CRAZY


Nu blir jag galen! För det första har jag glömt nallen i sjöboden, panik! För det andra kom jag precis ur duschen men har två målarfärgs fläckar som jag inte kan få bort, irriterande! Fast lite stolt är jag, jag har idag målat en hel inne vägg i sjöboden (som jag skrev tidigare). Så tummen mitt i handen har jag inte helt!

BEHÖVER NÅGON SOM ANKARE



Kom precis in från en promenad ner till sjöboden, där jag målade en innervägg alldeles själv! Resultatet en vit vägg och vita stänk prickar på Malin. Det blåser riktigt mycket här ute idag och påvägen ner höll jag bokstavligen talat på att blåsa bort! Som D föreslog behöver jag nog ta med någon som kan agera ankare åt mig nästa gång jag går ut!

.SOMMARKVÄLL.

Dåligt väder här ute på ön gjorde att jag slog på tv:n för att se "Sommarkväll med Anne Lundberg" där hon bland annat intervjuade Veronica Hedenmark, som är funktionshindrad sedan födseln. När hon tog examen ville samhället förtidspensionera henne. Men idag är hon en business kvinna som driver ett mycket framgångsrikt företag med 600 anställda. Jag tycker det är så inspirerande och faschinerande att höra om människor som kämpat sig till en framgång! Tänk vilka duktiga och fantastiska människor det finns!

MYSPYSMYS




Tog en myspys kväll här om veckan med LW, vi var duktiga nog att baka kladdkaka alldeles själva! Till detta blev det melon, vindruvor, glass, god dricka och såklart Beck!

SYSKONKÄRLEK


I tisdags blev det en sen middag (vid 10:00) i stan. Blev bjuden av M på en restaurang uppe på Avenyn. Väldigt trevligt ställe (med trevligt sällskap) , god mat och mysigt! Min bror, som är bortrest, bad mig ringa honom när jag var hemma igen, så att han visste att jag kommit hem tryggt! Vilken gullig bror man har!

SIMPLY LOVE


Paris, gillar den enkla stilrena sommar looken!
http://www.thesartorialist.blogspot.com/

BRYGGHUSET I BILDER

Skrev tidigare att jag och pappa min tog båten över till grann ön för att luncha på Brygghuset. Här kommer pics från denna dag som jag lovade.




FYND



En regnig dag i förra veckan tog jag och mamma min en tur till Hönö Klova, lunchade och kollade runt i butiker. Så skönt att komma utanför husets väggar ibland och åka iväg. Schacka dessa två toppar! Perfekta för sensommar och höst!

PLANERING





Har suttit och planerat lite smått, Sthlm resa, dop i E-tuna, jobba m.m.

22:05



CLEAN

Ägnat dagen mestadels till att städa och packa upp mina miljoner väskor, äntligen! Fy tycker inte om att städa och packa upp, men gu så skönt efteråt att få ett rent och fint rum!

Köpte denna Orrefors ljusstake på vägen till Kalmar och fick stenen med texten "Lilla Hjärtat" av mamma min, sött!



Fyndade denna Lexington kudde på ett Lexington på 30% rea!

BISTROBAR- KALMAR


Tog en lunch med melon och parmaskinka till ett glas vitt vin på BistroBar, i Kalmar!

Fick eget hotel rum precis ovanför bryggan, lyxigt!


Så söta små hus i Kalmar Centrum, liten men mysig stad!

Dyr, men otroligt god middag, Sjötunga!


Tyckte att den egna lilla vin flaskan jag fick var så gullig att den var värd ett photo.



Middag på Hamnkrogen, som låg precis brevid Hotellet! Gott, tog skaldjurs och lax buffé! Shoppade detta Hunky Dory linne samma dag i en liten butik i Kalmar.

BROR OCH SYSTER


PACKING

Fy vad tråkigt det är att packa, speciellt när solen skiner från en klar blå himel här ute på ön! Men imorgon bär det av till Kalmar några dagar så det är bara att packa, lämna av hunden hemma i stan, packa upp och åter igen packa för kalmar! Ska dock bli mysigt att bo på fint hotel vid havet och äta goda middagar ute med föräldrarna och hälsa på brorsan! Trots allt så får jag eget hotel rum, inte fy skam!

