Kan sagan bli verklighet?

Det var en gång en vacker prinsessa som en dag räddades från alla faror och rädslor av dröm prinsen. Han tog bort henne från det onda lyfte upp henne på hans vita häst och förde henne hem till hans stora slott, till tryggheten. Där de levde lyckliga i alla sina dagar.

Varför låter det så lätt i (nästan) alla sagor att kunna bli räddad från allt ont och jobbigt av dröm prinsen? När det i verkligheten inte alls är det lättaste att ens hitta prinsen (ännu svårare att hitta dröm prinsen). Hur och var hittar man honom? Kollade på Sex and the city idag där flickorna i ett avsnitt pratade om själsfränder.  De drog den bra slutsatsen att om de inte kunde hitta några killar som kunde vara deras själsfränder kunde de fyra bästa tjejkompisarna vara varandras själsfränder.

I slutet får ändå Carrie sagan uppfylld. När hon flyttar till Frankrike med en man som visar sig vara allt annat än hon hoppats på. Kort sagt van trivs hon i Paris. Hennes Mr. Big tar första flyget ner till Frankrike och räddar henne (tar med henne hem till Manhattan). Jag hoppas att detta även händer i verkligheten. Att alla tillslut hittar sin Mr. Big (även jag). Hoppas att det snarare blir förr än senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0