City girl vs. Saltkråkan

Jag kan verkligen inte bestämma om jag är en City girl eller en Saltkråkan tjej. Eller måste man bestämma en sida? Om jag ska vara helt ärlig tror jag att jag är a little bit of both.

Samtidigt som jag älskar att shoppa, fika på stan med kompisarna, läsa mode tidningar, stor städer (skulle gärna vilja prova att bo i New York ett tag), gå på spa, kläder (både fynda billigt och även dyrare märkeskläder), skor, väskor och bara ha näheten till stan (kunna åka in på bl a. bio i princip när som helst)

Älskar jag också att på sommaren vara här på Rörö vid havet sola på klipporna, höra fiskmåsarna, höra vattnet klucka, åka båt och sitta vid havet och grilla marsmallows med kompisarna vid solnedgången, Så jag tror att jag både är lite saltkråkan tjej och City girl ( storstads tjej).

Men om jag bara hade kunnat välja en sida skulle jag nog efter mång om och men ändå valt City girl. Jag skulle självklart sakna närheten till havet på sommaren och allt annat underbart. men jag skulle nog inte klara av att bo här på en liten ö året runt.  

Som tur är behöver jag inte välja. Vilket jag uppskattar mycket. För tyvärr är det inte alla som kan/har möjlighet att välja. Jag önskar att alla skulle kunna ha möjlighet att själva välja vart de ville bo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0