Vilken tur att man har en mormor ibland, förresten, som ringer än och påminer om att man har namnsdag! Hon var söt nog att ringa igår för att berätta att det var Kristina dagen, tur det annars hade jag helt glömt bort det! Firade dagen med en toppen middag med några grannar här ute på ön, grillat och vitt vin!

Nu ska jag åter gå till min packning!

BOKAR OCH KLART

Äntligen efter en timmes velande och letande är det nu bokat och klart! Vecka 33 byts Götet ut mot några dagar i Stockholm närmare bestämt Birger Jarlsgatan 24, Hotel Stureplan! Åå vad roligt det ska bli att få göra en favorit i repris "några dagar i storstaden på Hotel Stureplan med mamma". 

 
http://www.bookings.net/images/hotel/org/140/1401656.jpg

http://static.booking.com/images/hotel/org/713/713754.jpg

.OFFICE.


http://fashionista.com/images/anna%20wintour%20in%20her%20vogue%20office.jpg

http://www.carrierandcompany.com/images/portfolio/vogue_lobby/vogue_lobby-1.jpg

http://aslcdn.celebuzz.com/images/2008/02/lauren_conrda_020608_05.jpg

Just nu sitter jag på verandan och håller på att styra ihop en "motivationskarta" eller "inspirationsark", kärt barn har många namn. Bland annat kommer dessa bilder finnas med, bilder från "Vogue office" m.m.

SPARKLE PARIS



http://jakandjil.com/blog/

MARKT

Igår kvällen blev mycket lyckad! Började med några glas vitt vin, goda skratt och prat på Trubbaduren, där vi hade turen att få ett bord med perfekt havsutsikt, därefter blev det efterrätt på "Glass cafét" (kan verkligen rekomendera dessa två ställen, otroligt bra! Vad skulle man göra på sommaren utan glass?) en promenad längs hamnen och en tur till "Golfen". HL hade för skoj skull läst i sitt horoskåp att hon skulle ha tur speciellt på nr 18, därför fick hon för sig att köpa en triss lott. Tror ni inte att tjejen går och vinner?! Nu ska jag börja läsa mitt horoskåp och hoppas på lite tur!
Bilder från igår kvällen kommer senare!
 
Nu sitter jag på verandan, ute faller regnet, och kollar runt efter bra hotel i Sthlm! Blir en tur dit i slutet av vecka 33, längtar!


http://www.facehunter.blogspot.com/
Gillar denna jacka/kavaj med markerade axlar, perfe till hösten!

CELEBRATE


Ikväll ska denna underbara tjej, HL (till vänster) firas med vin på en restaurang i Hönö Klova, vid hamnen! Ska bli riktigt kul!  Bilden är från i vintras när jag (till höger) firades av vänner på Heaven 23! Nu ska jag kolla upp färje tider och planera outfit!

GRATTIS GRATTIS.

Nu ska jag ner och hjälpa till med matlagningen. Men imorgon blir det en mys eftermiddag/kväll på Hönö Klova med älsk HL för att fira hennes b-day och början på min semester! Hoppas kunna shoppa lite smått och sedan sitta på en uteservering vid hamnen och ta ett glas eller två, vin!

BRYGGHUSET.


Vi hade i alla fall tur med vädret! Idag tog jag och pappa min en båttur till grann ön, Knippla, för att luncha på hamnrestaurangen Brygghuset. Riktigt mysigt och trevligt. Solen sken när vi åkte båt men väl inne så kom det en regnskur. Kan verkligen rekomendera denna restaurang, väldigt god mat (vi åt Rödtunga), bra service och fin inredning. Inte direkt billigt (lunch kostade 300kronor) men absolut värt det! Älskar skärgårdslivet!

GT PÅ VERANDAN

I går blev jag bjuden på en GT när jag koma ut till sommarstället, efter en lång resa i bilen. Hann även med en mysig kaffe på cafét vid hamnen (dock inomhus eftersom det spö regnade) senare blev det middag med krabba, havskräftor, lax och vitt vin! Mysigt med skärgårds livet!

