoko Yap

Bio + Middag

Som sagt så fyllde mamma min år i måndags, vilkett firades med bio och middag istan på en italiensk resturang.
 Detta var presenten som jag berättade om innan, jag och min lillebror köpe denna kanna och planterade själva i en liten blomma och massor av röda små stenar. Fint va?

Detta blev outfiten när födelsedagsbarnet skulle firas:


Linne SAINT TROPEZ, jeans H&M, väska mammas gammla, armband köpt på Gran Canaria

GRATTIS MAMMA MIN

Yes idag fyller mamma min år, STORT GRATTIS på dig underbara! Dagen firades med att familjen gick på bio, Indiana Jones nya filmen. Och sedan blev det middag på en resturang inne i stan. Det var riktigt mysigt och trevlig kväll.

OLA

Idag skulle jag och lillebror min in till stan för att köpa present till vår mamma som imorgon fyller år. Blev faktiskt riktigt nöjd med vad vi lyckades hitta på att köpa, kan lägga upp en bild senare.  Mitt i allt dök denna kille på bilden upp och skulle uppträda såklart behövde jag bara ta ett kort på honom (idol Ola). Även om jag egentligen inte tycker han är så himla fantastisk.  Jag och min lillebror lyckades också få tag på en hel del kläder till honom som jag hjälpte till att hitta. Hihi, jag är bra när det kommer till det området och göra av med pengar.



När vi kom hem har jag städat och gjort fint hemma för morgondagens födelsedagsbarn (mamma min) så har jag även solat en del, men nu ska jag plugga matte, suck.


Hovås

Igår kväll var jag som sagt först hemma hos Frida för att fira hennes 18 års dag (i efterskott dock). Det var roligt att ses eftersom det var så längsedan och mycket trevligt med glass ute på altanen i kvällssolen. Sedan bärde det av till Hanna i Hovås för min del då jag blivit bjuden på "poolparty". Det var nog ungefär 15 pers där och mycket roligt. Vi begav oss senare ner till älskade Hovåsbadet för att sitta på en klippa vid havet och grilla, prata och ja ha mysigt/ trevligt. En underbar kväll men andra ord.




RSS 2.0