Dagens (vår)outfit


Hemsk bild, men den får duga. Den rosa Hunky Dory toppen och Miss Dee halsbandet shoppades båda i fredags. I övrigt bärdes  Burberry halsduk, acne jeans och dolce&gabbana klockan.

STIL, NK

Fyfy, imorse när jag skulle promenera till bilen från huset var det glashalt på gatan. Tycker inte om detta väder alls. Känndes dock skönt när det senare på dagen blev varmare och isen började försvinna. Dagen bestod annars av en massa pluggande delvis på stadsbiblioteket med te från Espresso House. Blev dock gladare när jag kom hem och dessa tidningar från NK väntade på mig, på köksbordet.


Detta gjorde lite min dag. Visst blir man glad när man kommer hem på eftermiddagen och det ligger post och väntar på än?

180209


Satt och skissade lite när jag kom hem från fikan med L.A.

Jag vet inte hur många posetiva komlemanger jag fått över dessa armband, verkligen roligt att höra. Speciellt eftersom de var en present från två underbara tjejer M.L och L.I.

Fräsht

       

Jag känner mig riktigt nöjd över mitt "nya rum". Det känns ljusare och fräshare. Lite stolt över att jag lyckades sätta in tavlorna i ramar och sätta upp de på väggen helt själv. Blev kanske inte jätte rakt .. men ganska ändå, eller?

Trenden håller i sig



Trenden trasiga jeans, är en oldy vid detta laget men den stannar kvar ändå. Och jag gillar den om den inte överdrivs. Riktigt snyggt med svarta strumpbyxor under, ska inte se billigt trashigt ut. "Topp notch"

Franska Café

 

Efter dagens skolgång blev det fika mys med L.A. på Franska cafét, en massa prat och varsin kaffe. Det var verkligen trevligt och uppiggande i detta tråkiga vinter väder när man bara vill ha värme och vår. 

Dagens outfit bestod av hunky dory tunika, tommy hilfliger jeans, soaked in luxury kofta och hm diadem med rosett.

Söndagsångestens räddning..

.. en kopp varmt te och Beck på kanal 4 med Mikael Persbrandt. Och söndagsångesten är räddad. Har blivit beroende av Beck och inte minst Wallander. Lördagens Wallander var klockren:

Det är kräftskiva och folket har fått i sig en del glas, då en av dem ska hålla tal, stället sig upp och håller en kräfta framför sig och säger efter en lång stunds fundering ... 
"Fan vad ful du är!"

Wallander pratar med grannen till offret och frågar om grann kvinnan på andra sidan. Den manliga grannen säger:
"Kvinnan? Det är ingen kvinna. Hon är, hon är .... en klass för sig."

Det roliga i detta kanske inte blir lika kul om man inte sett programmet, dock. Menmen garvade som bara den iaf.  

Champis

Lovade tidigare lite bilder från kvällen hos LW last weekend.

      

Klassiska dagens



Denna lediga fredag spenderade jag med lilla mamma på älskade ikea, där vi shoppade loss på doftljus, krukor, växter och foto ramar. Så när vi kom hem piffade jag och gjorde ordning i mitt rum. Kommer bilder senare.

Dagens outfit består av acne jeans, hunky dory tunika, dolce & gabbana klocka, efva atthling smycken och h&m linne. Bilden är dock från helgen hos LW.  

Nike

Mina nya vanor (träning) krävs nya träningskläder. Jag har spanat in heta byxor med matchande linne från Nike båda i rosa. Laddar upp bild när det är pröjsat.


Work out

Det är inte utan att jag känner mig lite stolt över att faktiskt lyckats hålla mig till målet jag och LW satte upp innan lovet. Vi har hittils tränat två pass varje dag. Det har varit spinning, pilates, body pump, yoga, body balance, core och bodyvive. Jag känner redan att jag blivit piggare, glada, fått bättre rutiner och äter bättre/äter at all. Gymnasium, har börjat kännas som mitt andra hem nästan men jag gillar det. Alla är trevliga, lokalerna är stora, ljusa och fräsha och passen är toppen. Detta får bli en fortsättning.