PÅSK Á LA R


Syskonen Holmander firade en solig Påsk i båtaktern i hamnen på R.

WHITE PARIS


http://jakandjil.com/blog/

BÅTTUR



Bättre sent än aldirg, förre helgens båttur med bror "skärgårdbrat", H, far och jag. Vädret var inte det bästa, men alltid skönt med en båttur, frisk luft och blåsa bort alla ens problem.

ESPRESSO HOUSE


I veckan mötte bror min upp mig efter jobbet på stan för att ta en eftermiddags kaffe på Espresso House. Efteråt fick jag agera personal shopper åt honom! 

STREET OF MILANO


http://www.thesartorialist.blogspot.com/

BALI

Letade igenom lite gamla bilder och hittade bland annt dessa från jul/nyårs resan till Bali med familjen. Tänk att det redan gått ett halv år sedan vi solade, badade och levde lyxlivet under två veckor! Saknar det faktiskt lite.







SKÄRGÅRDEN




Jag älskar sommaren vid skärgården, bilder från vårt sommarställe på lilla ön R!

DAGENS




Tunika Hunky Dory, klänning Odd Molly, jeans Acne och vita tygskor Cheap.

FW 09


FRIDAY OUT

Äntligen har jag semester, och jag måste säga att det känns som en behövlig sådan. Har inte haft en riktig semester på ett år! Så nu ska jag njuta av dessa två veckor, som mesta dels kommer tillbringas ute på västkust skärdården! Mitt paradis på sommaren! Denna dagen blev något stressig men underbar! Var en stressig dag på kontoret men som tur var blev jag bjuden på en trevlig och god middag på Bliss av M, tog sedan en promenad och "solning" på lejontrappan! Efter kontoret mötte jag upp LA och de andra tjejerna på en uteservering vid Vasastan, tog ett glas vitt vin och pratade!

Nu ska jag planera packningen för imorgon bär det av till ön!



Vitt vin och räkmacka på uteservering med tjejerna, mysigt! Julia och jag (i bakgrunden).

VILL/VILL INTE

Vad härligt det skulle vara att bara få burra ner sig framför ett SATC avsnitt med en varm kopp te, filt och trevligt sällskap, nu! Men istället sitter jag inne frysandes på kontoret, läser Dagens Industri, ordnar med Buntjournaler och är inne på min andra kopp kaffe idag!

A/09 AT H&M

Bärbart och markerade axlar.
Höstkampanjen är fotad av Terry Richardson och framför kameran står Eniko Mihalik och Sasha Pivovarova.
http://ytligheter.com/2009/07/host-hos-hm/

06:00

Väckar klockan , som är placerad på golvet en bit från sängen (för att jag garanterat ska gå upp) ringde vid 06:00. Kände mig inte pigg på att fixa iordning mig och knalla till kontoret. Men måste man så måste man. Igår blev det hårdträning, med LW på gymmet efter jobbet, på drygt en timme. Efter träningen blev det snack mellan två tjejer. Begav oss hem till min lya, åt vindruvor och såg på Beck! Älskar karaktären "Grannen", han är så klockren! Fastnade sedan i ett samtal med M, fy jag måste lära mig att lägga mig tidigare i säng!

helmutstore
http://www.pause.se/2009/07/15/new-york-helmut-lang/

Nu sitter jag på kontoret och har druckigt upp dagens första kopp kaffe (lär bli många för att jag inte ska somna stående)!

FASHION INSPIRATION







http://jakandjil.com/blog/

LBD


http://jakandjil.com/blog/?p=2508

LBD, i en otroligt snygg kreaktion.

BLOGG TRAKASERIER

Jag förstår verkligen inte poängen med att trakasera andras bloggar, med elaka komentarer. Carolina Gynning och andra har pga detta "tvingats" lägga ner sina bloggar, vilket jag tycker är väldigt synd. De som trakaserar på detta sätt förstår jag mig verkligen inte på. Vad får de ut av att kommentera elaka saker? Dessa kommentarer publiceras oftast inte ens, de är ofta anonyma och faktiskt bara "i vägen". Om man inte tycker om att läsa en blogg så är det väll bara att inte läs den, eller måste man då läsa den trots allt bara för att kommentera elaka saker och försöka trycka ner bloggaren? Förstår inte nöjet, menmen en del folk roar sig ju på minst sagt anorlunda sätt!

