Cirkus

Heter man Malin och Hanna är 16 år och är på cirkus kan man ha riktigt kul, hehe. Ja kom nyss hem (till rörö) från att ha varit med Hanna hela kvällen. Förts var vi på Öckerö på curkus och sedan på hönö.

Gud vad roligt vi hade, många skratt där (ett gott skratt förlänger livet, btw). Tror att vi var de äldsta som var på cirkusen utan att ha sällskap av något småbarn. Vi kom på när vi stod i kön in att vi skulle ha lånat någons lillasyster /- bror. Vi var också troligen de enda som var över 7år som köpte lysande, snurrande elefant saker, hihi. Är det konstigt när 5åringar tittar konstigt på en? Hmm .. .  Men hallå det är faktiskt bara cirkus på öckerö en gång om året. Så man får passa på. I pausen passade vi även på att hälsa på djuren (elefanterna, hundarna, hästarna, kamelerna och lamerna) bakom scenen. Jo även där var vi nog de ända över 7 år som betalade 20kr för att få göra det. Roligt var det i alla fall, fotograferade de söta djuren (jaa vi fick några konstiga blickar av en anställd på cirkusen). På vägen ut/in stod det även en viss japan, hanna... you know who. 

Måste också skriva att cirkus artisterna var otroligt duktiga. Speciellt akrobaterna och lindansören (djuren också så klart). 

Efteråt åkte vi hem till Hanna på hönö satt inne och pratade (och hmm ... ) en stund. Sedan bestämde vi oss för att ta en promenad ner till hönö klåva. När vi ändå var där nere tänkte vi att vi kunde hälsa på M på Cafét. Det blåste som jag vet inte vad på vägen ner (fick kämpa oss fram, nästan hehe). Tyvärr var det stängt när vi väl kom dit. Vilket kanske inte var så konstigt klockan var nog halv 11 (på kvällen) nästan när vi kom dit. Men får ta det en annan gång istället.  

Tack Hanna (L) för en rolig kväll med många skratt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0