SATC

Lycklig, jag tror att jag skrivit detta innan är inte direkt något nytt scoop. En uppföljare till Sex and the city filmen är på väg. Manuset håller på att skrivas och alla skådisar har skrivit på. Miranda, Samantha, Charlotte och Carry kommer tillbaka på bioduken 2010. Jag längtar redan!


Klockren melodifestivalkväll

Igår var jag hemma hos hjärtat LW för att laga middag, checka melodifestivalen och över natta. Kvällen blev lyckad, maten var god och popcornen blev brännda  och förför salta. Melodifestivalen var väl kanske en annan femma dock. Något senare kom även M för att göra oss sällskap. Efter melodifestivalen och wallander (förälskad i serien wallander och i kväll kommer beck, jag är lycklig)  hittade jag och LW en Champagne flaska vilken vi korkade upp för att fira vårt "nya" liv.

Nu ska vi bli nyttiga och vältränade. Det började bra med god och nyttig frukost imorse, grovt bröd med sallad och salami, melon och parma skinka, varsitt ägg och te. Detta följdes upp av lång promenad till träningen (Gymnasium) det vi körde en timmes pilates, sjukt bra träning och en härlig start på dagen. Blev en promenad i solen hem för att få gjort det ena och det andra. Om några timmar är det back to work out again, för body pump. Gissa om vi kommer vara trötta när vi imorgon bitti ska köra spinning.... Men nu ska vi kämpa på.

Belöningen blir Beck ikväll!

Gymnasium

Dagen började bra med god frukost framför The Hills. Nu står en promenad ner till gymmet Gymnasium med LW på schemat. Sedan blir det plannering, kanske stan och framåt kvällen melodifestival kväll hemma hos LW.

Igår kväll pratade jag och LW om kärlek och kärleken. Detta var några av de saker som vi kom fram till:

Kärleken är svår att förstå, den förändrar en som person.
Våga hoppa även om det är otäckt
Kärleken är ett svårt spel som måste spelas rätt
Våga satsa med ditt hjärta som insatts
Att vilja är att kunna
Våga sätta ditt hjärta på spel
Kärlek är som vinden, du kan inte se den men du kan känna den

Design M


Okej, de är snea och inte perfekta. Men vem är perfekt? Huvudsaken är att man kan göra något man tycker om och trivs med. Ikväll blir det Let´s dance laddat med melon, hallon och vin. Är nyfiken som alltid på vad kvällens show kommer bjuda på för klänningar.

Ledig


Idag är det äntligen fredag vilket innbär ledig. Började dagen med en lugn frukost bestående av melon, kiwi och te. Självklart lite morgon kaffe också (blivit beroende..). Detta följdes upp av träning, spa dag och mat handling med M. Läste även om Sthlms överklass i Vänninan, gillar starkt. Skissade även detta (se bilden ovan ..).

A lot of old



Det har gått några år, fram och tillbaka .. och detta är resultatet. Roligt att kolla igenom gamla saker ibland.

The new



Jag hämtade mina Chanel glasögon i veckan, dessa ska jag använda vid datorn och tv:n. Hoppas min huvudvärk försvinner nu. Faktum är att jag gilar de, känner mig smart i dem.

Igår fyllde älsklings L år! Grattis än en gång i efterskott! 

På mig har jag övrigt Polo ralph lauren tröja, dolce & gabbana klocka och acne jeans.  

Feber fri!

Yes idag är jag feber fri igen känns riktigt skönt. Idag längtar jag till våren/sommaren. Har varit en underbar dag med sol och klar blå himmel. Jag längtar efter fler fina vår/sommar dagar som kan spenderas ute vid skärgården vid havet med båt och gott sällskap.


Nya Honky Dory köpet, shoppades med L på NK i fredags
Acne jeans
Seglarskor från SeaAvenue
Dolce&gabbana
klockan  och andra silversmycken

Känner mig väldigt vårig idag. Hoppas på fler sådana här dagar snart.

RSS 2.0