S O O N T I M E T O G O

Snart är det dags för mig att packa ihop mitt pick och pack för dagen och bege mig till mormor för att äta middag, mysigt! Än så länge sitter jag dock på jobbet, med en värmande kopp kaffe (den femte för dagen) och läser DagensIndustri, samt spanar runt på idéer (än så länge hemligt projekt).

LIKA SOM BÄR


Nej jag förstår inte grejen, har fått höra från en drös människor (bland annat) idag att jag och Nicole Richie är "lika som bär". Kan inte se likheten, hon är smal, brun, snygg och jag är motsatsen. Menmen, jag tackar och bockar och tar det som en komplemang.


http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2007/08/nicole_richie.jpg

“A woman is closest to being naked when she is well dressed”


(citat coco chanel)

Elegance is not the prerogative of those who have just escaped from adolescence, but of those who have already taken possession of their future.

(citat Coco Chanel)


by Malin H


M O R G O N L Ä S N I N G


Dagens morgon läsning blir senaste (är medveten om att dettta inte är samma som på bilden, men jag har ingen kamera här så den får duga) nummret av tidningen People. Jag gillar inte tidningen för att den alltid har speciellt bra läsning utan jag gillar den för att den är alltid fylld med inspirerande photos!

(Plocka upp ett ex på NK)

I´M OFF

Efter en händelserik helg inkluderad popcorn "brand", mys vid sjöboden, surfing, vitt vin och mycket mer tog jag mig imorse in till kontoret för en händelserik dag på jobbet. Nu är jag däremot off, ska bege mig hem möta upp Magnus och sedan in till stan för att dricka kvälls kaffe och agera personal shopper.

DRICKER ESPRESSO PÅ VERANDAN OCH LÄSER SC


Är nu på sommarstället, dock lite trist väder men det är bara att göra det bästa av läget. Sitter nu och dricker espresso på Verandan och läser Snabba Cash, lite mysigt ändock.

OP


Olivia Palermo visar en snygg höst look med klassiska jeans, stövlar och kofta! Like!

OPEN TOE



Chanel och Lanvin visar de snygga skorna med open toe. Gillar verkligen dessa skor. Kan dock inte bestämma mig för om jag gillar eller ogillar Pradas ruktiga strumpbyxor. Det varierar. Men övervägande så gillar jag de, skulle passa perfekt till hösten!
http://jakandjil.blogspot.com/

LITTLE CHANEL


Otroligt söt, elegant klädd liten tjej med en chanel kasse! Så ska mitt barn gå klädd (nej jag har inget)!
http://jakandjil.blogspot.com/

MASION MARTIN



Geniala strumpbyxor, älskar siluetten!

U P P M Ö T T

Blev uppmött med vitt vin, räkor, lax och havskräftor när jag, mormor och HE kom ut till lilla ön idag. Riktig, riktig god middag måste jag säga! Något av det bästa jag vet!

Igår gjorde LW mig sällslap för att baka kladdkaka, äta melon och vindruvor och dricka röd vin. Vi såg på Beck (såklart) och pratade om ditten och datten! Bilder från kvällen kommer senare!

LÄMNAR SKRIVBORDET


Har lämnat arbetsbordet för denna veckan, för en avslappnande helg på sommarstället, med god mat och trevligt sällskap!

REDO FÖR EN ÅKTUR



Tröja, Hunky Dory, Jenas Acne, Halsduk, Burberry, Ballerina, Nilson, Väska, Longchamp.


REA FYND



Åå vad glad jag blev när jag fyndade dessa, "två för en". Sparade 800 kronor, ibland kan men verkligen fynda på rean! De första paret känns lite chanel inspirerande.Vilket jag älskar!

T H A T D R E S S





Klänningen är inköpt på Bali resan, fick dock sy in den när vi kom hem för att den inte skulle trilla av. Den är underbart schön!

VÄRLDENS BÄSTA BROR



Fick denna marin blå tröja av min bror i veckan, har man världens snällaste bror så har man! Älskar tröjan, perfekt för en avslappnat verdags outfit på sommaren till shorts.

DRESS CODE

Äntligen har jag tillgång till en dator som kan ta emot bilder från kameran.



K O N S T I G T

Detta känns konstigt minst sagt. Skickade precis ett mail till min far (som har semester, medan jag jobbar) för att berätta om AWB No, Samples och Order på DHL som anlände till kontoret. Känns konstigt att "business" prata med sin egen pappa vet inte om jag ska skriva/säga pappa eller hans namn. Lite konstig känsla men himla kul att arbeta och känna sig vuxen.

JUST GIVE ME A REALLY BIG CLOSET



HUR MAN ÖVERLEVER EN LÅNG DAG PÅ JOBBET


http://api.ning.com/files/H1hxoOeFFcrkVSao8uVx7W5JjPDByyb-46aVfoaUh-k_/Burberry_Stud_Rainboots_2008.jpg

Är inne på min tredje kopp kaffe nu för att kunna hålla mig vaken här på jobbet. Lite seg dag eftersom de flesta har semester här och det är inte många som ringer just nu. Känns dock ganska bra att jobba just idag, med tanke på att det är mulet och halv regn ute. Hade inte varit fel med dessa stövlar från Burberry idag!

PRICKEN ÖVER I

Lily Donaldson posar loss i Paris för brittiska Vogue. I Balenciaga.
Über söta strumpbyxor från Balenciaga, vill ha!
http://ytligheter.com/

INSPIRATION LIFE

home

vouge1

modebocker
http://stylebykling.tv4.se/
Känner mig riktigt inspirerad till att jobba/plugga/kämpa vidare när jag ser dessa schöna bilder! Dream/Reality?!


PARIS STREET


Skön sommar dress, romantisk - city - chic (höstens trend i ett nöt skal)
http://www.thesartorialist.blogspot.com/

ÖNSKE DAGENS

20090708
Gillar Elin Klings Outfit, hel svart rakt igenom till brun brända ben. Riktigt snyggt!
http://stylebykling.tv4.se/

GODMORGON

Ännu en dag på Handels kontoret och jag sitter nu och planerar allt som ska hinnas med under dagen. Skicka iväg, skriva och sortera viktiga ekonomi document, och mycket annat (pluss en hemlis). Sedan ska jag dessutom planera resväskan som ska packas ikväll inför en helg på sommarstället. Det blir en hel del planering när man bor själv och dessutom jobbar, men jag trivs med det!

"MAKALÖST"

Ja vissa kanske tycker att det är makalöst att jag inte förrän nu kunnat laga mat etc. Men som sagt har jag aldrig haft det kravet på mig att kunna det. Därför har jag heller inte lärt mig dessa sysslor. Men nu är jag i full gång,går till och med riktigt bra! Dock blev gårdagens middag kadermumma scones (bakade de själv) och te! Inte världens bästa middag kanske? Men gott som tusan! Fyndade lite på rean igår, men bilder från detta och annat kommer senare när jag fått tag på "rätt" dator.

SVAR PÅ TAL

Fick en fråga om hur gammal jag är, jag är 18 going 19 detta året. Gissar dock på att denna frågan ställdes som en pik mot varför jag inte kan "klara mig själv". Om det alltid har funnits någon annan hemma som diskat, städat, strukigt och lagat mat så är det väl inte konstigt att man inte lär sig själv? Men nu har jag två veckor på mig att lära mig allt detta, kommer bli en grym "hemmafru".

Matlagningen började redan igår när HL kom över på middag vid sju. Riktigt trevligt och roligt, vi tog två lax fileér i ugnen, potatis och hallonpaj (fryst färdig). Gu så gott det var och gu vad vi är duktiga på att laga avancerad mat!

Sedan såg vi "Lotta på Liseberg" och Beck. Körde vår egen "Allsång i Malins vardags rum", stackars grannar!

KLARA SIG SJÄLV

Nu ska jag klara mig själv i vårt hus i två veckor, jag ska leva vuxen livet. Laga/handla mat, städa, hålla blommorna vid liv, jobba om dagarna och göra allt som vuxen livet innebär. Eftersom jag aldrig behövt laga eller handla mat själv kommer jag bjuda hem vänner och bekanta för att laga middagar tillsammans och få trevligt sällskap! Kommer säkerligen besöka sushi och thai restaurangen som ligger ett sten kasst från huset. Men det ska blir roligt att prova på vuxen livet ändå, nu jäklar anamma ska jag klara detta och bevisa att jag faktiskt kan klara mig själv!

Måste ändå säga att jag ibland saknar livet på Bali, med 100% uppassning 24/7!

E-TUNA/STHLM

Har ägnat morgonen åt att planera in en resa i slutet av sommaren till E-tuna och Sthlm över en espresso. Först ska vi hälsa på min lilla syssling i E-tuna och sedan blir det lite släkt besök i Sthlm och såklart shopping, middagar och fikor i älskade Sthlm staden!

FÖRSTA/SISTA DOPPET

Ikväll tog jag årets första/sista dopp i svenska havet! Jag kan inte hålla med om att det var varken varmt eller skönt i havet, men badade gjorde jag! Badkruka som jag är stod jag tio minuter innan jag kom i och sedan var det snabbt upp som gällde! Fast efter en kort stund känndes det inte så kallt för jag tappade känseln i kroppen!


Usch vad kallt det var, men badade gjorde jag!

KLARA FÄRDIGA SOLA


Redo för en dag vid klipporna!


MATCHAT



Gu vad jag älskar att sola, ligga på en klippa vid havet och höra vågorna slå in mot bergen!

KVÄLLS PROMENAD


Tog en mysig kvälls promenad med hunden och mamma. På mig har jag Hunky Dory tunika, Lacoste chinos och Sea Avenue skor. Matchar naglarna med skorna!





Älskar denna ö och skärgårdslivet på sommaren!

VÄRLDENS GULLIGASTE




Familjen välkomnade mig ut till ön med Champagne, räkor, havs kräftor och jordgubbar! Världens gulligaste!

PACKAT OCH KLART




Nu bär det av ut till sommarstället på lilla ön R över helgen efter en veckas arbetande på kontor. Ska bli skönt med sol, båt, kanske bad och skärgårdsliv! Köpte med mig en apelsin Juice från Espresso House på centralen, riktigt god och nyttig dessutom!

LACKAT


LAVORO


En seg eftermiddag i receptionen klara man av med en god Cappuccino från Espresso House! Tänkte att jag kunde lägga upp en liten bild av min arbetsplats eftersom jag skrivit så mycket om den.

Körde på den Marina stilen för arbets outfiten här om dagen!

NEW LOOK


Som sagt klippte jag håret i veckan, klippte av cirkus tio cm! Känns väldigt ovant men skönt och jag måste säga att jag trivs med den nya looken. Vad tycker ni?

SUPER SYSTER?

På lunchrasten idag slängde jag i mig en sallad och gick sedan till Ströms där jag köpte en väldigt snygg GANT keps till min bror, är jag en snäll stora syster eller? Men jag älskar att köpa presenter och unna andra nära saker!

ÄLSKADE HANDELS KONTOR

Ja trots att jag hellre hade varit på havet och solat nu så trivs jag kanon på handels kontoret. Eftersom kontoret ligger ett sten kast från Göteborgs hamn hör man fiskmåsarnas tjut dagligen, vilket jag bara tycker ät mysigt!

"N" HÖJDPUNKTEN PÅ DAGARNA

Under mina arbetsdagar går jag en såkallad bankrunda två gånger per dag, vilket är höjdpunkten! Då speciellt "N", ni som känner mig vet vad/vem jag menar. Visst är det roligt att träffa nya trevliga människor!? Stod nog och små pratade med "N" i en kvart idag, fick springa vidare sedan för att hinna. Vet inte om det är dialekten, ögonen, dragningskraft? Får fundera på detta. Hur som är det roligt med en sådan höjdpunkt!

FIRST AT GOOGLE


Hände inte direkt mycket de sista minutrarna på jobbet idag så jag roade mig med att göra några google sökningar (i brist på annat kul), sökte bland annat på mitt eget namn och tro det eller ej men denna bilden på mig var den första som kom upp, hehe.

PUDER HOS D&G

D&G Fall 2009 Ready-to-WearD&G Fall 2009 Ready-to-Wear
Trenden till A/09 med puder nyans och rep som skärp lyste med sin närvaro på D&G visning.

DET HÄNGER PÅ DETALJER

IMG_6326.JPG
Jag hittade denna bild på Sofi Fahrmans blogg. Gillar hennes skor med kedje detaljer, precis lagom!

GRÖNT ÄR SKÖNT

IMG_6344.JPG
Från Whyreds visning. Satsta på grönt, som Sofi!
IMG_6347.JPG
Två i en var vad Whyred visade med dessa über snygga ankleboots/stövlar!

FYNDA PÅ REAN

Blazern är här för att stanna till höst, hetast är den i färgerna svart, blått, grått och beige.

Drapering på klänningar, kjolar och tröjor är en trend som moderiktig till hösten. Enkelt men snyggt!

Lack leta efter ett par byxor i svart lack och matcha till höga klackar och ett slappt linne.

Glansigt, glansiga material på kläderna är trend säkert till hösten.

Nitar på skor och annat fortsätter att vara moderiktigt till hösten. Matcha gärna till "mjukare" dress för att få kontrast.

Markerade axlar is back. En cool detalj, leta efter koftor med markerade axlar för att bära till hösten.

Pudrigt nyansen passar lika bra nu i sommar som till hösten, detta visar bland annat Chloé.
 
Skjortan är tidlös, snygg och bekväm. Bläddra efter den perfekta bland rea galgarna.

Klassiska mönster som randigt och rutigt ( á la Burberry) känns aldrig fel och är toppen att rea fynda!

Chloé Fall 2009 Ready-to-WearChloé Fall 2009 Ready-to-Wear
Chloé Fall 2009 Ready-to-Wear
Chloé visar trenderna i höst: drapering, blazer och pudrigt.

NITAT

dsc_0033
Enkel LBD och snygga skor en femma, bloggare på Stureplan.

A/09 BURBERRY PRORSUM

Burberry Prorsum Fall 2009 Ready-to-Wear Burberry Prorsum Fall 2009 Ready-to-Wear
Burberry Prorsum Fall 2009 Ready-to-Wear Burberry Prorsum Fall 2009 Ready-to-Wear

Det är kanske inte en nyhet att jag älskar Burberry, den klassiska enkla men stiliga kläderna. I höst visar de trenden med strumpbyxor och nyanser i grått och svart. Precis som många andra designers väljer Burberry denna nyans trend. Påverkade av finanskrisen?


MISCHA, COME BACK?



Mischa ser snygg ut i senaste L'Officiel. En come back i modet för denna tjejen? Det är i alla fall vad Elin Kling tror. Och jag kan inte annat än instämma.

STYLISCH


ELIN KLING
Tycker om kombon klänningen och kavajen very stylisch!

A/09 DAGMAR

IMG_6277.JPG
IMG_6272.JPG
Dagmar  visade upp hösten 09 trenderna: färg kombinationen svart och blått, strumpbyxor och koftor med axelvaddar.
Vad tycks? Jag gillar det a lot!

OTÄCKT LÄSKIGT

Ännu en dag på handels kontoret, dagarna går undan och jag känner att jag plockat in fler vuxenpoäng! Idag ska jag dock vaccinera mig (pga Bali resan) efter jobbet, ush. Jag vet att jag är barnslig och att det inte är farligt egentligen men jag känner mig redan spänd i armarna. Hur som är det bara att bita ihop gå dit och ta den attans sprutan blunda och räkna till tio. Positivt är att efterår blir det middag med familjen på restaurang istan, som plåster på såret.

Igår vad jag för övrigt och klippte mig, känns som om halva håret är borta. Men jag blev nöjd, bild på resultatet kommer senare!

FASHIONABLE

http://facehunter.blogspot.com/


RSS 2.0